Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 yanlız monk garip abi, yani bg de böle degildi sanki, dmg almam gerek dmg vurmak için orası okta, bu cok fazla yiyor, wound stocklayıp hemen geri kaçmak gerekiyor, oda tank agroyu alabilirse, taunt gibi bişey varmı fighterlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 6 gb indiriyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Ben tüm comp.ları inn'den aldım. İkinci oyuna artık diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bu endless path'e giren oldu mu? giripte full temizleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Daesu said: yanlız monk garip abi, yani bg de böle degildi sanki, dmg almam gerek dmg vurmak için orası okta, bu cok fazla yiyor, wound stocklayıp hemen geri kaçmak gerekiyor, oda tank agroyu alabilirse, taunt gibi bişey varmı fighterlarda wound stacklemeden de gayet hızlı ve iyi vurduğu için dmg'da problem olmaz özellikle ilk level'larda zaten skill'in çok az olduğu için dayak yemeden de iyi hasar veriyorsun. bir de skillerde kendini tokatlayarak wound alma var onu verirsen mob'ların sana vurmasına da gerek yok. wound stackleniyo, keyfine göre kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Daesu said: oyundaki compları alın bence ya inn den alacagınıza, hem dialog var hem questleri var senaryosu var, innden cıkarıp hacknslashe çevirmeyin oyunu derim. Başta 3 kişi falan oluyor party, baygınlık geliyor. Direk comp'ları almaya koşmak için inn'den en az 1-2 lazm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 hunterı pek begenmedim ben gruptan sallasam gorevini yapabiliyoruz gene degil mi? bu pallegrino mu ne paladin geldi çukulat kız gorevi yaptıktan sonra bastı gitti nerde buluruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Bi will o wisple karşılaştım da bu yaratığın neden paso hp regenerate ettiğini açıklayabilir mi biri? 1 tık vuruyorum 2 tık regenere ediyo bu ne arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 nigger, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Off sdaf gerizekalılar ya. IGN "dated art style" dan not kırmış, reviewer diyor ki: "IE oyunlarını tekrar yapmak güzel ama zayıf noktalarını da aynen almak hatalı olmuş, misal döndürülemeyen kamera". Birisi bu gerizekalı insana çizim background nedir, kamerayı döndürmek bu konsepte niye uymaz, Bilal'e anlatır gibi anlatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Oyunun guzel tarafı dondurulebilen kamera olmaması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 kamerayi dondurup napcan la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 iyi orta gol getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Kale olayında easy yaptım ya uğraşamadım :(, yaşlanıyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 kaleye nie bodoslama daldın ki abi sewerdan temizleyeydin ya zaten 2. kata girince adamların robeunu girip disguise oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 rpg 101'lar nasıl dökülmüş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 spoiler kullan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 drake drake nasıl öptü partyi belli değil. tek başına odaya da çekilmiyor. addler de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Mortis said: kaleye nie bodoslama daldın ki abi sewerdan temizleyeydin ya zaten 2. kata girince adamların robeunu girip disguise oluosun Üst kattan girdim robelarıda giymedim, herkesi keseyim dedim. İyi gidiyordum sadece bossda easy yaptım. Dungeonda hatunuda kesdim, kedisi avrdı onuda tekmeledim cruel 1 oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Law said: İyi gidiyordum sadece bossda easy yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 priest level 4 oldu ne vericeğim hakkında hiçbir fikrim yok ;_; siz nasıl karar veriyorsunuz bunlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Min-max yapmiyorum, ne istiyorsam onu veriyorum. Min-max ikinci oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 totemic said: drake drake nasıl öptü partyi belli değil. tek başına odaya da çekilmiyor. addler de geliyor. 5. kattakinden bahsediyorsan eger ben peti aldim goturdum ona digerleri bekledi odada uzakca.. sonra pet geri gelirken hepsi pullaniyor ama drake harici hepsi geri donuyor.. bende bu oldu yani. baya bir kullandim bu taktigi, petle pull tekli ya da cifterli geliyorlar baska yerlerdede. pet yoksa tek gotur bir elemani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 drake evet 5. leveldeki. peti tek götürdüm, elemanı tek götürdüm ama addler mutlaka geliyor peşinden. neyse geri aldım save'i zaten.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 itemlarda ve bazi bolgelerde falan bi suru gamebreaking bug var millet bastan baslayip duruyor oyunlari patladigi icin sfs, az duzeltsinler kenarlari, girerim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar