Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%75 indirim ile 12.5$

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reampage said:

Bide eve filan oynıcaktın..

2 ay oynadım ben eve. evden uzakta 7. senesini okuyan muhendis oyunu o. girip bi fleetle savaşa gireyim dedin mi toplanması etmesi gitmesi 2 saat, dolan dolan düşman bulunsun diye bekle 1 saat.
Mesaj tarihi:
sandboxlar öyle abi ya, yapacak bir şey yok.

df'de pvp yapacaz diyorduk, pvp yapmaya çalışmak 2 saat sürüyor, adam bulması +1 saat sürüyor, real pvp deneyimi 15 dk sürüyordu.

SIEGELER HARİÇ.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mart 6-8 arasındaki indirim için, mmo bölümüne konu açılsın arkadaş!
milletin ruhu duymuyor bu indirimleri, yana döne mmo arayıp, 5 para etmez f2p oyunlarda psikolojilerini bozuyorlar.

asdf
Mesaj tarihi:
10 dolar şu an oyun alacak olan alsın hemen
http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?_ga=1.154400824.1615399968.1422605606
Mesaj tarihi:
abi oynanabilecek oyunları iptal ediyorlar bunlar halen devam ediyor...

oyun ala ala içimiz dışımız oyun oldu oyuna ödediğimiz paraların ardı hesabı yok ahahha
Mesaj tarihi:
gw2 verilen her kuruşu hak eden ender oyunlardan biri. adamlar chargeback bile yaptı daha ne yapacaklar sizi memnun etmek için evine gelip çay mı koyacak
Mesaj tarihi:
oynayanlar toplaşalım ya ben de tekrar yükledim, herkes refund edince bırakmıştım. Arada bir giriyorum ben de denk geldiğimizde beraber oynardık.
Mesaj tarihi:
Map aça aça ilerliyorum 62lvl ım. Seafer rest deyim. Nick cakinin gelini. İd i bi ara atarım bakmam lazım. Turk guildindeyiz.no fear diye. Ortam güzel.

----
Archeageden sonra güzel geldi iyiki almışım.aa yı baya bırakan varmış duyumlarıma göre. Ama 55lvl pack ı falan geliyomuş birazcık geri dönen olur. Ben memnunum gw den.
Mesaj tarihi:
bu mudur..budur..bir oyun paranın hakkını bu kadar verebilir..aslında hakkı daha fazla ama adamlar akıllı..oyuncu oyuncuyu getiriri öle güzel biliyorlarki..
  • Yeni Oluştur...