Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışan Motivasyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Grego said:

Xaenin said:

Ben anlamadım ama neden böyle bir insanı illa tutup yetiştirmek istediğini abi?
Yani böyle tavırları var ama arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum falan desen bir dostun hakkında anlarım da, iş abi bu.
Kız pek farkında değil galiba iş olduğunun, biz seninle bu işi yapamıycaz de, ben sana referans olurum ama başka iş bulalım sana de, destek ol kıza yolla ama.
Şuna kafa yoracağına adam akıllı yetiştirebileceğin birini almıştın yanına.

çünkü düzgün grafikerlerin maaşı 4binden başlar. o yüzden bu alanda başlangıçtan alıyoruz genelde. yetişmiş elemanlar çok tuzlu.

bir de ilk mesajta belirttiğim gibi, kızın kendi kişisel durumları yüzünden direkt kapıyı göstermedim.

Abi bana sanki kişisel durumlarına olan saygını suistimal ediyormuş gibi geldi.
Yine yeni mezun birini alamaz mısın bu kızın yerine? Çok fazla emek ve kaynak harcamamışsın gibi gözüküyor zaten, ya da kız retain etmemiş emeğini ve kaynaklarını sanki.
Bence kızı çek karşına konuş, ihtarını ver sonra replacement aramaya başla, kendine çeki düzen vermezse de fırlat gitsin.

Topic biraz amacından sapmış galiba önceki sayfaları okumadım direk götünden girdim konuya, illa söylenmiştir tabi bunlar.

evet, dediğin gibi. saygısızlık yapıyor ama farkında değil. kızamıyorsun o yüzden. kızdığın zaman trip atıyor oluyorsun çünkü. zaten konu dediğin gibi gelişecek. yerine birini bulduğumda bir süre beraber çalıştıracağım, eğer yeni elemanın çalışma şeklinden de bir motivasyon yaratmazsa kendine, yollayacağım. dert babası olmayalım kimsenin.
Mesaj tarihi:
Of ne süper yazılımcıyım edasıyla kod yazıyo şimdi işte, 10-15 metre ötemde oturuyo hatta. Bedelli durumu kesin değilken "bedelli çıkarsa bedellinin, çıkmazsa yüksek lisansımın parasını istiycem abi versinler" falan diyodu en son sdfljk
Mesaj tarihi:
Grego said:

Xaenin said:

Grego said:

Xaenin said:

Ben anlamadım ama neden böyle bir insanı illa tutup yetiştirmek istediğini abi?
Yani böyle tavırları var ama arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum falan desen bir dostun hakkında anlarım da, iş abi bu.
Kız pek farkında değil galiba iş olduğunun, biz seninle bu işi yapamıycaz de, ben sana referans olurum ama başka iş bulalım sana de, destek ol kıza yolla ama.
Şuna kafa yoracağına adam akıllı yetiştirebileceğin birini almıştın yanına.

çünkü düzgün grafikerlerin maaşı 4binden başlar. o yüzden bu alanda başlangıçtan alıyoruz genelde. yetişmiş elemanlar çok tuzlu.

bir de ilk mesajta belirttiğim gibi, kızın kendi kişisel durumları yüzünden direkt kapıyı göstermedim.

Abi bana sanki kişisel durumlarına olan saygını suistimal ediyormuş gibi geldi.
Yine yeni mezun birini alamaz mısın bu kızın yerine? Çok fazla emek ve kaynak harcamamışsın gibi gözüküyor zaten, ya da kız retain etmemiş emeğini ve kaynaklarını sanki.
Bence kızı çek karşına konuş, ihtarını ver sonra replacement aramaya başla, kendine çeki düzen vermezse de fırlat gitsin.

Topic biraz amacından sapmış galiba önceki sayfaları okumadım direk götünden girdim konuya, illa söylenmiştir tabi bunlar.

evet, dediğin gibi. saygısızlık yapıyor ama farkında değil. kızamıyorsun o yüzden. kızdığın zaman trip atıyor oluyorsun çünkü. zaten konu dediğin gibi gelişecek. yerine birini bulduğumda bir süre beraber çalıştıracağım, eğer yeni elemanın çalışma şeklinden de bir motivasyon yaratmazsa kendine, yollayacağım. dert babası olmayalım kimsenin.

Abi zaten ast-üst arasında "trip atmak" nedir? Gerçekten farkında değil galiba işyerinde olduğunun. Kolay gelsin valla.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

cinsiyetiyle alakasi yok, simartilma ile alakasi var ki turk kizlarini korkunc simartiyorlar bazen sonra prenses kompleksli tipler cikiyor ortaya bole. bunun gibi yiginla erkekte var ama onlar is bulmak yerine butun gun internette takiliyorlar oturduklari yerden

ya en çok dinlenenler listesindeki şarkı bu
allah rızası için bi dinleyin

https://www.youtube.com/watch?v=qtVsVJ9V338
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Of ne süper yazılımcıyım edasıyla kod yazıyo şimdi işte, 10-15 metre ötemde oturuyo hatta. Bedelli durumu kesin değilken "bedelli çıkarsa bedellinin, çıkmazsa yüksek lisansımın parasını istiycem abi versinler" falan diyodu en son sdfljk

bu bizimkinin kız versiyonu heralde ama senin daha bir god level miş. millet ne rahat ya, tey tey.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Laurelin said:

cinsiyetiyle alakasi yok, simartilma ile alakasi var ki turk kizlarini korkunc simartiyorlar bazen sonra prenses kompleksli tipler cikiyor ortaya bole. bunun gibi yiginla erkekte var ama onlar is bulmak yerine butun gun internette takiliyorlar oturduklari yerden

bu müzik şirketlerinin yüklediği videoların izlenme sayılarının alayı bot sayesinde ya. 22 milyon kere izlenmiş 50 bin beğenme var sadece.
Mesaj tarihi:
Grego said:

başlık eşliğinde son karar zaten, eleman bulana kadar katlanmaktı. hala da değişmiş değil. ponçiklemeye gelince analiz üstüne analiz, işe gelince tek tük 3-5 mesaj. olmadı ponçikler. aman patiler.
patideki herkes yönetici degil o yüzden herkesin yorum yapmaması normal ben de yönetici degilim mesela ilk okudugumda bana da kov gitsin diye dusundum ama dogru karar mıdır muhtemelen degildir.Tanıdıgın yoneticiligine güvendigin insanlara danıs patiden olur baska yerden olur.
Mesaj tarihi:
abi oradaki en temel hesap zaten şu: bir şekilde dezavantajlı birini 'iş hayatına' kazandırıp başarılı olduğuna inandırabilirsen sittin sene senle çalışır, çük kadar para versen de senle çalışır. adam kendi diyor 4 bine grafiker almayı ben de biliyorum diye. kıza biraz yatırım yapmış sonuçta, e biraz bi sunk cost bias da seziyorum, hani o kadar uğraştık bari adam olsun da kalsın modunda.
Mesaj tarihi:
oldun said:

Grego said:

başlık eşliğinde son karar zaten, eleman bulana kadar katlanmaktı. hala da değişmiş değil. ponçiklemeye gelince analiz üstüne analiz, işe gelince tek tük 3-5 mesaj. olmadı ponçikler. aman patiler.

patideki herkes yönetici degil o yüzden herkesin yorum yapmaması normal ben de yönetici degilim mesela ilk okudugumda bana da kov gitsin diye dusundum ama dogru karar mıdır muhtemelen degildir.Tanıdıgın yoneticiligine güvendigin insanlara danıs patiden olur baska yerden olur.

Grego said:

Laurelin said:

senin hatan, ciddi thread olmasini istiyorsan kiz yazmicaktin hic

e buradan alacağım fikir ve önerilerle iş hayatıma yön vermeyeceğim bariz sanırım. ha değişik bir fikir gelirse, kafamdaklerin üstüne koyarım. ben halimden memnumun, isteyen istediğini yazsın. eğleniledebilir, akıl da verilebilir. ponçik/iş yorum ayrımını, birşeyden şikayetçi olur gibi yazmadım. belirttim sadece.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

abi oradaki en temel hesap zaten şu: bir şekilde dezavantajlı birini 'iş hayatına' kazandırıp başarılı olduğuna inandırabilirsen sittin sene senle çalışır, çük kadar para versen de senle çalışır. adam kendi diyor 4 bine grafiker almayı ben de biliyorum diye. kıza biraz yatırım yapmış sonuçta, e biraz bi sunk cost bias da seziyorum, hani o kadar uğraştık bari adam olsun da kalsın modunda.

doğru tespit. (tu)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

yoo 3x çük kadar para kazanacağı başka bir işe gider
Mesaj tarihi:
Önce işine yarıyor mu ona bakman lazım.

İşine yarıyor ise çok sağlam bir ayar çekip, düzelecek mi diye bakacaksın, düzelirse iyi, düzelmezse gönderilecek.

İşine yaramıyor, potansiyel de yok ise direk gönderilecek.

Ps. Onun sana bu şekilde yaklaşması diğer personeli de bozar. Asla izin verilmemeli. Sert ayar çekemem diyorsan direk göndermen en iyisi.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Laurelin said:

offf muzik diyorlar bide buna ya, soz desen hep ayni, muzik desen yok duptis duptis sadece, autotune da basmislar mis gibi tam turkish pop iste. hadise gibi bos bi insan ancak su gerizekali ulkede prim yapabilir

https://www.youtube.com/watch?v=Bg480lj5jJ0

soyle o yarismadaki butun jurileri toplayip cebinden cikaricak bir ses var bu toprakalrda ve corbacilik yapiyor filan

tiksiniyorum su ulkeden
Mesaj tarihi:
Grego said:

yazan birşey yok yahu, bunlar çıkardı o sonucu. bana kalırsa öyle bir durum yok. gerçekmiş gibi konuşmayalım şimdi sjfgkb.

Yalnız kız gerçekten yazıyor sana, hani alternatifi yok. Aşık olmuş bile olabilir dikkatli ol. Hazır sevgilin de varmış tongaya düşmezsin, ver resmiyeti ver uyarıyı, "şimdiye kadar amatör davranışlarına katlandım ama bi gelişme göstermezsen yollarımızı ayırmak zorunda kalırız"la ver mesafeyi ancak öyle düzelir. Eğer şu anda bilmiyorsa bi şekilde kız arkadaşın olduğunu da öğrenmesini sağla.

Akabinde de birini ara bul ve kıza referans falan olup gönder. Keza şu durumun başka çıkar yolu yok. Geçmiş olsun hiç hatan olmadan bi eleman kaybettin.
Mesaj tarihi:
ben hala aynı düşüncedeyim yapmasan da yaptı diyecekler, ben 6 ay boyunca yolumun üstü diye bir kızı arabamla bıraktım, kız akşam hadi gitmiyor muyuz vs. demeye başlamıştı, kız işten ayrıldı millet ne yedin be kızı dedi. bari yapsaymışım boşu boşuna madara olduk millete.
Mesaj tarihi:
ilk 3 sayfayı okudum sonra gelişme var mı?

tam yuva yıkıcı hatuna benziyor. bence sakın takılayım bari deme. yapışır fena. ne kadar güzel seksi olduğunun hiç önemi yok. öyleyse hani. öyleyse gerçi. hmm. yok yok
Mesaj tarihi:
Ha bide, yerine geçecek personeli alırken ya erkek al, ya da bunda olduğu gibi çekiciliğine güvenip seninle ilişki hayalleri kurmayacak bi kız. Birebir üst-ast ilişkisinde olayların böyle cereyan etmesi anormal değil.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Seele said:

Herkez vur demiş. Bu yanlış. İş yerinde sekse karşıyım. Bir kere birlikte ol sana iki kat trip atacak ve hiç iş yaptıramayacaksın

Ne alakası var, abi daha iyi yaptıracak.

İşini yapmazsan akşama yaramazlık yok ya da süründürürüm seni vs gibi cinsel alt benliğe kitap edicek tehditleri savuracak adam. Ciğer gibi yaptırır iş ciğer.

abi hani yıllardır tanıdığın bir arkadaşınla masada otururken çok absürd birşey söyler herif, hayvan gibi gülersin sonra da bir söversin ya

RAMSES SENİN SIF..... ...... AHAHAJLKDASFDSFGJK LAN

no offense
  • Yeni Oluştur...