jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 hamfendi ne ya sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 oooo anlat pampa anlatmadın mı zevki yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ham yapmalık olanlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 jacabo said: hamfendi ne ya sadasd olgunlaşmamış yani toy kadın? ok gidip köşede ölüyorum bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Laf soyleyelim ama atilmayalim, cevap da vermesin, biz saydiralim ama sussun. Ne cins tiplersiniz lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tamam kes. başka birşey konuşuyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 HAMMER... HAMMER IS EVERYWHERE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 damn son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 iyicene her yeri garbage'a çevirdiniz ya adam bir şey anlatmış etmiş, insanlar onun üzerinde konuşuyor, biri geliyor "GREGO SENİN GARILAR NÖLDÜ LAN" yazıyor falan. bakıyorum garbage mı diye, yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Alakali alakasiz her konuda satasip tahrik ettiginden dolayi ucurdum bu arkadasi. Bi hafta hava alip gelicek. Varsa baska kasinan beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di said: Esh said: Abi asil dusunulmesi gereken nokta ingilterede yasayip hala yozgat havasi solumak. Abi kutur kutur ingiliz kizlari kara kuru oglanlar(bizler evet amk) icin siraya girerken, eniste eniste diyeni nasil duyuyosun, goruyosun, hissediyosun? Cik cik Sizin okuldan tiplerin londra bulusmasinda duyuyorum abi. Zorla goturulmus olmam bi yana da bildigin kezban fabrikasiymissiniz hani. =]londra'da kadikoy anadolulu 2 kisi var la bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yok ya cok var. O ilk bulusmalardan birine 83 mezunlari bile gelmisti, kalabalikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Faşik yönetim iş başında susma sustukça sıra sana gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ingiltere'de ne kütür kütür karıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ooo çekiç inmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bingildak said: iyicene her yeri garbage'a çevirdiniz ya adam bir şey anlatmış etmiş, insanlar onun üzerinde konuşuyor, biri geliyor "GREGO SENİN GARILAR NÖLDÜ LAN" yazıyor falan. bakıyorum garbage mı diye, yok değil. Hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Faşik yönetim mızrakçıyı uçurmuş.. YEDİRMEYİZ! Gerçi yemişler bile =( Androide mobil app yapamayan yönetim, enişteeaaaa diyen kezbanlardan çıkaramadığı hırsını mızrakçı ve toriden çıkaracaktı? Azzz sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di said: Yok ya cok var. O ilk bulusmalardan birine 83 mezunlari bile gelmisti, kalabalikti baya.ben 2003 mezunlarindan bahsediyorum la. napiyim 83 mezunu olan kezban teyzeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dur ben de ortaya laf atayım, Sanki patide her konu her yerde başladığı gibi sürüo gidio da birilerine tuhaf gelmiş sorduğum soru. Sorma amacımı bile düşünmediği konusuna hiç girmiyorum. Salla zaten adam uçtu bile gerek kalmadı diversion a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Vay demek ki Grego yu ya Dworgian a garip gelirse diye tedbiren uçurmuşlar. Dworgian derin Paticik, kessin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Pati'deki son mızrakçı da uçuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: Dur ben de ortaya laf atayım, Sanki patide her konu her yerde başladığı gibi sürüo gidio da birilerine tuhaf gelmiş sorduğum soru. Sorma amacımı bile düşünmediği konusuna hiç girmiyorum. Salla zaten adam uçtu bile gerek kalmadı diversion a sürmüyor da şu son günlerde bu tarz kişisel başlıkların sürekli olarak bi şekilde "grego ve mızrağı"na dönmesi beni bile baydı abi. dönünce spearman title'ı verilsin de tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 asfgg adam ilgi manyağı olmuş. konuyu kendine çekip araya girene de kes mes atar yapmış ama oturmuş aşağı adfghj grego sorsan söylerdik; çekiç > mızrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Grego diye diye başını yediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 quixef said: Vay demek ki Grego yu ya Dworgian a garip gelirse diye tedbiren uçurmuşlar. Dworgian derin Paticik, kessin bilgi yayalım. abi ne saçmaladın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar