Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 mantıklı aslında dusununce bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 GONDARCENGIZ said: knight online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 mortal kombat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Silphatos said: bence csgo seni çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 baldursgate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Hic biriniz birbirini tutmadi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bastion tabii ki. Sapsikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Diablo gosterecegim. Hem hikaye var, hem cinematic, hem kolay, hem de kese kese ilerle. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kızla oynucaksan wakfu-dofus-don't starve vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Barbu böyle sifreli konusmaya gerek yok. Hanim kizimiza oynatacaksan benim basligim vardi. Baya oyun yazildi konusuldu. Yorum yapıldı üzerine. Herkes farkli ama genre bazli en iyiler siyrildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bulamadim ya. Link versene. Basariya ulasmis oyunu da soyle plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Keywordleri hic hatilamiyorum ya. Ben Borderlands 2 ve left for dead 2 ile baslattim. Single olarak trine 2 oynattim baslarda. Fps a ilgi duydu kendi loadout ile devam etti. Fear oynadik ayrica coop. Simdi hemen her genreyi oynuyoruz rpg disinda. Benim kız arkadasim inanilmaz bayiyor text okurken ki ikimizde edebiyat mezunuyuz lel. Aksiyon olsun istiyor hemen. Ondan farkli tatlarda denetip neye tepki verdiğini bulmak gerekmfps icin bl2 banko. Dead island zombi konsepti icin. Spor icin ps4 de fifa vs. Rpg icin divinity. Platform icin lbp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Monkey Island 1 ve 2 Special Editionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 -Deno- said: Silphatos said: bence csgo seni çılgın locooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bastion braid transistor portal final fantasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Heroes of the Storm gider. Kolay, hızlı, derin, erişilebilir. Oyun oynamayan kıza multiplayer moba topluluğu ağır gelebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bloodborne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Diablo fena olmadı gibi, braid ı-ıh puzzlelar ve aksyon olmaması baydı. FPS TF2 falan olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 adventure olarak broken sword'un sonuncusu kolay ve renkli olması açısından güzel. Bence "Brothers: A tale of two sons "oynayın beraber. Hem kolay, hem hoş, adventure oynama potansiyeli var mı anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tam brothers diyecektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 diablo çok grind, grind ya. itemization, level, karakter gelişimi falan bunları öğrenmeden yeni oyuncuya bence uygun değil. bunları çıkarttığın zaman konsept aynı yaratığı aynı tuşlara basarak devamlı olarak öldürmekten ileri gitmiyor. işçilik gibi bir şey das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Wii tarzi konsol oyunlari en uygunu. Akabinde, pc oyunlarini gorunce "Ooooaaaaa!" tepkisi gosteriyorsa, olmus demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 tatlı su gamer'ı yetiştirmeyin abi BL'den başlayınca loadout a kendi kendine geçiş yapınca ben http://33.media.tumblr.com/762c5342671b3d172809b2466bb3874d/tumblr_n2jb3n5Nsw1skh0gdo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Brothers iyi tavsiye. Transistor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar