LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Aksiyon sahnesi bence oldukça iyi çekilmiş, resmen heyecan yarattı bünyede. Jon Snow anında direkt "haydeeee" dedim olayı bilmediğimden ötürü, heyecan falan yaptım. Bence sezon boyunca karakteri çok iyi çevirdiler çünkü sevilmeyen bir karakterdi. Şu sahneye kadar çok iyi toparladılar. Hatta şu Jon Snow yemeğe katılıyor skeçinin amacı bile bu sahneye yönelik yemin ediyorum. Karakteri sevdirmek ve inandırmaktı dertleri ve bence başarıyorlar. Hala 1-2 eksik var tabi. Arya çok kötü oynuyor zaten, bunun sinyallerini bence son iki sezonda vermişti. Özellikle eline kılıç aldığında eli ayağı dolanıyor, taşıyamıyor kız iğneyi. İnsan yoğunlaştırılmış fencing dersi falan alır ya boş zamanlarında. Ya az alıyor ya cidden patates kız. Hadi şimdi robotumsu bir karakter oynadığından pek anlamıyoruz ama bu The Last of Us'ta ki kız olursa sıçtık. King's Landing'de olanlar bir acaip bence. Yani onca olan bitene kimsenin sesinin çıkamaması bir acaip. En azından pısırık kral olsan bile emrindeki askerlere emir verirsin sinirlenip yani. Odanda oturup ağlamazsın. Bari Büyükanneyi falan görseydik. Ondan zeki daha da zeki hamleler bekliyorum. Sonuç olarak Zombie fight ve Jon Snow'un hikayesi iyi geldi ama Tyrion'ın, Arya'nın falan şu bölümdeki sahneleri 3. bölümde bilemedin 4. bölümde olması gerekiyordu. Diğerlerinin gelişimi iyi denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 razzRaziel said: fatih senin yaşında istanbulu alıyodu lan. ecdad muhabbetinin girmediği bir got kalmıştı ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 heh white walkerlar yıllık 1 mayıs yürüşüyünü yaptı bi sene gözükmezler ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 snowu sevıorz ya nı sevmeyelım. bu arada yumusak karınlı kralın sonuclarını gorduk. joffreyı arar olduk resmen. Tommen saldırtamıyor cunku anası demıstı, ilk casualty hapıstekıler olur dıye. Böyle boktan bır durum var. Paraylada satın alamıyorlar. aryayı bolumlerı bı ben begenıorm herhalde. Arya kucucuk cocuk, adam oldurmus dahı olsa sılaha yabancılık cekmesı normal bence. Hatta hala olmadı o, boru degıl kıralık katıl olmak. Değişik şeyler bekliorm ben ondan. Şu dizide tek katlanamadıgım sansa benım. gerizekasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 arya bakırköy sahile gelse barındırmazlar anında denize atarlar tezgahı. gene iyi yerde midyecilik yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kış sadece Kuzey Westeros'ta mı çetin geçiyor yoksa heryeri mi pençesine alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dünya dönüyor ya önce kuzey kışı görcek sonra güney güney kışı görürken kış normale döncek öyle bir döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 snow hatunu götürür diye bekledim olmadı :( O değilde dorndaki o ablanın cicikleri çok fenaydı olm bahsetmemişsiniz yakıştıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 33. sayfadan itibaren bi 10 dayfa konuşuldu o memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Fakir memesini 10 sayfa konustunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 samaella said: snow hatunu götürür diye bekledim olmadı :( O değilde dorndaki o ablanın cicikleri çok fenaydı olm bahsetmemişsiniz yakıştıramadım :D dorndaki ablanın memeler bizi de paralize etti o yüzden konuşulmamış olabilir. anca ibneler gayler fln konuşmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dağ O değil de Cercei'nin adamı zindandan çıkarken arkasını dönüp çalışmalarım devam ediyor dediydi. Dağ'ı zombi olarak falan uyandıracak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya dağın sırası mı arkadaş memeye gelmiş konu dağa ne ya dağ ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Valla Dorniş girl falan ilgili çekmiyor HDP kadın kolları gibi örgüt zaten kum yılanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Güzel abla cart cart diye ölmeyeydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 "Max Damage" said: Valla Dorniş girl falan ilgili çekmiyor HDP kadın kolları gibi örgüt zaten kum yılanları. Faruk sen çok değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Wishmaster said: "Max Damage" said: Valla Dorniş girl falan ilgili çekmiyor HDP kadın kolları gibi örgüt zaten kum yılanları. Faruk sen çok değiştin.. Onu bunu bırak da Mountain'a ne olacak. Fazla spo vermeden özelden yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kraliçe ve spymaster Adam konuşmanın sonunda work continues diyor, DAĞ ayağa kalkacak kesin hala beklemedeyim.Kraliçe ölmez daha yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Jon snow'un o whitewalker öldürdüğü kılıcın bi olayı varmı ? çünkü kendisi dahil kimse beklemiyodu o kılıcın onu yapabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 JrStorMesT said: Jon snow'un o whitewalker öldürdüğü kılıcın bi olayı varmı ? çünkü kendisi dahil kimse beklemiyodu o kılıcın onu yapabileceğini. Valyrian Steel, Mormont aile yadigarı, kesebiliyor WW'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cute Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bence başka bir olayı var, yoksa dragonglass sohbeti yalan olur. Düzeltme; "Careful, Your Grace. Nothing cuts like Valyrian steel." ―Grand Maester Pycelle to King Joffrey[src] Valyrian steel is a form of metal that was forged in the days of the mighty Valyrian Freehold. It is exceptionally sharp and tremendously strong, yet light, keeping its edge and requiring no maintenance. Valyrian steel is recognizable from its sharpness, as well as a distinctive rippled pattern visible in blades made from it.[1] Valyrian steel is the only thing that can kill White Walkers, alongside dragonglass, although this property is not widely known, apparently, not even to the White Walkers themselves.[2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 götünüzle mi izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cute Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Daha önemli işleri olabilir insanların, önce adam ol düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 olabilir ben de o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dizide dragonsteel muhabbeti geçmemiş olabilir. Samin okuduğu kitaplarda white walkerları öldürebilen iki şey var, biri dragonglass öbürü dragonsteel aka valyrian steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Sonraki 36.sayfa (Toplam 60 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Cute Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bence başka bir olayı var, yoksa dragonglass sohbeti yalan olur. Düzeltme; "Careful, Your Grace. Nothing cuts like Valyrian steel." ―Grand Maester Pycelle to King Joffrey[src] Valyrian steel is a form of metal that was forged in the days of the mighty Valyrian Freehold. It is exceptionally sharp and tremendously strong, yet light, keeping its edge and requiring no maintenance. Valyrian steel is recognizable from its sharpness, as well as a distinctive rippled pattern visible in blades made from it.[1] Valyrian steel is the only thing that can kill White Walkers, alongside dragonglass, although this property is not widely known, apparently, not even to the White Walkers themselves.[2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 götünüzle mi izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Daha önemli işleri olabilir insanların, önce adam ol düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 olabilir ben de o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dizide dragonsteel muhabbeti geçmemiş olabilir. Samin okuduğu kitaplarda white walkerları öldürebilen iki şey var, biri dragonglass öbürü dragonsteel aka valyrian steel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar