Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fikirleri alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Markettekilerin hepsini denedim hiçbiri güzel değil. Reçel yapmadık bu sene, ondan tatlı arzumuzu tahin pekmezle doyuruyoruz. Tavsiye ederim. Fındıkzade pazarında güzel bi kaymak satan abi de var, güzel de bi bal bulabilirseniz (onu da bulamadık) bal kaymak da iyi olur. Ama reçelin hazırı malesef çok leş. Şu fransız markalarını falan bile denedik karfurdaki, onlar hepten kötü, pektin pektin kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sanssizsansli said: anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 anneeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 reçall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Katık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gül yaprağı reçeli çekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ciks isim kasmayın. mahmutoğulları, kibindir, belimağrıo gibi yöresel, organik, doğal ve nesillerdir üretiliyormuş algısı uyandıran bi şey seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sanskritten yardırın bence, budist kavramlar falan tam reçel ismi. samsara nibbana gibi böyle felsefî çağrışım yapan bir şey bulursanız götüm götüm ilerlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Çalakaşık Özköylü Hasdiyar vs... gibi böyle sanki bu işi biz dededen biliyoz imajı yaratan isim seçin. kavanoz, kapak ve etiketlemeyi de buna uygun, köy havasında ve organik biçimde yaparsanız cuk oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yemiyenizikem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Kime satacaksınız ama o önemli. Renin entel dantel kokan fikri harika mesela o kesime kökleyecekseniz. Anadolunun organik reçellerini doğu felsefesiyle birleştirip düzgün bi görsel tasarım, hooop ayçin ve berkeye 5 liralık reçeli 15 liradan satmaca Aferim (tu) Ayrıca karfurdaki ek şeker konmadan yapılan bi reçel var onun tadı güzel. Öyle pektin kokusu almadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 pektin kokusunu sadece benden aldığın için olabilir. sıpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hanımeli ''hanımeli, herkes bu reçeli yemeli..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 rechel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Şitoğlu! Tercih Doğru! işte siz de böyle assoğlu falan gibi bişeyler bulun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Rachel. logonuz da halka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ekmekpeynir Recel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Hewal Récalî Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ATABARI ÇİLEK REÇELLERİ SIHHATLİ, NEFİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ginaly said: Rachel. logonuz da halka olsun. (tu)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 atabarııı atabarııı reçellerin iftihaaaarıı şimdi güvenli kapağıylaaaa adeta kızlık zarııııı [bass] atabarı reçel [/bass] atabarı reçel şair fuzuli caddesi numara 43 ataaaaabarı [diditeyze] abarııııııı [/diditeyze] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar