di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Senden once de vardi. Yasin yetmiyosa demek. =P
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Wishmaster said: Biz yine de seni duvardan duvara vurmayalım abi. Hafif kırığız ama o kadar da gay değiliz ya TALK TO YOUR SELF NAME B)B)B)B)
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi yapmasanda yaptı derler bari millet arkandan konuşacaksa boşa konuşmasın.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: abi ben zaten otelde yaşıyorum. şartlar iyi, şartlar güzel.
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: abi ben zaten otelde yaşıyorum. Şimdi bak. Bu işin yolunu yeteri kadar yaptın. Bu son dediğinle, bizim dediklerimizi de kabul etmiş oldun. Madem otelde yaşıyosun, bu akşam işten beraber çıkın. Hava akşam ayaz olur, yakın yürüyün birbirinize. Hatta yolu da uzat mümkünse. Sonrasında, ayaz içinize iyice işleyince, "Çok soğuk oldu, bana gidip bi kahvemi içsek" diyerek kapıyı arala. Kapıdan geçerse senindir. Geçmezse yarın koy tekmeyi kıçına. Bu yaştan sonra ergen kız tribi çekemem diye de belirt. Sonra da gel bize ayrıntıları yaz.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 calvaria said: Abi yapmasanda yaptı derler bari millet arkandan konuşacaksa boşa konuşmasın. vlksdjhglkbaerv. abi grup olarak adamı yoldan çıkartırsınız yemin ediyorum. ben mutluyum hanımla, elleşmeyin.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Dworgian said: en son böyle skor beklenen komşu wifi topic inde skor geldiydi. askldjsl geldimiydi yav? harbiden mi?
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kız OP'ye iş atıyor OP de boş değil ilk mesajdan anladığım bu
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi hanımla mutlu olmaya devam et zaten allah mutluluğunuzu bozmasın. eksra mutluluklar ama fena olmaz mıydı vallahi kendimden tiksindim ben iptal ben vefad ben logout
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 DA2019 said: Grego said: abi ben zaten otelde yaşıyorum. Şimdi bak. Bu işin yolunu yeteri kadar yaptın. Bu son dediğinle, bizim dediklerimizi de kabul etmiş oldun. Madem otelde yaşıyosun, bu akşam işten beraber çıkın. Hava akşam ayaz olur, yakın yürüyün birbirinize. Hatta yolu da uzat mümkünse. Sonrasında, ayaz içinize iyice işleyince, "Çok soğuk oldu, bana gidip bi kahvemi içsek" diyerek kapıyı arala. Kapıdan geçerse senindir. Geçmezse yarın koy tekmeyi kıçına. Bu yaştan sonra ergen kız tribi çekemem diye de belirt. Sonra da gel bize ayrıntıları yaz. Süpersin devo. (tu) Beyler, Grego'nun fiziksel bir adım atması durumunda kızdan karşılık almayacağını düşünen var mı aramızda?
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: calvaria said: Abi yapmasanda yaptı derler bari millet arkandan konuşacaksa boşa konuşmasın. vlksdjhglkbaerv. abi grup olarak adamı yoldan çıkartırsınız yemin ediyorum. ben mutluyum hanımla, elleşmeyin. Lan biz de kızdan ayrıl, minyonla sevgili ol demiyoruz. Mutualism bu. Kızın çakraları meme yapmış. Onun pasını al diyoz biz sana.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 DA2019 said: Kızın çakraları meme yapmış. Onun pasını al. Aynen, mızrakla geç.
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 calvaria said: Abi yapmasanda yaptı derler bari millet arkandan konuşacaksa boşa konuşmasın. adam doğru konuşmuş kaynamasın arada.
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bence iş çıkışı en uygun vakit, kış vakti hava erken kararıyor. Burdan yürürsen skor garanti.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 DA2019 said: Grego said: abi ben zaten otelde yaşıyorum. Şimdi bak. Bu işin yolunu yeteri kadar yaptın. Bu son dediğinle, bizim dediklerimizi de kabul etmiş oldun. Madem otelde yaşıyosun, bu akşam işten beraber çıkın. Hava akşam ayaz olur, yakın yürüyün birbirinize. Hatta yolu da uzat mümkünse. Sonrasında, ayaz içinize iyice işleyince, "Çok soğuk oldu, bana gidip bi kahvemi içsek" diyerek kapıyı arala. Kapıdan geçerse senindir. Geçmezse yarın koy tekmeyi kıçına. Bu yaştan sonra ergen kız tribi çekemem diye de belirt. Sonra da gel bize ayrıntıları yaz. öykünmüşsün resmen biraderim. tebrik edeceğim de tırsıyorum.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 adam evli değil beyler. otelde yaşıyor. ponçikle geç abi.
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bi geriye doğru okuyun ulan. evli değilim. lafın gelişi öyle diyorum yazdık. her sayfa başında güncelleyim ben bunu. millet yürüyorum sanacak.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hazır evli değilmişsin madem bu kızla evlen o zaman, zaten yaşın da geldi
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 peki son bir soru grego; ara ara kız sana gözlerini kısarak bakıyor mu?
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yürümesen zaten evli değilim diye üstüne basa basa belirtmezdin ahasu adam gaz bekliyo ya ercümenti şenlendirmek için
Öne çıkan mesajlar