Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefretlik hatun tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyicene her yeri garbage'a çevirdiniz ya

adam bir şey anlatmış etmiş, insanlar onun üzerinde konuşuyor, biri geliyor "GREGO SENİN GARILAR NÖLDÜ LAN" yazıyor falan. bakıyorum garbage mı diye, yok değil.
Mesaj tarihi:
Alakali alakasiz her konuda satasip tahrik ettiginden dolayi ucurdum bu arkadasi. Bi hafta hava alip gelicek. Varsa baska kasinan beklerim.
Mesaj tarihi:
di said:

Esh said:

Abi asil dusunulmesi gereken nokta ingilterede yasayip hala yozgat havasi solumak.

Abi kutur kutur ingiliz kizlari kara kuru oglanlar(bizler evet amk) icin siraya girerken, eniste eniste diyeni nasil duyuyosun, goruyosun, hissediyosun?

Cik cik

Sizin okuldan tiplerin londra bulusmasinda duyuyorum abi. Zorla goturulmus olmam bi yana da bildigin kezban fabrikasiymissiniz hani. =]
londra'da kadikoy anadolulu 2 kisi var la bildigim.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

iyicene her yeri garbage'a çevirdiniz ya

adam bir şey anlatmış etmiş, insanlar onun üzerinde konuşuyor, biri geliyor "GREGO SENİN GARILAR NÖLDÜ LAN" yazıyor falan. bakıyorum garbage mı diye, yok değil.

Hayırdır?
Mesaj tarihi:
Faşik yönetim mızrakçıyı uçurmuş.. YEDİRMEYİZ!

Gerçi yemişler bile =(

Androide mobil app yapamayan yönetim, enişteeaaaa diyen kezbanlardan çıkaramadığı hırsını mızrakçı ve toriden çıkaracaktı? Azzz sonra..
Mesaj tarihi:
di said:

Yok ya cok var. O ilk bulusmalardan birine 83 mezunlari bile gelmisti, kalabalikti baya.
ben 2003 mezunlarindan bahsediyorum la. napiyim 83 mezunu olan kezban teyzeyi.
Mesaj tarihi:
Dur ben de ortaya laf atayım,

Sanki patide her konu her yerde başladığı gibi sürüo gidio da birilerine tuhaf gelmiş sorduğum soru. Sorma amacımı bile düşünmediği konusuna hiç girmiyorum. Salla zaten adam uçtu bile gerek kalmadı diversion a
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Dur ben de ortaya laf atayım,

Sanki patide her konu her yerde başladığı gibi sürüo gidio da birilerine tuhaf gelmiş sorduğum soru. Sorma amacımı bile düşünmediği konusuna hiç girmiyorum. Salla zaten adam uçtu bile gerek kalmadı diversion a

sürmüyor da şu son günlerde bu tarz kişisel başlıkların sürekli olarak bi şekilde "grego ve mızrağı"na dönmesi beni bile baydı abi.
dönünce spearman title'ı verilsin de tam olsun.
  • Yeni Oluştur...