sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dedin ve hemen damladım http://imgim.com/182incin590653.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 adam dünyanın en çok satan birasını keşfetmiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 budweiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://us.paulaner.com/img/com/mood_weissbier_natur.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Fena değil ya mesela Peroni'de böyle su gibi gidiyor :) Benim asıl favorim Weihenstephaner mutlaka deneyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil. dagilin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 geçen markanayı şarap ile yemeyen birisini gördüm. hemen tabağın yanındaki ketçabı burnuna sıkıp kafasını kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 DoruK said: rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil. dagilin simdi. Konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bira için başlık mı açılır lan ne kadar ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Efes ve Bomonti'den ibaret bira kültürü olan Türkiye'de Heineken keşfettim diye başlık açmak ne güzel bir olaymış. Sonra Viskiye kola karıştırıp içiyorum diye övünen kişiler geliyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Warhero said: Efes ve Bomonti'den ibaret bira kültürü olan Türkiye'de Heineken keşfettim diye başlık açmak ne güzel bir olaymış. Sonra Viskiye kola karıştırıp içiyorum diye övünen kişiler geliyor haliyle. biz bunu lisede yapıp övünüyoduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Warhero said: Efes ve Bomonti'den ibaret bira kültürü olan Türkiye'de Heineken keşfettim diye başlık açmak ne güzel bir olaymış. Sonra Viskiye kola karıştırıp içiyorum diye övünen kişiler geliyor haliyle. bugün başka bir bira keşfettim. kozel. çek birası. bu da su gibi gitti. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kozel bende içiyom ya buara efes getirmiş ucuz hem tadıda fena değil.ama amstel denmemiş ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Buradaki kozel Türkiye'de yapılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Corona denememişsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Grolsch samuel adams ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DoruK said: rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil. dagilin simdi. Nediosun la sen DEGISIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bu arada tuborg gold gibi güzel bira az var sanırım ya. 10 sene önce mi ne "efes'te glukoz var yeaaa tuborga dönün" furyası ile dönmüştüm. hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadı. ucuzcacık fiyatıyla kafa tutuyor bir sürü biraya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bira dedigin Brooklyn Lagerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bir gün herkes bratwurst, sauerkraut ve weissbier'e diz çökecek. SIEG HEIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DoruK said: rotbrudergluckschwein'dan baska bira icilmez, cahillik akmis yine. biradan anlamiyorsunuz. ale lager cider. guiness ficidan icilir siseden degil. zaten bira dedigin amele ickisi. viski icilir ama buz koyan bizden degildir. viski kadar da overrated bir icki hayatimda gormedim. ayrica jaegermeister denen tatlisu kamyoncu ickisi almanyada markette 10 euro. golden virginia da tutun degil. dagilin simdi. Hamallik muhabbeti atlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başlığı görünce "Ne kadar rezil bir bira su gibi" falan yazıyor sandım. Aksini görünce çok şaşırdım. Artık ben de heinekiceğim. YAŞA HEI! YAŞA NEKEN! HEIL EKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 milor biraları http://www.milliyet.com.tr/en-iyi-biralar/vedat-milor/pazar/yazardetay/20.02.2011/1354532/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar