k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Masticore said: Bazılarınız beyni fermuarının arkasında yemin ediyorum. Tam westworld'luksunuz :D ne yazak abi, yazıcak bi şey yok ki. axedice gelip hepsini yazıyor. konunun sabonisi oldu adam :D işte bi de gelip anthony odin reisi övenler oluyor. baktım bugün iyi övülmüş yine, yarın yeteri kadar övülmemiş olursa bi de onu övmeye geliriz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 en az yılanlı kız kadar iyi anthony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 k1nJo said: Masticore said: Bazılarınız beyni fermuarının arkasında yemin ediyorum. Tam westworld'luksunuz :D ne yazak abi, yazıcak bi şey yok ki. axedice gelip hepsini yazıyor. konunun sabonisi oldu adam :D işte bi de gelip anthony odin reisi övenler oluyor. baktım bugün iyi övülmüş yine, yarın yeteri kadar övülmemiş olursa bi de onu övmeye geliriz sdfs. yeni transformersta da oynuyor galiba. belli olsun gidip orada da övücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bütün izlediklerimiz wyatt in ruyasiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sanssizsansli said: wyatt tam olarak kim şimdi netleştiremedim. williamın yol arkadası çıkmasın sonra bi daha izle abi son bölümü. söylediler kim olduğunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 transformersta da överiz, oradan da thor'a geçeriz bi de orada överiz. yalnız nöbetleşe övelim ve öven hemen çıksın ki kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Wyatt donme cikti O degil de hopkins cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 son 4 blm arka arkaya izledim cok iyi bitti dizi, daha ilk sezon cikmadan zaten 5-6 sezon planlanmisti onuda biliyoruz. ayrica neandertal'ler icin yedik onu biz esprisi yapasim var cok feci. birde final hbonun en yuksek ratingini almis simdiye dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Yanlis konuya atmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Yeni izleyebildim sezon finalini. Aktı resmen, 1,5 saatmiş, farkettirmedi bile, bi solukta gitti. Bence dizi burada bitse en ideali olur, uzatırlarsa konuyu çok zorlayacaklar gibi bir görüntü var şu an. Yalnız security team olayı tam fiyaskoydu. 10 yaşında CS'ci bebeler bile o kadar mal hareket etmez, orası sahnenin tadını kaçırdı bayağı. Bir de her futuristik atmosferli diziye görünümü garip diye p90 yamamasınlar abi, sırıtıyor. Ford'u getirmek isterlerse getirirler, "Aslında gizli labda üretilen çükübik kendi kopyasıydı, onu oraya koydu, öldürdüler" diyebilirler. Öte yandan bunu yapmaları tüm sezon finalini baltalar, Anthony'i göreceğimize sevinsek de diziye prestij kaybettirir, tavsiye etmem. Japonya ve Samurai kültürünü hep ergen işi gören ve sevmeyen biri olarak Samurai'leri görünce bir baydım. Alternatif dünyaları içeren parklar bekliyordum, ve olası ihtimallerden biri de buydu ama keşke bu olmayaydı. Umarım dekoratiftir, 2. sezona etki etmez. MiB vurulup o ifadeyi takınana kadar gerçekten bir insanın öldüğünden bile şüphem vardı (sonuçta hostların dünya algısı da editlenebiliyor, Bernard kendi çizimlerini görüp tanıyamadığında bunu öğrenmiştik en kötü. O ana kadar ölenleri host gözünden öyle gösterdi stun gan dahi olabilir diye şeyettiydim (parkta kullanılan silahların stun eden otomatik versiyonu) 2. sezonda bol bol MiB göreceğiz heralde. Bir de Meave yancısı 2 teknisyen gerçek olamayacak kadar gerizekalı, bu da senaryoyu bile baltalıyor biraz. Son 3-4 bölümdür bu adamların aptallıklarından diziden soğuyacaktım neredeyse, neyse ki bunu bile çekilir kıldı dizi. Ford'un Meave isyanında bunların aptallıklarını da görmesi zor, ama muhtemelen bunların da etrafından dolaşacak alternatifler sundu Meave'e. Bir de önceki sayfalarda konuşulmuş gerçi, Bernard "When you reach the mainland" diyerek Meave story'sinin trenden inmemek olduğunu belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yılanlı kız çok iyi dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Spoiler içeriklerinin yarıdan fazlası yılanlı kızın iyiliği hakkında, tekrar belirtmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 benim teorim ford'un datebase'i bir robota clonluycaklar. Hopkins artık oynar mı bilmiyorum ama inşallah oynar. Bu arada arka sayfalarda biri wyatt'i bilmişti önceden gratz. Ben isimden dolayı kız olamaz diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 snake t.w. imdb gerçekte çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 2. sezon 2018 de imiş.. 1 sende 12-13 bölüm izlemeye alıştık da .. 2 senede 1 sezon da nedir yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 sadece ve sadece hopkins için izledim pişman olmadım. ibret aktı be, İBRET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Yılan dövmeli kadın tam bir pati klasiği yalnız, karın kaslarının simetrisi bile bozulmuş http://montages.no/files/2014/06/hercules.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Dizide olan en güzel şey şu katlanır telefon ve tablet tarzı zamazingoydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 hopkins bu sayfada az övülmüş onun için geldim. reis akmış resmen. abinin biri burda kronoloji yapmış, bunu bilmeden konuşmayalım. spoiler - reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 heyecanlandığım anlar dövmeli kızın cama öpücük kondurması ve kulak arkası üflemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Raze said: hopkins bu sayfada az övülmüş onun için geldim. reis akmış resmen. abinin biri burda kronoloji yapmış, bunu bilmeden konuşmayalım. spoiler - reddit reddit linki sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 2-3 ay geçip biraz ara girsin araya diziyi tekrar, spoilerların bilinciyle timeline'la baştan sona izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 norveçliymiş yılanlı hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 zaten bir viking havası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=RLli7Gc1ZBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar