reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gaben e baklavaya yollayamayinca ihracat fazlasi oldu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 5 baklava yiyip bayınca üstüne bi yudum ayran icip freshlenip tekrar devam ediyosunuz dimi obezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 iki eylül caddesinde ticaret odasının altı civarında kalan şengöz baklavacısı var, orda minik baklavalar var fıstıklı. çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 baklavayla ayran içeni de duydum ya her gün yeni ufuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstıklı kaymaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bu bölgeye göre değişir abi. Akdenizdeyseniz cevizli, gda'daysanız fıstıklı. Kalanı zaten yalan. Ayrıca kaymaklı dediğin şey fıstıklı baklavanın tabanına kaymak sürüp sonra onu bi daha fıstığa banmak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Fistik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Fıstıklıdan başka hakiki baklava olmaz, ticari uydurulmuş şeylerdir. Fıstığın verdiği hava başkadır. Türkiye'de marka olarak da Koçak ve İmam Çağdaş iyidir. Koçak aslında azıcık daha kalitelidir ama İmam Çağdaş çok daha sağlam bir pazarlamayla almış yürümüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 nuriye de guzel..gelistirmek lazim tarifi..sahane bir altyapi var icine ne koysan alir bir meta esasinda..mesela tarcinli yap olur beyaz cikolatali yap olur aklina ne gelirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://www.zekiturk.com/imagehosting/74aaa11e81cb3a.jpg alın lan iştahınız kaç.sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fıstıklı haricinde onlar baklava degil çakma bi tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kaymaklı diye baklava olmaz yahu. lahmacunun içine döner koyup dürüm yapıp yiyen alamancılara dönmeyin. konsept olarak olmaz, olmamalı kaymaklı baklava. doğrusu her daim fıstıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 O dedigini yapan var mi gercekten? Inanamadim simdi ama fikir o kadar garip ki bir yerden kaynak bulmus olmali. Yok lan, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Maalesef var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 GERGE said: O dedigini yapan var mi gercekten? Inanamadim simdi ama fikir o kadar garip ki bir yerden kaynak bulmus olmali. Yok lan, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bak simdi kaymakli sobiyet de olur.. bu yukaridaki de kaymakli gullac baklavasi imis..peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 baylar bayanlar bir yiyecek ürünün "baklava" diye anılması için gerekenler bellidir ve ülke muz cumhriyeti olmasaydı, xxx baklava diye bir varyasyonlarda olmazdı, onlara başka bir isim takardık. amma, ülkede standardizasyon adına bir şey olmadığı için, "baklava" üzerinde yapılan adam kazıklama varyasyonlarının da bir durağı olmuyor maalesef ve tamamen tüketicin bilincine ve imalatçının insafına kalmış oluyorsunuz. bunun en güzel örneği sütlü nuriye dir. merak edenler google yazdıkları zaman neden bu ismi aldığını göre bilirler zira ben yanlış hatırlamıyorsam en az 2 kere paylaştım. o yazıyı anlayarak okuyanlar yine göreceklerdir ki, güllüoğlu zamanında bu yaptığı tarife özellikle "baklava" dememiş, böyle bir ismi uygun görmüştür niye? çünkü, bilinçli bir üretici olarak "baklava" adının bozulmasını istememiştir. sonuç olarak, baklavanın baklava olması için gerekenler bellidir. ince açılmış hamurların arasına baklava formasyonunda veya değil zira onada uyan yok, ceviz vb. şeylerin koyulması, pişirilmesi ve üzerine şerbet dökülmesi ile yapılan tatlı yiyecek ürününe ise ayrı bir isim vermek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Hacı Baba. Dükkana girince o gelen koku. uff. Anlayamazsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 GERGE said: O dedigini yapan var mi gercekten? Inanamadim simdi ama fikir o kadar garip ki bir yerden kaynak bulmus olmali. Yok lan, olmaz. bizim bir akraba adanayı lahmacunla sarıp yiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kaymaklı en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Baklavanın hası fıstıklı olur, ama toz fıstık değil ortalama yarım santimlik fıstık parçaları ile güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 mokoko said: cevizli diyen ölsün fıstıklı ve kaymaklı ftw 1950'lere kadar fıstıklı baklava diye bişey yok. Baklava cevizli ve nadiren susamlı ve bademli yapılmış yüzyıllarca. Şimdi gelip de baklava fıstıklı olur dersen ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Sırasıyla fıstık ve ceviz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Geçen sene gıda fuarında osmaniye den bir fırma yer fıstıklı baklava yapmış dağıtıyordu gelen geçene,adamların çöp kovası tukurulmus baklava doluydu,aman denemeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 adamlar muhtemelen tutturursak amerikayi sallariz diye denemistir..yada sanslarini incirlikte denemeliler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar