Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

Esh said:

6 kere falan denedim sonunda kapida iki tank taktigiyle yendim

priest im yoktu aslında o sırada. belki inn de bir priest yaratıp ya da biraz ilerleyip priest alıp geri gelseydim level 3 ken de temizlenirdi. 2 tank 1 cipher ve 1 wizard indiremeyince klavyeyi kırmak yerine ciktim geri gelmedim bir daha. sorunumun dps oldugunu dusunuyorum (o sırada farkında degildim tabi), zira ek spawnlar gelmeden indirmedigimden overwhelm oluyordum. zira aynı grup aynı zorlukta baska bir seyde boyle zorlanmadı.

mobları kapılara sıkıştır, d1 butcher taktiği. kapıda mobları tutarsan en fazla iki tanesi ile kapışıyorsun, diğerleri arkaya biriktiği için kafana göre aoe sallayabilirsin. ayrıca çok okuyorum burda, şurda onu geçemiyorum bunu geçemiyorum. ben hep düşük level girdim, yüksek girilmesi gereken yerlere hepsini de geçtim. oraya mesela üç kişi girdim temizledim o katı. muhtemelen combat'ı hızlı geçiyorsunuz. slow mod'a alıp sürekli space ile besleyip spell skill'ler takip etmeniz gerekiyor. trap varsa trap kullan, fog'a aoeleri salla öyle çek mobları vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Shade ve skuldr kingler o lvl için fazla güçlü, daha story branching olmadan birinci hub dungeonında +2lvl encounter ayıp, orayı tasarlayan arkadaşa GMing 101 vermek lazım yeniden. Lineerlik, lvl scaling falan hikayesi değil yani.

BG2 de spellholda gidene kadar lineer sayılmazdı ama low-lvl olmadığın için bu tür bi dengesizlik yaşanması daha zor orda.

Bıngıl bardların allyları da fearladığından emin misin? Benim o fear spellinden anladığım gruba fear buff ı koyuyor, sen de vurduğun npclere fear debuff ı koyuyorsun. Eve geçince bi denerim tabi de accuracy falan partinin düşmüyor yani.

Chanterın sıkıntısı combatların o kadar uzun sürmemesi. Yani tamam hp iyi döğüştün ettin hatta tankladın regen verdin vs, ama invocationlar çok geç geliyor, 4 pharese biriktirip patlatana kadar combat ya bitmiş oluyor ya da zaten kontrolü sağlamış oluyorsun. Chanter invocaitonlarını ne patlattım bea ofofof dediğim 1 ya da 2 combat olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Benim oyunda bir bug var yahu, arada sırada harita değiştirince easy oluyor oyun. Her haritada kontrol ediyorum artık normal kalsın diye.

OS X bu arada. Sadece bir kere wipe yedim oyunda, ondan değil yani öyle bir özellik varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Wizard biraz kolpa olmus cogu ise yarar spelli aoe onlarida tutturana kadar gobegin catliyo. Bide spell sayisinin az olmasi ve rest muhabbetinden dolayi genis genis castde edemiyosun. Oyunun %90inda autoattackle oynadim ranger falan acsaymisim cok daha iyiymis.

Roguea baktim skilleri baya eglenceli gozukuyo ama durabilitysi cok kotu haliyle. Main melee rogue oynayan varmi end gamede is yapiyomu acaba
Sosyal ağlarda paylaş

aloth'muydu wizard olan isimleri pek hatırlamıyorum. onu kovacağım ben yerine ranger alacağım. çoğu zaman friendly fire yüzünden kullanamıyosun skilleri. yeterli uzağa çekip yapana kadar da gelip kesiyolar. ai zayıf elemanı buluyo hemen =)

şimdiye kadar arkaya trapleri kurup onu önden gönderdim hep. intihar bombacısı gibi. 1-2 fire sallıyor elemanlar gelene kadar. 3-5 kişi zayıflatıp ölüyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi defensive line kurarsanız ve mobların size rush yapmasını beklerseniz aoe'ler atılıyor aslında wizard olsun, druid olsun.

Ranger'ımın pet'inin stun'ı (Takedown) buglandı, 2 save'im de bozuldu. Debug/Cheat mode açıp aynı stun'ı tekrar ekledim pete devam ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş ne build muhabbeti yapmışsınız ya SAYFALARCA
yok dw ciphermış da yok ot monkmuş da...
tamam oyun şahane, oyunun şahaneliğini görmek için de ilerlemek, onun için de kavga dövüş gerekiyor da her action mega efektif olsun diye coşmayın yahu bu kadar.

gerçi sistem bedavadan gelen dnd değil, o yüzden insanlar "pala nasıl esas, pala iyi mi?" diye giriyor yabancı oldukları için ama, sıfır sağduyu seçimler yapılmadığı sürece akar gibi geliyor bana. sakin..
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci runımı full custom-party ile yapayım diyorumda mainime karar veremedim.

fire-godlike monk, dual wield, dps

moon godlike paladin, tank

orlan rogue, dps, gunner

yada death-godlike cipher, dual wield, dps yapip facerollda yapabilirim.

fikri olan varmı hangisi daha bir eğlenceli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

durance ve grieving mother ı alırım partiye.

kotor 2 de kreiadan bu yana hiç bir npcye bir oyunda kanım böyle ısınmamıştı.

main karakter için fikir arayışım ise şundan.

karkateir yarattıktan sonra tipinne, necidir bakip ona göre "acaba bu herif nasıl bi herif(yada kadın)" sorusunu yöneltip ona göre diyaloglarda seçim yapasım var.

hani bu playthroughda raedrici öldürmek istemedigimi ve dozens la side edeceğimi biliyorum. ondan biraz daha mercenary olacak karakter. o mercenary ruhuna uygun bir class/Race bulmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

durance ve grieving mother ı alırım partiye.

kotor 2 de kreiadan bu yana hiç bir npcye bir oyunda kanım böyle ısınmamıştı.

main karakter için fikir arayışım ise şundan.

karkateir yarattıktan sonra tipinne, necidir bakip ona göre "acaba bu herif nasıl bi herif(yada kadın)" sorusunu yöneltip ona göre diyaloglarda seçim yapasım var.

hani bu playthroughda raedrici öldürmek istemedigimi ve dozens la side edeceğimi biliyorum. ondan biraz daha mercenary olacak karakter. o mercenary ruhuna uygun bir class/Race bulmam lazım.

abi aumauadan iyi mercenery mi olur?Direk seç ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...