Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Westworld is an upcoming science fiction thriller television series created by Jonathan Nolan and Lisa Joy for HBO, based on the 1973 MGM film of the same name, which was written and directed by American novelist Michael Crichton. http://www.youtube.com/watch?v=7ohyAEnLLME Set in the near future in an adult-themed amusement park populated with androids that will set up any scenario the paying human customers want. The most popular scenario is the Wild Wild West set-up. http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/2014/12/Westworld.jpg Starring Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan, and Simon Quarterman. It’s executive produced by J.J. Abrams, Jerry Weintraub, Bryan Burk, Lisa Joy, and Jonathan Nolan. http://img2.timeinc.net/ew/i/2015/01/23/WESTWORLD.jpg bu sene bi ara cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kadro iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bugun gormustum sunu tek bir trailer vs yok sadece 3sn lik bi sey bulabildim. Ekledim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://diaboliquemagazine.com/wp-content/uploads/2013/09/Brynner-headline.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 sci-fi spagetti western, ed harris, hbo http://i.imgur.com/TlnPsB5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 hobarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 remake(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yazarlar da kadro da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bunu epey önceden duyurmuşlardı ama kadroyu bilmiyordum. filmini watchlist'e almışım, izlememişim. western çok sıcak bakmıyorum ama sci-fi karışımı güzel olabilir. çıksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 western sevmeyenler için hemen bir adet unforgiven, true grit, appaloosa ve salvation yazalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 western tek sevmediğim tür. true grit remake'i çok beğenmiştim ama genel olarak sıkıcı geliyor. eski john wayne filmleri, clint abiler falan izleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bi settingin westernde geçtiği filmler var bide böyle b-rated 'western' filmleri var. clint eastwood'un filmlerini seviyorum ben ama john wayne falan izleyemiyorum bende. özellikle salvation'ı falan öneririm. there will be blood keza western setupta geçen film ama dikşın dikşın yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ne film ne de dizi tam olarak western değil. Hatta film belli bir noktadan sonra Terminator'ı andırıyor. Zaten western dünyası dışında Ortaçağ ve antik Roma dünyaları da vardı. Bir de Future World isminde devam filmi çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 abrams yine yazdırmış adını bir köşeye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 3-5 parasi neyse veriyo, hoop hemen exec producer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yuh kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu kadar iyi kadrolu yapımlara biraz temkinli yaklaşıyorum. bölüm maliyetleri çok artıyor, sezon devamlarında sıkıntı çıkabiliyor o yüzden. yıl bekliyorsun adamlar yeni sezon çekecek diye, paşaların diğer film projelerinden diziye vakit kalacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 HBO babamın dizisini çekse izlerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bilimkurgu futuristik western Westernin kral olduğu 70'lerden remake HBO yapımı Oyuncu olarak Antony Hopkins ve Ed Harris Yapımcı olarak Jonathan Nolan ve J. J. Abrams Bayağı iddialı gözüküyor. Hakkaten şu özelliklerin hepsiyle ilgimi çekti. Tek korkum Abrams'ın bugüne kadarki tüm projelerinde olduğu gibi yine konuyu toparlayamayıp bir yerden sonra kaçması, diziyi ağır sıçışa geçirmesi (Alias, Lost, Fringe en belirgin örnekler). Ama bu kadroyla onsuz da toparlarlar heralde gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 exec adam sadece, parasi neyse veriyo, gerisine karismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yul Bryner'ın mirası... vay anam ne içerik be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hopkins ölmedi mi abi, post production'ı yeni mi bitmiş ilk sezonun. herif öldü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu ne lan the dark tower dizisi gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 2 3 lens flare atar o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar