quixef Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ayyy lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Stfulamb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 2. oyunu yapiyorlarmis, http://www.gamepressure.com/e.asp?ID=712 ayrica Tim Cain & Leonard Boyarsky unreal engine ile yeni birseyler yapiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 exp packleri nasıl bunun? vanilladan sonra hiç açıp bakmadım bi de releaseden sonra class dengelerini ellediler mi yoksa hala çoğu class sub par mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ben balanceta ahım şahım bi fark göremedim, spell damagelar biraz daha eşitlendi imba lvl 1 speller nerflendi falan. Alothun hala 12 mightı var ama asd. Ranger hariç subpar class yok ya her classın iyi bi buildı var mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Priest ile başladım bakalım tekrardan. Explerin reviewleri iyi ama çok az review var toplamda düşündürmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Cipher hala coşuyo mu ? Gunner/cipher kombosu (blunderbusslu) yapmıştım da ortalığı ateşe veriyordu resmen. (glass cannon tabi orası ayrı :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Obsidian CEO: “I’d love to turn Eternity into more like a Skyrim product” Evvvveeeeetttt .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bunu open-world olarak yorumlamak çok mümkün nesine qq luyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 qqlamıyor, seviniyor. bu oyunu nasıl skyrimleştirebilirler benim aklıma hiç yatmadı da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Open world ve kotor style olabilir turn based'i korumak isterlerse. Turn based korunmak istemezlerse direk skyrim gibi(ama en azından üç kuruş edecek quest ve hikaye yazımıyla) olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 hop alayimmi bunu guzelmi nasi bisi 3 baslik konustugunuza gore ya oyun guzel ya da cok tartismali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bu tarz pek kalmadı, kötü değil oyun kesinlikle.Al seversin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 iyi degil. iwd oyna bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 iwd eski degil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 İyi oyun ya. Baldur's Gate kadar iyi değil ama IWD'den daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bg den kotu iwd den iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Ama insan istiyo d&d settingi yalani yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 aynen, bi de bazı npc'lerin biraz karaktersiz olmasının sebebi de setting'e çok zaman/kaynak harcamaları olabilir. düz fr setting gogogo olsa o npc'ler ağlatırdı bence. o yüzden ikincisinden daha çok umutluyum dicem de yine "dur biraz derinleştirelim şu setting'i ehe" derlerse yine aynısı olabilir. hatta sanırım aynı dünyanın alakasız bi yerinde geçecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 abi hakkaten d&d settingli yeni oyun yok mu hiç, ya da çıkacak olan? nwn3 falan yapsınlar yiter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 iwdden iyi olacak hicbirsey yok oyunda. dogru durust class yok, feat yok. leveli bosuna aliyosun hp artsin diye. karakterler hic ilgi cekmiyor, hikaye suruklemiyor. iwd sadece atmosferi ve muzigiyle bile dover sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Suark said: hop alayimmi bunu guzelmi nasi bisi 3 baslik konustugunuza gore ya oyun guzel ya da cok tartismali yoklukta gider ama bg ya da iwd serisinden oynamadığın oyun varsa ya da düzlemuzantısı (planescape :p) onları oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 eskı oyun cekemem sımdı bg oynadım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 http://store.steampowered.com/app/321800/ al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bir bg bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar