Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Absolut said: Önce düzgün bi işletim sistemi yapsınlar sonra bakarız. Windows 7
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Windows 7 gideli yıl oldu. Ben de hala 7 kullanıyorum ama gelecek 10 acaba boktan windows mu yoksa iyi windows mu belirsiz. Adamlar bir harika bir boktan yapıyorlar yani sakat.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 o hesapla yine saane windows gelicke demektir.
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Nası bi röpörtaj bu ya allahın bbc si işte... mal mal
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Absolut said: Windows 7 gideli yıl oldu. Ben de hala 7 kullanıyorum ama gelecek 10 acaba boktan windows mu yoksa iyi windows mu belirsiz. Adamlar bir harika bir boktan yapıyorlar yani sakat. Bu arada yillardir hep ayni konsept uzerinden ilerliyolardi.Windows 3.1 den bu yana pencere sistemi degismedi, kullanici etkilesimi degismedi, developerlar degisti ama buyuk ihtimalle.Tablete telefona uyum saglayacaz diye mobile first mottosuna mi kirdilar dumeni naaptilar belli degil.Bir degisik kafalar.Sanirsin herkes desktoplari birakti dokunmatik arayuzlu aletleri kullanmayi basladi. Microsoftun geldigi son noktayi en guzel ozetleyende su asagidaki video.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 o tanıtım videosunu her izlediğimde gülüyorum zaten ya, dat improvements.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Absolut said: Windows 7 gideli yıl oldu. Ben de hala 7 kullanıyorum ama gelecek 10 acaba boktan windows mu yoksa iyi windows mu belirsiz. Adamlar bir harika bir boktan yapıyorlar yani sakat. böyle olursa iyi demektir ben ümitliyim 10'dan ya. benim adamların yapmaya çalıştıklarından anladığım, şu işi artık bi standarda bağlamak istiyorlar. Biri xp kullanıyor, biri vista biri 7 biri 8, her birine ayrı driverdı ayrı supporttu şuydu buydu derken kafalar çorba oluyor. Herkes 10 kullansın, net olsun kafası. daha da 11 12 13 zorlamayalım, herkes 10 üzerinden hayatına devam etsin. tertemiz. kötü olmazsa para verip alacağım ilk işletim sistemi olabilir.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 surface pro kullanıyorum birkaç haftadır normal windowsu dokunmatik olarak kullanıyorsun (8.1) tablet işletim sistemi falan değil yani, bildiğin desktop windows 10 numara çalışıyor, adamlar yapmış sonunda user friendly bir şekilde. tablette 8.1 desktop windowsu kullanmak kadar güzel bir şey olamaz herhalde. tablet kullanırken en nefret ettiğim şey çocuk oyuncağı gibi tablet os'e bağlı kalmak. ha bu tabii ileri kullanıcı için güzel bir şey. 90% tablet kullanan kesime hitap eden bir şey değil. desktop applicationlarını dokunmatik uğraşmadan kullanabilmenin keyfi hmpps. 10 ile bu deneyim daha da ileri gidecek - ara yüz daha da iyi bir deneyim sunacak. bir de telefonun store'u kurtarırlarsa all abroad windows a geçiyorum. business friendly tek platform sync tablet/mobile/desktop
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ulan amma övmüşüm hemen bok atayım denge gelsin force'a çözünürlük çok yüksek olduğu zaman yazılar çük kadar oluyor. çoğu 3rd party application scale edemiyor. örnek chrome. IE 10'da gelen yeni browser bu sorunu çözecek diyorlar. 2500ish pixel'de chromeda karakter boyutları biraz sapıtıyor. siteler responsive değilse karınca işi olabiliyor. zoom yapmak zorunda kalıyorsun, o el hareketi çok yıpratıyor :(
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 fontları yüzde 125 yapmayı denedin mi ben hep öyle kullandım surface1 i
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Şirket gelirlerinin hala büyük bir kısmının Windows lisanslarından geldiği düşünülürse bence satacaklar sonra daha uygun fiyatlarla upgrade olayını millete dayayacaklar.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Borastus said: fontları yüzde 125 yapmayı denedin mi ben hep öyle kullandım surface1 i o zaman da responsive ler kocaman oluyor.
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 F2p windows. demek ki cebimizden daha çok para çıkacak.
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Absolut said: Windows 7 gideli yıl oldu. Ben de hala 7 kullanıyorum ama gelecek 10 acaba boktan windows mu yoksa iyi windows mu belirsiz. Adamlar bir harika bir boktan yapıyorlar yani sakat. Nereye gideli? Gayet modern durumda ve Desktop PC'lerde 8'den daha kullanışlı.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 vindoz 9 da olmadi ki, 11i atlar 12 cikarirlar.
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 başlığı gördükçe window son diye okuyup kelime oyunu yapıyordum kendime. Demek içime doğmuş.
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bright said: Yoo diil. Nereye değil, her programı çalıştırıyor, her oyunu oynatıyor ve güncel işlemleri yapabiliyorsun.
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Warhero said: Bright said: Yoo diil. Nereye değil, her programı çalıştırıyor, her oyunu oynatıyor ve güncel işlemleri yapabiliyorsun. Her programı daha yavaş çalıştırıyor, her oyunu daha düşük performansla oynatıyor, bildiğin değil.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 win8 için de son windows olacağını söylemişlerdi, patlayınca değişti o hesap. tutmazsa gene win11 olur. ios gibi gene büyük güncelleme çıkarırlar 11, 12 gider öyle. para almaya çalışırlarsa patlar çünkü tabletçilik alışmış bedavaya. windows store'a kaydırmaya çalışacaklar herşeyi, oradan götürecekler parayı. beceremeyip batarlarsa da şaşmam gerçi çünkü ortada hiçbir gösterge yok insanların mobilde windows tercih edeceğine işaret eden. yeni birşey de yok bu kesimi çekmek için, hepsini yaptılar win8'de ve tutmadı. yüzmilyonlarca desktop müşterisini memnun etmek varken onları da ellerinden kaçırmak için herşeyi yapıyorlar, o alanda ciddi bir rakip çıksa 10 yıla batar yani ms. şansları var ki sallayan yok pazarı.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 desktop diye bi platform kalmayacak 10 yıla, onu öngördüler 5 sene öncesinden
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Pil teknolojisi 100 kat ilerlemezse desktopa hiçbirşey olmaz. 3 saat tam güç isteyen appları zor çalıştırıyor aletler güç çekmesin diye zayıflatılmış oldukları halde.
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esh said: desktop diye bi platform kalmayacak 10 yıla, onu öngördüler 5 sene öncesinden 15 yıl önce de mouse + klavye kalkacak diyorlardı. Ama donanım gurusu böyle diyorsa doğrudur.
Öne çıkan mesajlar