Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bana da oluyor uzanirken esnersem. Cene gogse degecek gibi pozisyonlarda esnemekten kacinmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ben çok kuvvetli esnersem çene altındaki kasa bi kramp giriyor ömrümden 10 yıl götüren 10 sn yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dana22 said: alt ceneniz esasinda serbest kemiktir.yani cene eklemi ve cevresindeki cigneme kaslari vs ile tutunur.hareketlidir..keza cigneme ogutme hareketleri icin de ole olmak zorundadir. bazilarinin bag dokusu vs zayiftir yada zamanla zayiflar.esneme zorlama vs gibi hareketlerde o kemik basi eklemden cikabilir..kayabilir..bunlar da agriya suna buna neden olabilir.keza cikmasa bile zorlamaya bagli agrilardir bunlar. Bruksizm fln varsa da aynı ağrılar oluyor =/ Eklem yerinde ve şakaklarda fln abav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ACI YOK BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çene çıkması değil bu. bi kere hayvani bir esneme sırasında onu da yaşadım çünkü, bu bildiğin kramp. böyle boynun şişiyormuş gibi oluyor kalıyorsun öyle sldkfmsd bikaç kere 25-30 saniye AĞĞAĞAĞI diye ağzım açık kalmışlığım da var bunun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hahhaha banda oluyo o 3-4 haftada bir. felç gibi kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çene fıtığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de ağzımı sonuna kadar açamıyorum. sol taraf böyle sertleşiyor sanki, çenemi sağa kaydırarak açmak zorunda kalıyorum undead gibi. o şekilde açtıktan sonra ağzımı düz hâle geri getirebiliyorum. sanki arada takoz gibi bir şey var sol tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Osirix said: oha bire bir aynısı bende var lan bildiğin tam açılmıyor yana çekmek gerekiyor. 4-5 sene önce bi yirmi yaş dişi çektirmiştim ondan sonra başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben bu olaydan tırsıyorum ya sanki bi gün o çene öyle kalacakmış gibi gleiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Kp8AzHIC0hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 daha hiç olmadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bunlar hep steroid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yukarı bakınca geçer. yukarı bakın dediğim gerin boynunuzdaki kasları yani. esnerken de aşağı doğru esnemezseniz kramp girmez kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 seks esnasında giren krampları ne yapacağız peki? yukarıya bakarak sonuçta halvoluyorum ama halvolurken aşağıya bakmak istiyorum. çünkü aşağıda neler neler var ben şimdi neden yatak başlığına veya duvar kabartılarına bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Vingthor said: seks esnasında giren krampları ne yapacağız peki? yukarıya bakarak sonuçta halvoluyorum ama halvolurken aşağıya bakmak istiyorum. çünkü aşağıda neler neler var ben şimdi neden yatak başlığına veya duvar kabartılarına bakayım? nasil ?..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o-ı< o-< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi çene ekleminde bozulma çok fena bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yastik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Jaegerjaquez said: esnemeye odaklanınca 2 de 1 esneyesim geliyo şimdi korkudan yarım yarım esniyorum tam randıman alamadım sinirim bozuldu :D abi yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım ya. ben de ilk olduğunda öleceğim sanmıştım sdfsdf uzun zamandır olmuyor neyse ki rahatça esneyebiliyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 güçsüz zayıf hastalığı bu biraz vitamin al kas yap geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kermit hakli. Hem gucsuz hem zayifim aynisi bana da oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bence kas spazmi geciriyorsun bana da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 kermit gene haklılığını ortaya koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar