Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genelleme yapıyorum Terimle ilgili.
Yoksa banane senin Terimle ilgili düşüncelerinden.
Boş boş konuşmanda hayatında bi kere şampiyonluk yaşamış - yaşamamış adamları Ft gibi bi geçmişe sahip adamla kıyaslaman.
Mesaj tarihi:
he ya en iyi sen biliyosun

durup dururken salya sümük ağlama, boş boş konuşma gibi laflar yazıyolar , sonra biz "sallamayın onu" dediğimiz de biz kabahatli oluyoruz, neyini sallayalım lan böyle tiplerin..
Mesaj tarihi:
FT'nin mevcut mantalitesi ve yönetim biçimiyle apartman yöneticisi bile yapmam bu adamı. Kapıcıyı falan kovar apartmandan.

Gerçekten GS'de yakaladığı başarının üzerine hiç bir şey koymadan, emek harcamadan hala bu başarının ekmeğini 20 sene sonra yiyebiliyor olması akıl alır gibi değil.
Mesaj tarihi:
Holy said:

FT'nin mevcut mantalitesi ve yönetim biçimiyle apartman yöneticisi bile yapmam bu adamı. Kapıcıyı falan kovar apartmandan.

Gerçekten GS'de yakaladığı başarının üzerine hiç bir şey koymadan, emek harcamadan hala bu başarının ekmeğini 20 sene sonra yiyebiliyor olması akıl alır gibi değil.

adam şanslı da. yok turnuavaya katılım kuralları değişiyor, yok bilmem ne oluyor. ve adam karlı çıkıyor. nefretlik durum
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

he ya en iyi sen biliyosun

durup dururken salya sümük ağlama, boş boş konuşma gibi laflar yazıyolar , sonra biz "sallamayın onu" dediğimiz de biz kabahatli oluyoruz, neyini sallayalım lan böyle tiplerin..

valeq'in yan charı ile neden insani düzeyde diyalog kurmaya çalıştın ki ?

hep aynı hesaptan ağlarsam göze batar diye 2 hesapla geziyor adam
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kovmaları imkansız ardayı.
adam rte ile olan bağından dolayı, terimden ve demirörenden dahi daha sağlam konumda ki ikisini de rahat yer. malesef sadece futbolcu değil bu adam. akp'nin önemli futbol pr yüzlerinden biri görevini görüyor. futbolu bırakınca da kurtulamayacağız malesef:(
  • Yeni Oluştur...