dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 z serisi icin ise.. baktilar seri tutuyor hic indirim filan yapmadilar uzun sure..z3 2100 z2 1700 z1 1600 z 1100.. benim gozume kestirdigim o seride z3compact..1600 o da yeni dustu.. sorunsuz sarji giden telefonlar olarak bahsediliyor ama kullanima vs gore de degisir. teknoloji meraklisi degilseniz zaten 300 liralik android de telefonla konusturur internete baglanir radyo kalitesinde muzik dinletir..yani degmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kamera çok önemli değilse htc one m8 öneririm evladiyelik telefon.m9 la arasında o kadar para bayılmanı gerektirecek bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Küçük ekran alcaksan (4.7") Galaxy Alpha'ya şans ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Silphatos said: Al bi windows phone, 935 falan bu adamı dinle..bak windows 10 da geliyor 3-5 güne.. ben lumia 1520 kullanıyorum, ne bir yavaşlama ne batarya bitme derdi..hepsinden arındım resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Note 4 dusunmussun (phablet) 6 plus o zaman. Super memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 GERGE said: Samsung pismanliktir. HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence. HTC al Android istiyorsan. yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 2015 yılında hem fikir olabileceğimiz bir konu var ise o da samsung'un pişmanlık olduğudur. saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 3 yıllık galaxy s3 kullanıcısı olarak, kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Do you accept Nexus5 as your personal Savior? pure android en nihayetinde, ben 4 kullanıyorum hani galiba bir sene daha kullanıp nexus6 ya geçerim gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 6 yı bilmem ama 7 ve 8 daş ve sopalarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 GERGE said: Samsung pismanliktir. HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence. HTC al Android istiyorsan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi cok erken olmasin bunu yazmak icin ama, iphone'u cok sevdim ya android kusra bakmasin ama arada cok buyuk fark var gibi ilk izlenimlerime gore yani su 3 kurusluk alisverisin beni bu kadar mutlu edecegini bilsem cook once gidip alirdim, bu kadar zamandir androidde diretmemin nedeni neymis :p niye soylemediniz olum daha once he telefonu yeni almama ragmen sarj konusu problemli onu soylemem lazim. problemli dedigim diger tum telefonlarla ayni yani (belki winmolar harictir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Abi söyleniyor da, apple fag diyip geçiyor androidçiler. Stock rom kullanan, casual user için android hele hele samsung, sony falan cehennem azabı. Android'den memnun olanların çoğu custom rom kullanan, telefonu sık sık formatlayan vs. insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Aldığımdan beri format atmadım lg firmware i iyi. Xperia s'ten iphone 'a geçersen tabii ki çok güzel gelir ayrıca abi shdhfbf. Iphone4ten m8e gecsen yine aynı şeyi hissederdin elbet. Şarj konusu da hiçbi telefonda iphonedaki kadar problemli değil aynı fiyat aralığında. Hayırlı olsun ama postları goruyodum çileden kurtulmana sevindim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sony'e ben Xperia Z ile giriş yaptım açıkçası oldukça memnunum. Şuana kadar güncellemelerle iyi destek verdiler. Takılma ve sarj problemi yaratmadı henüz ki 2. yılı dolacak bu sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 PrudenT said: Aldığımdan beri format atmadım lg firmware i iyi. Xperia s'ten iphone 'a geçersen tabii ki çok güzel gelir ayrıca abi shdhfbf. Iphone4ten m8e gecsen yine aynı şeyi hissederdin elbet. Şarj konusu da hiçbi telefonda iphonedaki kadar problemli değil aynı fiyat aralığında. Hayırlı olsun ama postları goruyodum çileden kurtulmana sevindim ehuehabi xperia s iphone 4 muadili degil ki iphone 5 killer diye girdi piyasaya ki daha cikali 2 sene olmadan takilmalar vs baslamisti ciddi sekilde. iphone 5 ile hemen hemen ayni olan 5s le arasinda su an boyle fark var yani. sarj olarak da dun telefon geldiginda hic sarj etmeden kullandim iste %70 doluydu 7-8 saatte bitti ama full kullandim gibi bir sey, yatmadan sarji bitsin diye tam parlak ekranda video falan oynattim gece sarjini doldurdum. 3 saatte %4 gitti hafif kullanimda ki benim xperiayi 3 saat standbyda biraksam %25 gitmisti simdiye sarji. hayir abartmiyorum :p yani telefon yeni oldugu icin pilin iyi gitmesi normal ama birkacyuz mah yuksek olmaliymis bu telefonun bataryasi. sagol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Iphone'da sarj olayı kullanımdan kullanıma, telefonun ayarlarına ve sarj etme metodolojinize göre büyük değişiklik gösterebiliyor. En basidinden sürekli app'leri açıp kapatıyorsanız app'ler arası geçiş yapmak yerine ciddi şekilde azalıyor veya arka planda app refresh açıksa gene gereksiz sarj götürüyor. Sarj etmek için %1'e inmesini falan bekliyorsanız veya sarj ederken kullanmaya devam edip pilin gereksiz ısınmasına neden oluyorsanız pilde yoğun degradasyon yaşanıyor, direk ömrü azalıyor etc. Pil %80'e indiği andan itibaren sarj edilebilir demek ve %40'ın altına düşmemesi en iyisi. (Bu son paragraf bütün telefonlar için geçerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Alındığı günden beri pil performans kaybı yaşamayan Iphone 5'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 İşte böyle max 1700 liraya sıfır / 2.el almak için en güzel m8 gibi duruyor doğru mudur?(iphone istemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 One m8 iyidir. Al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 beğeniyorsan g3 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 G3 yok yav arkadaş da memnun değil. M8 alıcam da 2.el de nasıl temiz bulunur , iyi kontrol edinir ona bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar