Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon secimi sorunsali

DoruK

Öne çıkan mesajlar

z serisi icin ise..

baktilar seri tutuyor hic indirim filan yapmadilar uzun sure..z3 2100 z2 1700 z1 1600 z 1100..

benim gozume kestirdigim o seride z3compact..1600 o da yeni dustu..

sorunsuz sarji giden telefonlar olarak bahsediliyor ama kullanima vs gore de degisir.

teknoloji meraklisi degilseniz zaten 300 liralik android de telefonla konusturur internete baglanir radyo kalitesinde muzik dinletir..yani degmez..
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Samsung pismanliktir.

HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence.

HTC al Android istiyorsan.

yok öyle bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Samsung pismanliktir.

HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence.

HTC al Android istiyorsan.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

abi

cok erken olmasin bunu yazmak icin ama, iphone'u cok sevdim ya

android kusra bakmasin ama arada cok buyuk fark var gibi ilk izlenimlerime gore

yani su 3 kurusluk alisverisin beni bu kadar mutlu edecegini bilsem cook once gidip alirdim, bu kadar zamandir androidde diretmemin nedeni neymis :p

niye soylemediniz olum daha once

he telefonu yeni almama ragmen sarj konusu problemli onu soylemem lazim. problemli dedigim diger tum telefonlarla ayni yani (belki winmolar harictir)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığımdan beri format atmadım lg firmware i iyi. Xperia s'ten iphone 'a geçersen tabii ki çok güzel gelir ayrıca abi shdhfbf. Iphone4ten m8e gecsen yine aynı şeyi hissederdin elbet. Şarj konusu da hiçbi telefonda iphonedaki kadar problemli değil aynı fiyat aralığında.

Hayırlı olsun ama postları goruyodum çileden kurtulmana sevindim ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Aldığımdan beri format atmadım lg firmware i iyi. Xperia s'ten iphone 'a geçersen tabii ki çok güzel gelir ayrıca abi shdhfbf. Iphone4ten m8e gecsen yine aynı şeyi hissederdin elbet. Şarj konusu da hiçbi telefonda iphonedaki kadar problemli değil aynı fiyat aralığında.

Hayırlı olsun ama postları goruyodum çileden kurtulmana sevindim ehueh
abi xperia s iphone 4 muadili degil ki iphone 5 killer diye girdi piyasaya ki daha cikali 2 sene olmadan takilmalar vs baslamisti ciddi sekilde. iphone 5 ile hemen hemen ayni olan 5s le arasinda su an boyle fark var yani.

sarj olarak da dun telefon geldiginda hic sarj etmeden kullandim iste %70 doluydu 7-8 saatte bitti ama full kullandim gibi bir sey, yatmadan sarji bitsin diye tam parlak ekranda video falan oynattim gece sarjini doldurdum. 3 saatte %4 gitti hafif kullanimda ki benim xperiayi 3 saat standbyda biraksam %25 gitmisti simdiye sarji. hayir abartmiyorum :p yani telefon yeni oldugu icin pilin iyi gitmesi normal ama birkacyuz mah yuksek olmaliymis bu telefonun bataryasi.

sagol bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Iphone'da sarj olayı kullanımdan kullanıma, telefonun ayarlarına ve sarj etme metodolojinize göre büyük değişiklik gösterebiliyor.

En basidinden sürekli app'leri açıp kapatıyorsanız app'ler arası geçiş yapmak yerine ciddi şekilde azalıyor veya arka planda app refresh açıksa gene gereksiz sarj götürüyor.

Sarj etmek için %1'e inmesini falan bekliyorsanız veya sarj ederken kullanmaya devam edip pilin gereksiz ısınmasına neden oluyorsanız pilde yoğun degradasyon yaşanıyor, direk ömrü azalıyor etc. Pil %80'e indiği andan itibaren sarj edilebilir demek ve %40'ın altına düşmemesi en iyisi. (Bu son paragraf bütün telefonlar için geçerli)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...