reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bide eve filan oynıcaktın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 arkadaşlar 3 kişi oynamaya başlıyoruz 0'dan gelmek isteyen olursa ts'e bekleriz akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 reampage said: Bide eve filan oynıcaktın.. 2 ay oynadım ben eve. evden uzakta 7. senesini okuyan muhendis oyunu o. girip bi fleetle savaşa gireyim dedin mi toplanması etmesi gitmesi 2 saat, dolan dolan düşman bulunsun diye bekle 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sandboxlar öyle abi ya, yapacak bir şey yok. df'de pvp yapacaz diyorduk, pvp yapmaya çalışmak 2 saat sürüyor, adam bulması +1 saat sürüyor, real pvp deneyimi 15 dk sürüyordu. SIEGELER HARİÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 33 milyonluk tek chrim kaldı eve de oda +madenci ve sanayici . Fakat bilirsiniz ikiside baydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 mart 6-8 arasındaki indirim için, mmo bölümüne konu açılsın arkadaş! milletin ruhu duymuyor bu indirimleri, yana döne mmo arayıp, 5 para etmez f2p oyunlarda psikolojilerini bozuyorlar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 10 dolar şu an oyun alacak olan alsın hemen http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?_ga=1.154400824.1615399968.1422605606 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 abi oynanabilecek oyunları iptal ediyorlar bunlar halen devam ediyor... oyun ala ala içimiz dışımız oyun oldu oyuna ödediğimiz paraların ardı hesabı yok ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 sana göre bu oynanmayacak bir oyun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paticik genel felsefesi. Benim oynamadığım her oyun kötüdür. Batmaya mahkumdur. Oynayamazsınız ulan! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 gw2 verilen her kuruşu hak eden ender oyunlardan biri. adamlar chargeback bile yaptı daha ne yapacaklar sizi memnun etmek için evine gelip çay mı koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 gerçekten gw2 mmo'ların gaben'ı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ya yeniden oynamaya başladık da arkadaşla hatırlamayadık bi türlü. Biz bu oyunu niye bıraktık diye. Oyun hakikaten çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Release olduğunda 1 hafta oynayıp refund etmiştim, tekrar alsam mı ucuzladığı bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Var mı desolation'da oynayan kimse? Biz 3-5 arkadaş takılıyoruz akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 oynayanlar toplaşalım ya ben de tekrar yükledim, herkes refund edince bırakmıştım. Arada bir giriyorum ben de denk geldiğimizde beraber oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ben gelirim de bi dahaki indirime artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Map aça aça ilerliyorum 62lvl ım. Seafer rest deyim. Nick cakinin gelini. İd i bi ara atarım bakmam lazım. Turk guildindeyiz.no fear diye. Ortam güzel. ---- Archeageden sonra güzel geldi iyiki almışım.aa yı baya bırakan varmış duyumlarıma göre. Ama 55lvl pack ı falan geliyomuş birazcık geri dönen olur. Ben memnunum gw den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 bu mudur..budur..bir oyun paranın hakkını bu kadar verebilir..aslında hakkı daha fazla ama adamlar akıllı..oyuncu oyuncuyu getiriri öle güzel biliyorlarki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar