Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ulan tam 1. yaş gününde coştu hayvan. Korkunç enerjik bir karıydı bi sakinleşti 3 gündür, götü sürekli dışarıda BORRR BORRR diye geziyor evde. Canı acıyor gibi hissediyorum çok üzülüyorum, sırtının kuyruk kısmına pat pat vuruyorum ama onu yapmamak lazımmış daha çok istermiş. Çiftleştireceğimiz için kısırlaştırmıyorum ama iş için bir kaç ay Amerika'ya gideceğim için şu aralar çarpıştırma işini de yapamıyoruz, kız arkadaşım yalnız başına yapmak istemiyor, benim gidip dönmemi bekleyeceğiz. Ne yapmak lazım şu hayvanı biraz rahatlatmak için? Ne kadar sürer bu durum? Sanki yemeden içmeden de kesildi birazcık gibi. Rotring hariç lütfen, rotring resmi falan koymayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 geçmesini bekleyip kısırlaştırcaksın abi veya acil bir eş bulacaksın, onu da beğendi beğenmedi derdi var işte son çare olarak, kısırlık döneminde yapılan aşılar var, hormon dengesini bozup, geçici olarak kızgınlığı yok ediyor - hani kesinlikle tavsiye etmem ama o da bir option ne kadar sürdüğü konusu değişken. bazen 3 gün, bazen 10 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 rotring dediğin kalem olan rotring mi napyıorsunuz abi siz hayvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Lan ayı, Çiftleştiricez diyorum, kısırlaştıracaksın geçince diyorsun. Amerika'ya gidiyorum diyorum, çiftleştireceksin diyorsun. Hiç yardımcı olmadın, topleğimden çık git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kulak çubuğu o zaman :P Haplar var kızgınlığı dindiren ama kanser yapabilirmişmişmiş. Başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Rotring istemiyosan kulak temizleyici var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Flassh said: rotring dediğin kalem olan rotring mi napyıorsunuz abi siz hayvanlara Abi bilmiyorum şaka mı gerçek mi de millet hayvan rahatlasın diye rotringin arkasını fişfikliyormuş hayvanlara. Yani yuvarlak falan, girişi kolay olur öyle tu kaka bir olay değil aslında. Ama yani sonuçta kedime şahsım üzerinden bir şeyler sokup çıkarmayı uygun bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?22,5142403,5142706#msg-5142706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kulak çubuğunu sokuyor muyuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 van kedisi olur angaralı olur gerçi çok da farketmez abime bi yolunu bulup helal süt emmiş bi güzel bulacan kardeşime artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?22,5142403,5142706#msg-5142706 O kadar çok umdum ki şu linklenmesin diye dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sokağa at bir gün alsın ağzının payını şıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Abi bilmiyorum şaka mı gerçek mi de millet hayvan rahatlasın diye rotringin arkasını fişfikliyormuş hayvanlara. Bu arada şu veterinerlerin de önerdiği bişey. Hayvanlığımızdan değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Cins benim kedim, öyle sokaktaki itle kopukla çarpıştırmam. Kardeşine verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hayvana sokuyorsun yalnız yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hay allah ben de soktum niye rahatlamadı diyorum tiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bi dak dişi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dişi evet, pıtılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 heeee kalem sok dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 üşenmesem bi tekir resmi bulup üzerine ne varmış lan tipimde yazıcam sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ee abi 3. opsiyonu yazdım işte o zaman gidip hormon aşısı yaptıracaksın, kızgınlığı "öteleyeceksin". başka alternatifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sokma lan kalem falan yazıktır kaç aylık ? yaşında varsa git kısırlaştır yoksa tecavüzden zevk almaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yada beraber yanın onümüz hala kış ısıtın birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ısınmak için yapıyorsan tamam da öbür türlüyse ayıp mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Benim kuzenin kedisini çiftleştirmek istediğimizde birini bulmuştuk, van kedisiydi ama biraz yaşlıcaydı (8 yaşındaydı). Biraz zor anlaştılar ama sonra işlerini gördüler. Kızgınlıkları geçti, hamile kalmadı ama kedi, yavrulamadı. 5-6 ay sonra kuzenin kedi (2 yaşlarında falandı sanırım) evden kaçtı, bir kaç hafta önce de diğer kedinin sahibi mesaj attı ne durumda sizin kedi, bizimki çok azgın bu aralar bi daha mı bi araya getirsek diye. Adamın numarasını verelim, bi konuş istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar