Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heineken birası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil.

dagilin simdi.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil.

dagilin simdi.

Konu kapanabilir.
Mesaj tarihi:
Efes ve Bomonti'den ibaret bira kültürü olan Türkiye'de Heineken keşfettim diye başlık açmak ne güzel bir olaymış. Sonra Viskiye kola karıştırıp içiyorum diye övünen kişiler geliyor haliyle.
Mesaj tarihi:
Warhero said:

Efes ve Bomonti'den ibaret bira kültürü olan Türkiye'de Heineken keşfettim diye başlık açmak ne güzel bir olaymış. Sonra Viskiye kola karıştırıp içiyorum diye övünen kişiler geliyor haliyle.

biz bunu lisede yapıp övünüyoduk :(
Mesaj tarihi:
Warhero said:

bugün başka bir bira keşfettim. kozel. çek birası. bu da su gibi gitti. gayet güzel.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

dagilin simdi.

Nediosun la sen DEGISIK!
Mesaj tarihi:
bu arada tuborg gold gibi güzel bira az var sanırım ya. 10 sene önce mi ne "efes'te glukoz var yeaaa tuborga dönün" furyası ile dönmüştüm. hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadı. ucuzcacık fiyatıyla kafa tutuyor bir sürü biraya bence.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

dagilin simdi.

Hamallik muhabbeti atlanmis
Mesaj tarihi:
Başlığı görünce "Ne kadar rezil bir bira su gibi" falan yazıyor sandım.

Aksini görünce çok şaşırdım.

Artık ben de heinekiceğim.

YAŞA HEI!
YAŞA NEKEN!
HEIL EKEN!
  • Yeni Oluştur...