Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

valla ben açık ve net bir daha ligi izlemem Beşiktaş'ı da izlemem gider basket izlerim sokarım futboluna

ancak beIN ne kadar izin verecek bilmiyorum. Çünkü ilk kez bu sene lig farklı ülkelerde de yayınlanıyor Fransa haftada 4 maç veriyor TR liginden.
Seneye ajanslara özetleri de ücretsiz dağıtacak böylece Brezilya da sikko spor programları içerik doldurmak için bizim ligleri de yayınlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ne GS korkusuymuş ya, harbiden tir tir titrettik 3 haftada lol. 2 senedir amannnn türk ligi mi peh diyen basketbolcular hemen lobiye başladı, zaten lucescu'yu tekrar sınırlama getirtmek için piyon olarak getirdiler. kendisi bir bilen olduğu için, luce ne diyorsa doğrudur bizde. TR milli takımında 2008'den beri esamesi okunuyormuş gibi, GS kadroyu kurunca akıllarına geliyor, yersen.

o iş yaş yalnız. sınırı kaldırınca sadece kalitesiz adamlarla yüklü sözleşme ile kalıyorsun ama sınır gelirse sözleşme bağladığın adamı oynatamayacaksın. o yüzden kısa sürede gelmesi yaş bence zaten 4 senelikmiş karar. şimdi çıkartsalar bile 2020'den önce uygulayamazlar.

http://mdcdn.sporx.com/img/2017/09/031504447379.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

BJK da karşı zaten. bütün kulüpler anlaşmadan sınırı hemen değiştiremezler. futbol bu toplumun afyonu sırf fener için böyle değişiklik getiremezler.

ama bir GS, FB'li için diğerinin olmadığı lig, kayıp değil. şimdi GS şampiyonluk adayı diye, fenerliler basketbol izleyemez rahat rahat :P
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşmalı felan olmaz, anlaşmalı görünümlü zorla olur.

olur da böyle bir durum olursa ts kral olur birkaç yıl içerisinde. başakşehir'in de işine yarar politik bağlantılardan kaparlar gençleri, veteranlar için en iyi seçim zaten. bjk için eh, fb'de sıkıntı var gs direk çöker.
Sosyal ağlarda paylaş

gs 11 adam hangi parayla alacak?
hadi parayı buldu, kimi alacak? tüm iyi yerliler ts ve bjk'de zaten. veteranlar başakşehir'de. musa, türüç, ömer ali gibi adamlara en az 8m çekerler şu an bile 5m+ istiyorlar. altınordu felan kasılabilir belki onlar da veteran yıldız gibi 11'e koyduğun gibi yardıramazlar.
sıkıntı o iş yani bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu sapitmayalim da ben artik geri gelecegini sanmiyorum acayip baski olacaktir. Sonucta parayi veren taraftar ki basinda da destekleyen yok bu isi Ridvan midvan gibi tipler disinda.
Klupler zaten destek vermez.

Eger bu is Ridvan Selcuk Serdar Gurler gibi adamlarin dedigi ile olacaksa zaten bolumu kapatalim bir daha konusmayalim. Geri gelme durumu olursa futbolu hayatimdan ciddi ciddi cikarabilirim o derece.

Mesela bu kural hic kalkmasaydi belki zorlayabilirdin ama artik insanlara bir kere tatliyi verdin. Artik onunden geri alirsan tepkisi 2x olur diye dusunuyorum. Yani taraftar asil gucse, ben hic zannetmiyorum ki taraftar geri gelmeli desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

he evet hepsi galatasaray korkusundan.

Perşambenin gelişi çarşambadan belli olur. İlk yabancı kuralında gs hem ligde hemde avrupada yardırıp gidiyordu ve güzel işler yapıyordu. Şimdi ise çöküş döneminin sonunda geen gs de bir parlama var. İlk 3 takım güçsüzdü vs ama bu takımda birbirine uyum sağlayamamış ve hatta hiç oynamamış oyuncusu bile varken , bu takımın form tuttuğunda neler yapabileceğini az çok görebiliyor herkes. Yabancı kualını Melo nun her seferinde bjk ya attığı gollerin sevincini izlemek zorunda kalan Tüpçüye sorabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi konuyu GS'ye filan getirmeyelim ya. Kimsenin GS korkusu filan yok hala BJK su an en iyi takim. 3 tane dandik takimi yendik diye kural mi degisir. GS ile alakasi filan yok olayin.

Burada olay tamamen yerli futbolcularin lobiciligi ve her zaman olacagini tahmin ettigimiz ve cidden olan yabancilar gelince bizimkilerin hic bir turlu rekabet edememesi. Neymis Burak efendinin 30-31 yasindaki arkadaslari futbolu birakiyormus. Adamlar cikip acik acik biz bunlarla rekabet edemiyoruz diyor, insanlar da bunu tartismak yerine kurali tartisiyor boyle aptal bir durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben net gs düşmanlığı diyorum.

Gs de alıyor ne var ne yok kredisini kullanarak ve ligi, Avrupa yı domine edip zevksiz bir futbol ortamına maruz bırakıyor. Bir gs taraftarı olarak hem 2-3 sene önceki dönemde hemde şimdi transferlere yuh diyorsam diğer taraftarları az çok tahmin ediyorum düşüncelerini.

Yabancı kuralını kesinlikle uygun bulmuyorum. Sıradan futbolculara senelik 5+ m eurolar, tarık çamdallara 4-5 m eurolar verip eboue gibi adamları oynatmadan 2-3 m eurolar veerilmesini istemem. Bu sebeple 2-3 sene futbol izlemedim neredeyse. Tam şimdi hevese geldik tüpçü ve tayfası çıktı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...