smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Dizi gayet iyi yav. BS tadında ilerlememeye devam ediyor ama biraz daha uzay da action olayına girseler daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 diziyi sonradan takip etmeye başladım, bsg hayranıydım son zamanlarda çıkmış en iyi space şeysi. tam dozunda her şey takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 cok iyi cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Amos, adam net :) Sezon bitti :( Dizi iyi olunca tadi damakta kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 kitapları alma zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 güzeldi ama çok arada bitirdiler ya. İyiki kitabı okumuşum yoksa baya sezon finali değilde sezon arası gibiydi. Şimdi bi sene beklemek koyardı sdf ep 9/10 Kitapta daha bi 28 days later atmosferi vardı diye hatırlıyorum. Vomit zombiler filan bekliyordum nasıl yapacaklar diye. Miller ile Holden'ın kısımlar horror'a kayıyodu. Kısmışlar o sahneleri baya. O biraz hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Osirix said: kitapları alma zamanı geldi kitap baya iyi, 2.deyim ben bakalim :D progamer said: ep 9/10 Kitapta daha bi 28 days later atmosferi vardı diye hatırlıyorum. Vomit zombiler filan bekliyordum nasıl yapacaklar diye. Miller ile Holden'ın kısımlar horror'a kayıyodu. Kısmışlar o sahneleri baya. O biraz hayal kırıklığı oldu. otel lobisindeki catisma sahnesi de baya sonuk kaldi kitaba gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Kitabini okumamak ne guzel dizi - film izlerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 ikisinin de ayri ayri guzel yanlari var bence :) farkli deneyimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 6. kitap kasımda çıkıyormuş Babylon's Ashes http://www.orbitbooks.net/2015/09/14/cover-launch-babylons-ashes-by-james-s-a-corey/ http://www.orbitbooks.net/wp-content/uploads/2015/09/Corey_BabylonsAshes_HC.jpg Diziyi izlemeyen varsa da kaçırmasın en iyi güncel bilimkurgu. Hatta kitap bitchingi yaptırmıyor o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 2 sezondan haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Çekiliyor seneye gelecek. 9 kitap olacak toplamda, dizi tuttu gibi 9 sezon gider heralde. Bu arada bobbie cast : http://s9.postimg.org/o2zin6u1b/10561057.jpg Kız portede çok petit görünüyor ama yeni zellandalı 1.85 boyunda amatör boksör falanmış. Umarım sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kızın alnı suratının geri kalanında büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kitabını alıp almamak konusunda kararsızlık yaşıyorsanız almayın bence dizi güzel kitabın yerini tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yok ya, kitabı okuyup dizinin her bölümünden sonra buraya gelip "ama kitapta daha güzeldi" demezlerse rahat edemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Üşenmedim baktım, kimse öyle bir şey dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 progamer said: daha sadece ilk kitabı okudum. Trailer'da ki karakterlerin yarısını tanımadım. 1 sezon 1 kitap şeklinde gitmeyecekler heralde. Bütün kitapları okuyayım da öyle seyredeyim, daha rahat şikayet edebilirim kötü olmuş diye sdg SyFy için fazla büyük bütçeli gibi geliyor kitaptaki olaylar. ilk kitabı okumayan bakmasın vomit zombiler le virüs'ü nasıl yapcaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Şikayet edeyim demiş, dönüp şikayet etmiş mi? Hayır. Geçiniz. Görüldüğü üzere iyi dizilerden şikayet etmiyoruz. Kitaba sadık kalsın plotları sulandırmasın yeter, yazın - görsel medya farkı için yapılan her değişikliğe karşı değiliz. Yani özetle KARABİBER TUZ GÖT OLDUN SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 O mesaj bait'ti Gladmir said: Kitap cok cok iyi, sallayin diziyi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Oo kitabı mı varmış hemen okuyum da axedice kendini özel hissedemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ben de okumak istiyorum da basılı olarak alayım diyorum, Amerika'dan buraya dünya paraya geliyor hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 türkçeleri var ilk 3 kitabın sanırım, ya da pandoraya getirtebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ahaha audiobook olayı saolsun okudum (dinledim) kitapları. ilk sezon 1. kitabın 60-70% i gibi bişeydi. karakterler tabi ki kitaptan biraz farklı. Piyasada sci-fi olmayınca buna atladık doğal olarak. kitaplardaki polikit atmosfer çok hoşuma gitti. İnsanlık uzaya açılsa benzer olaylar olur bence de. Uzayda uzun süre kalan toplulukların kendilerine has bir vüzut dili geliştirmeleri de çok mantıklı. ırkçılık olması da normal. Aslında çok güzel bilgisayar oyunu senaryosu olur kitaplardan. Ortam çok elverişli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ben sevdim diziyi de keske virüs zombi mevzularına falan girmeselerdi. 3 grup arasındaki siyasi catismalar falan cok daha zevkli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar