paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Sevgili dostlar. Haziranda dünya evine giriyorum inşallah. Balayı için 5 günlük bir yurtışı (evropa) seyahati planlıyoruz. Lakin bir türlü seçemedik. Roma, Paris, Barcelona gibi yerlerin dışında kıyda köşede kalmış doğal güzellikleri ve sakinliği ile insanı mest edecek ölümüne gezmeyi gerektirmeyecek kompakt bir lokasyon önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 polonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Polonyada kızlarını saymazsak pek bi güzellik var mı ki abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 stockholm-helsinki-riga, cruise falan da yaparsınız keyifli olabilir ama biraz kısa ziyaret etmiş olursunuz her yeri güney ispanyaya/endülüs portekiz; lisbon-porto kuzey ispanya güney fransa milan ve çevresi (como,lugano,portofino vs) güney italya yünan adaları (2 ada max.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 budva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 amma çok evlenenimiz var lan, yaşlanıyoruz ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 zanzibar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Güney İtalya. En ideali o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Holy said: zanzibar avrupayı pas, net zanzibar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dubrovnik (CRO) ve santoirini (GRE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 stone town yarım gün tur sonra ver elini nungwi beach :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 akdeniz yada yunan adalari cruize turu ? hem balayi da bosa gitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 balayına ne amaçla gittiğiniz de biraz önemli. çoğu düğün stresi yorgunluğunu atmaya gidiyor, avrupaya giden de gezip bişeyler göremeden geliyor otelden çıkmadan 7/24 yatarak. Siz de öyle yapacaksanız gitmeyin bence avrupaya, TR de kafa dinleyecek yer çok. Ha enerjiğiz, gezip tozarız diyosanız güney italya diyorum ben deB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 7/24 ne yapıyorlar otelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 göbek kaşıyıp tv izliyorlardır, ne yapacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 valla ben kafa dınlemek ıcın yurt içi otellerinş tercih ettim. yurt dışı turları hammallık olur o yorgunlugun stresın ustune. bu arada SAKIN AMA SAKIN CRUISE turu yapmayın bizim arkadaşlar yaptı balayıları zehir olmuş. (tek kişilik iki ayrı yatak varmış en basıtınden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: göbek kaşıyıp tv izliyorlardır, ne yapacaklar :P Abi forumun abazası olarak nam saldım biliyorum ama şöyle bişey var ben hiç bir çiftin 7/24 seviştiğini düşünmüyorum balayında ona can dayanmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dayanır dayanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Yeni evli bir çift günde ortalama 0,3 kere seks yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi bence de balayı dediğin o iğrenç nişan kına düğün ev kurma telaşı falan filan koşturmacasından sonra göt devirip yatıp dinlenme, refresh olma yeridir öteki başlıkta da yazdım zaten. ben gittim spa otele 5 gün bebekler gibi baktılar bana thai masajları, terapi odaları, çeşit çeşit saunalar buhar odaları bilmemneler resmen insan olduğumu hatırladım ordayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bir gün evlenirsem ahanda yapacağım Liebe'nin yaptığı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ha abi bende öyle düşünüyorum sinir stres amaçlı bi oluşum o.Yoksa artık seks yapmak için önünde uzun zaman var 1 hafta nedir ki? Ama masajıydı dinlenmesiydi alkolüydü filan oh mis.Zaten ben alkole sağlam abanırım o dönemde, sekste performansım filan da düşer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ne içince azalıyor performansın diyerek konuyu başka yerlere çekme işlemini başlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 alkol abi, belli seviyenin üstünde alkol alınca herkesin makine tekler yani. Abartılacak bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 viski iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar