progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ep 6 https://i.redd.it/0hoqouofm4wx.png stat reroll ahah. O salak teknisyenler o kadar korkuyolarsa maeve den, statları değiştirirken direk kapatıp bi reset atabilirlerdi. teddy de ne güzel yardırdı gatling gunla. bide yul brynner cameo http://i.imgur.com/vO1YzEa.png edit: Ford'un babası da direk Arnold'a bezniyo http://i.imgur.com/qYgPgIG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 İki haftalık bir aradan sonra dün 4-5 bugün de 6 izledim de kendimi çok kopmuş hissediyorum. Normal midir? Hala bağlanmamış bir sürü şey var gibi geliyor, 6. bölüm bitti anca birşeyler olacak hissi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ben çok sevdim ya. olumsuz yorumlar moralimi bozmuştu ama cidden dolu dolu senaryosu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 dolores'in marilyn manson'ın eski manitası olması gerçeği içimi gıcıklıyor ya kızı nezaman görsem.ne adaletsiz dünya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Güzel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 fordun babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 güzel bölümdü. tempoyu arttırdılar. bi ibnelikler oluyor bakalım hayırlısı olsun. mission impossible 2 ablanın da heryerini gördük artık maşallah. fake değilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=pvLoheKYmLI http://www.youtube.com/watch?v=LI-OK4wNNQY elsie http://i.imgur.com/8ILm2hH.jpg hbo pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 kurşunlar konusunda falan haklı olabilir de kalan kısımlarda anlamamış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 progamer said: ep 6 bide yul brynner cameo http://i.imgur.com/vO1YzEa.png görünce ince bir sevindirik oldum ben de sonra ne alaka dedim geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 O listede Abrams'ın ismi oldukça patlama ihtimali de azımsanamayacak boyutta. Çok çok yüksek potansyeli var ama nasıl ilerleyeceği de daha belli olmasığından onu kullanma veya patlama olasılığı %50-50 diyordum ben. 6. bölümden sonra ibre olumluya iyi bir dönüş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 http://i.imgur.com/piJuYLM.jpg http://i.imgur.com/b6verD0.jpg http://i.imgur.com/4RWAjXl.jpg http://i.imgur.com/8s7QJlE.jpg http://imgur.com/a/Pp48Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 felix cok keko ya merak etmek ayrı kendini kaptırmak ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mmmm leziz bölümdü yine. Ford reyizin o kadar da omnipotent olmadığını gördük. Ha yine de bernardla ailesinin birbirine girdiği anda tak diye ortaya çıkması iyiydi (yoksa tak diye olmadı da biz mi öyle gördük? Dın dın dın...) . Elsieyi yakalayan kesin stubbs, bu kadar pairing buildup onaymış demek ki. Elsie böylesine rahatken Stubbsın niye silahsız gezmediğini de bi nevi öğrenmiş oluyoruz. En çok dual-time line teorilerine bi destek ya da köstek bekledim ama sıfır referans vardı dolores&co şurda takıldığı için, 7ye kaldı hepsi. Bi maeve plotu ve kendisini bu kadar kolay idrak edebilmesi kafama takılıyor, zaten bi ai var gibi onda? Gerçi piramidin ilk 3 basamağı memory, self-improvisation ve self-interest döngüsü dahilinde görünüyor yap(tır)dıkları. Yine çok iyi bölümdü ve kontratı hala yenilenmedi sanırım. Bu da birinci sezondan sonra devam etmezse ciddi üzülürüm =( Rewendor said: O listede Abrams'ın ismi oldukça patlama ihtimali de azımsanamayacak boyutta. Çok çok yüksek potansyeli var ama nasıl ilerleyeceği de daha belli olmasığından onu kullanma veya patlama olasılığı %50-50 diyordum ben. 6. bölümden sonra ibre olumluya iyi bir dönüş yaptı. Bu ne kadar saçma bi yorum lan. Abrams var diye patlar bide üstüne istatistik veriyor, tam bir beyaz futbol kafası. Ya yenerler ya yenilirler belki berabere kalır HUEUHUEHUEUHEU. Böyle aptal yorumları patiden uzak tutalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 axedice said: Rewendor said: O listede Abrams'ın ismi oldukça patlama ihtimali de azımsanamayacak boyutta. Çok çok yüksek potansyeli var ama nasıl ilerleyeceği de daha belli olmasığından onu kullanma veya patlama olasılığı %50-50 diyordum ben. 6. bölümden sonra ibre olumluya iyi bir dönüş yaptı. Bu ne kadar saçma bi yorum lan. Abrams var diye patlar bide üstüne istatistik veriyor, tam bir beyaz futbol kafası. Ya yenerler ya yenilirler belki berabere kalır HUEUHUEHUEUHEU. Böyle aptal yorumları patiden uzak tutalım lütfen. Önceki yorumum axedice dışındaki üyeler içindi. Şimdi talep üzerine yorumu axedice'ın da anlayabilmesi için için daha basit, düz mantıkla yazıyoruz: - Dizinin şu ana kadarki konu ve kurgu ihtimaliyle çok büyük potansyeli var. - Dizide Abrams var, daha önce iyi başladığı projelerin hemen hepsinin sonunda tası tarağı toplayıp kaçtı veya batırdı (Alias, Lost, Fringe). - Dolayısıyla bu dizinin de iyi başlamasına da güvenmemek lazım. - Potansyeli kullanıp kullanamayacağını da zamanla görücez. - 6. bölümde açıkladıkları itibariyle en azından Lost gibi boylarından büyük işe kalkışıp sonunda senaryoyu çözülmez yumağa dönüştürmeyeceklerine dair bir kanı oluştu. İlgi çekmek, kendini foruma kabul ettirmek için sağa sola sataşacağına otur diziyi izle işte. Hayır, "cool" olmaya kasıyorsun da temelde o kalite ve kıvrak zeka olmayınca eğreti duruyor, üstüne oturmuyor, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Ahahah adam hala "benden söylemesi" ve boylarından büyük falan iş diyor. Hadi elini beline koyup yorum yapmanı bi kenara bırakacağım, plothole oluşturabilecek, dizinin sonradan batırabileceği potansiyel noktaların altını çizeceksin ve yorumlarının içini dolduracaksın ki tartışılabilir niteliği olsun. Şu aşamada hala beyaz futbol. Mesela lostla ilgili dersin ki yazarların dizi karakterler üzerinedir argümanı doğru ama eksikti, çünkü bölümlerin yarısında karakterler üzerine gidilirken (ör. korelilerin ayrı ayrı bakış açılarından character buildingi, sonra karı kocanın birbirini desteklemesi ve kapanış) hurleyin başına gelenlerden dharmaya adanın aslında sıradan bi mcguffin olmadığına dair ciddi işaret veren bölümler de var, bu durumda yazarlar son sezonda adayı açıklamayıp tembellik yaptılar dizi patladı. Benzer şekilde westworldün plotlarını çözümleyip şunların şunların üstüne gitmezlerse dizi patlar de, hepimizi zgecekler derinliğinde politik tartışma yapar gibi HUHEUHEUHUEHUE DİZİ PATLAR yazma buraya. Onları git donanım habere yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Burada az çok dizi konusunda kültürü olan insanlarla konuşuyor/yazışıyoruz. "Abrams ismi tehlikeli, dizi o yüzden patlayabilir" deyince zaten Abrams'ın eski dizilerinden nerelerde patladığını bilip o kısmını çıkartabiliyor insanlar, keyword olarak Abrams yeterli. Lost'un geçirdiği değişim ve toparlayamama sebepleri, Alias'ın son 1-2 sezonundaki saçmalıkların sebebi, Fringe'in eksik kalanları yüzlerce sayfa tartışıldı zaten burada. Açık açık tekrar yazıp capt. obvious'luğa gerek yok. Her plothole'un üzerine düşüp teker teker detay tartışmasına gireceğiz diye bir şey yok haliyle. Neden patlama riskini azalmış gördüğümü de bölüm içeriğinden dolayı (spoilera girmedim, zaten izleyen anlayacaktır kastedilen açıklamaları) diye açıkladım zaten. Satır aralarını okumayıp sonra "buraya açık açık yazmamışsın" diye kızmalık bir durum yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Rewendor said: - Dizide Abrams var, daha önce iyi başladığı projelerin hemen hepsinin sonunda tası tarağı toplayıp kaçtı veya batırdı (Alias, Lost, Fringe). Fringe ve Lost'da Abrams'ın dizinin senaryosuna temel konsepti oluşturma dışında hemen hemen sıfır katkısı var. Alias'da daha fazla olabilir, takip etmemiştim. Kaçması gibi bir şey söz konusu değil; baştan itibaren başka yazarlara teslim etti. Westworld'de ise o kadar bile katkısı yok. Senaryoyu yazanlar Jonathan Nolan ve eşi Lisa Joy. Abrams sadece yapımcılar arasında yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Beni hiç sarmadı ya. Setler ve oyuncular iyi ona sözüm yok ama hikaye meh. Derin oyun hedesi Dizinin ilk bölümünden lost'a özenip "daha derinde başka bir oyun var" zırvasını pompalamaya başlıyorlar. Bu gizem muhabbeti lost'da işe yarıyordu çünkü adamlar bir adaya düşmüşlerdi ve içinden çıkamıyorlardı. Hayatta kalmaları için adayı çözmeleri gerekiyordu. Ölecekler mi, adadan çıkabilecekler mi derken falan kendini izletiyordu. Burada parayla girdiğin lunaparkın içinde derin oyunu bulmak için oyuncaklara işkence yapan bir adam var. Lost'daki aciliyet ve ağırlık olmadığı gibi rahat batmasından kaynaklı yapılan salak bir çaba gibi duruyor. Ne empati duyulacak ne de merak etmemi sağlayacak bir muhabbet olmadı. Robotlar Şirket bütün parkı sanki "burada dramatik bir dizi çekilecek ona uygun bir şekilde yapalım" der gibi tasarlamış. Bu robotları hayata geçirecek teknolojisi ve parası olan şirket bu robotlara teknik destek elemanlarını tanıyacak iki satır kod eklemeyi lüzumsuz görmüş. Parktaki robotlar teknik servise taşıma yapan kişilerden şeytanlarmış gibi bahsediyor ve teknik servisi gördüklerinde şoka giriyorlar. Niye böyle? Çünkü drama olsun diye. Bu kadar yetkinliği olan bir şirket sadece drama olsun diye kendi ürünlerinden gizli iş yapmayı tercih ediyor. Sanki bunlar robot değil de kaçırılmış insanlarmış gibi yazmışlar. Bayıltıp gizli gizli tamir ediyorlar falan. Dünyanın en lüzumsuz, en çok "sorun çıksın da drama dönsün" kafasıyla tasarlanmış robotları olmuşlar. Mühendis değil drama yazarı tasarlamış. Bir yandan sanki bunlar gerçek insanlarmış da şirket arkalarından iş çeviriyormuş dramasını izliyoruz (İyi yapılmış örnekleri için truman show, hatta daha ziyade the island'ı tavsiye ederim) bir yandan da dolores'le döngüsünden çıkmaya çalışan robot dramasını izliyoruz "A.I. veya "I, Robot" aklıma gelenler). Ben yazarların bunları madur insan gibi mi göstermek istediklerini yoksa insanlarla aynı özgürlüklere sahip olmaya çalışıyorlar gibi mi göstermek istediklerini anlamadım. Kendilerinin anladığını da sanmıyorum. Akıllarına gelen bütün sci-fi dramalarını pompalıyorlar gibi. Sabotaj muhabbeti Robotların önceki günleri hatırlamaması üzerinden döndürülen sabotaj muhabbeti bana göre dizinin ilginç tek yanı. İleride büyük ihtimalle robotların lunapark oyuncağı olmaktan başka işler için kullanıldığı falan ortaya çıkınca yöneticilerin bir "lunapark" sabotajına bulaşmasının mantıklı olduğu ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ama yine de yönetimin gerizekalılardan oluşması durumu hiç de iyileştirmiyor. Ford gününe göre bunamış veya deli veya emekli olması gereken biri taklidi yapıyor. Zenci adam önce onu korumak için sabotajın kaynağını gizli tuttu. Şimdi kadından gelen sabotajı da kimseye söylemedi, onu da mı koruyor belli değil. Aynı zamanda Dolores'i kendisi bozuyor. Ya herkes el birliğiyle lunaparkı sabote ediyor. Ya da biri şu ana kadar buldukları bütün sorunları yönetim kurulu toplantısına götürdüğü anda ekranda gördüğümüz yöneticilerin tamamının değiştiğini göreceğiz. Ama salak bir şekilde teknikerinden genel müdürüne kimse elindeki sorunu ortaya götürmüyor. Kovulacam diye panik yaşayan eleman robota şirket turu yaptırıyor. Kovulacam diye panik yapan başka bir adam robota bağımsızlıkla ilgili hikayeler okuyup bozulmasına neden oluyor. Bu noktadan sonra sadece kovulursanız iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 redeagleın yazdıklarlını okuyunca diziden soğudum das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Red güzel anlatmış, yapacak hiçbir şey bulamayınca izliyorum bende diziyi meh tadında gidiyor. Ellerindeki malzeme güzel ama büyük ihtimal harcayacaklar gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 benim çok hoşuma gidiyor bu dizi ya.izlerken aman bitmesin diye sürekli kaç dakika kaldığına baktığım ender dizilerden.castı yeter zaten anthony hopkins ile ed harris balık tutsa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Redeagle doğru demiş benim de aklıma şöyle birşey geldi izlerken. Ne olur ne olmaz diye spoiler'a alalım, teori falan değil gerçi sadece eleştiri. Ya dizide herşey aşırı mükemmel bir şekilde bütün olasılıkların böyle sürekli suspense yaratacağı şekilde ilerliyor. Bugün ofiste konuşuyorduk mesela, o iki eleman biri Fenix diğer ne bilemiyorum , tırsıyorlar robot uyandı bizi ele verecek bilmem ne. Nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde de robot bunları tehdit edip kendine ability boost yaptırdı. Ulan karşında tırstığın birşey var, elinde de onu rezil ya da vezir edecek birşey var. Bas anasını satayım alayını sıfıra olduğu yerde sayıklamaya başlasın. İstedikleri kadar sabote ederlerdei Maeve'yi zerre de birşey anlaşılmazdı. Ama yok illa int 20 verecekler ki plot böyle ilerlesin. Plot ilerletecez diye çok kasmışlar, acemi DM işi gibi olmuş bazı yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Felix'in motivasyonu korku değil. Daha önce kuşla uğraşmasından belli ki adamın robotların nasıl çalıştığına dair işinin gerektirdiğinin ötesinde bir ilgisi var. Bir de, http://www.ew.com/article/2016/11/06/westworld-adversary-interview Nitpicky question though: Couldn’t the body shop guys just jack down Maeve’s levels to knock her out, and make some lobotomizing so-called “mistake” to take out her memory? We’ve been shown over and over the humans have so much control, it’s hard to believe they couldn’t get the upper hand on a rogue host. Nolan: I will point you toward episode 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Panpalar ya hiç dikkatli izlemiyorsunuz diziyi, ya da devasa sistemlerde her parçanın mutlaka birbiriyle uyumlu ve mükemmel çalışıp kurumsal şirketlerde hiç iş körlüğü, kötüye kullanım ve ihmal olmamasını falan bekliyorsunuz bu yorumlardan onu anlıyorum. Derin oyun hedesi Redeagle said: Dizinin ilk bölümünden lost'a özenip "daha derinde başka bir oyun var" zırvasını pompalamaya başlıyorlar. Bu gizem muhabbeti lost'da işe yarıyordu çünkü adamlar bir adaya düşmüşlerdi ve içinden çıkamıyorlardı. Hayatta kalmaları için adayı çözmeleri gerekiyordu. Ölecekler mi, adadan çıkabilecekler mi derken falan kendini izletiyordu. Burada parayla girdiğin lunaparkın içinde derin oyunu bulmak için oyuncaklara işkence yapan bir adam var. Lost'daki aciliyet ve ağırlık olmadığı gibi rahat batmasından kaynaklı yapılan salak bir çaba gibi duruyor. Ne empati duyulacak ne de merak etmemi sağlayacak bir muhabbet olmadı. Losttaki gizem gibi gelişmiyor ki burda bahsedilen deeper game? 1400 müşteri + en az 200 staffın içinden en fazla 5 kişi deep game denen ama aslında cognition - sentiencela ilgili arnoldun bıraktığı mirasın peşinde. Losttan sunumu da şöyle farklı, orda karakterler dizinin %50si ve adanın gizemi de kalan %50siyken burda maze ve deep game dizinin asıl teması olan sentience vs. artifical/virtual intelligence çatışmasının bir aracı sadece. Lost gibi dizinin kesinlikle temel taşı değil, amaç değil araç yani. Ki MiB in sadist olduğunu sanmıyorum, robotlar robot olduğu sürece Ford haklı ha GTAda npc kesmişsin ha burda. Maze fordun haklı olmadığını gösterecek diye tahmin ediyorum ben. Robotlar said: Şirket bütün parkı sanki "burada dramatik bir dizi çekilecek ona uygun bir şekilde yapalım" der gibi tasarlamış. Bu robotları hayata geçirecek teknolojisi ve parası olan şirket bu robotlara teknik destek elemanlarını tanıyacak iki satır kod eklemeyi lüzumsuz görmüş. Parktaki robotlar teknik servise taşıma yapan kişilerden şeytanlarmış gibi bahsediyor ve teknik servisi gördüklerinde şoka giriyorlar. Niye böyle? Çünkü drama olsun diye. Bu kadar yetkinliği olan bir şirket sadece drama olsun diye kendi ürünlerinden gizli iş yapmayı tercih ediyor. Sanki bunlar robot değil de kaçırılmış insanlarmış gibi yazmışlar. Bayıltıp gizli gizli tamir ediyorlar falan. Dünyanın en lüzumsuz, en çok "sorun çıksın da drama dönsün" kafasıyla tasarlanmış robotları olmuşlar. Mühendis değil drama yazarı tasarlamış. Panpa robotlarda virtual intelligence var ve kendi gerçekliklerinde yaşıyorlar ki guestlere karşı yine gerçekçi tepkiler verebilsinler. Bakım sırasında robotların uyanık olması, tamir ekiplerini görüp "unutmaması" tamamen bi glitch. Zaten çalışanları tanıyıp ona göre cevap verecekleri bi kod var, adı da analiz modu. Gördükleri hayaletler analiz modu dışında rol dahili kişiliklerindeyken format yemeyen kayıtları tamamen. Onun da arnoldun mirası olduğu ima ediliyor ayrı. Olay zaten analiz modu dışından gelen kayıtların ana rolde sorun çıkarması. Bide sen gerçek değil misin türü soruları hatta setting dışı görüntüleri direk ignore ediyorlar öyle programlanmış durumdalar. Tüm bu "uyanış" aslında bi glitch (intended cinsinden). said: Bir yandan sanki bunlar gerçek insanlarmış da şirket arkalarından iş çeviriyormuş dramasını izliyoruz (İyi yapılmış örnekleri için truman show, hatta daha ziyade the island'ı tavsiye ederim) bir yandan da dolores'le döngüsünden çıkmaya çalışan robot dramasını izliyoruz "A.I. veya "I, Robot" aklıma gelenler). Ben yazarların bunları madur insan gibi mi göstermek istediklerini yoksa insanlarla aynı özgürlüklere sahip olmaya çalışıyorlar gibi mi göstermek istediklerini anlamadım. Kendilerinin anladığını da sanmıyorum. Akıllarına gelen bütün sci-fi dramalarını pompalıyorlar gibi. Why not both? Dizi memory, self improvisation ve self interest verdiğin robotların bilinç sahibi olup olamayacağını sorguluyor zaten. Gerçek insanlar gibiler mi, yoksa bilgisayar oyunundaki npcden farkları yok mu? Hayır bahsettiğin filmlerin sanki edebiyatta kaynağı yokmuş gibi yazıyorsun bide, e zaten 100 yıllık geyikler bunlar, dizi sıfırdan icat etmiyor ki? Farklı bi bakış açısından sunuyor sadece. Sabotaj muhabbeti said: Ama yine de yönetimin gerizekalılardan oluşması durumu hiç de iyileştirmiyor. Ford gününe göre bunamış veya deli veya emekli olması gereken biri taklidi yapıyor. Asdasdas Ford direk tanrı lan. Ve daha yeni cennet bahçesinde gizlice gezinen bi yılan olduğunu fark etti. said: Zenci adam önce onu korumak için sabotajın kaynağını gizli tuttu. Şimdi kadından gelen sabotajı da kimseye söylemedi, onu da mı koruyor belli değil. Aynı zamanda Dolores'i kendisi bozuyor. Doloresi "bozan" gerçekten Bernard mı, yoksa başka biri mi? Hmmm... Daha onun için erken. said: Ya herkes el birliğiyle lunaparkı sabote ediyor. Ya da biri şu ana kadar buldukları bütün sorunları yönetim kurulu toplantısına götürdüğü anda ekranda gördüğümüz yöneticilerin tamamının değiştiğini göreceğiz. Ama salak bir şekilde teknikerinden genel müdürüne kimse elindeki sorunu ortaya götürmüyor. Panpa hiç büyük bi şirkette çalışmadın mı gerçekten? Ya herşey mi mükemmel gidiyor her iş mi doğru yapılıyor sizin çalıştığınız yerlerde ben hayret ediyorum? said: Kovulacam diye panik yaşayan eleman robota şirket turu yaptırıyor. Kovulacam diye panik yapan başka bir adam robota bağımsızlıkla ilgili hikayeler okuyup bozulmasına neden oluyor. Bu noktadan sonra sadece kovulursanız iyi yani. Maeve gerçekten keman gibi çalıyor ikisini de, çünkü işi gücü insanları inceleyip çözüp yönlendirmek. Bütün mamalığı bunun üstüne kurulu. Ep8 gelsin madem öyle demiş yönetmen bekleriz, ama maevele kediler (felix sylvester lel) arasındaki tüm muhabbet zaten merak/aç gözlülük/yönlendirme üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar