Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

yanlız monk garip abi, yani bg de böle degildi sanki, dmg almam gerek dmg vurmak için orası okta, bu cok fazla yiyor, wound stocklayıp hemen geri kaçmak gerekiyor, oda tank agroyu alabilirse, taunt gibi bişey varmı fighterlarda

wound stacklemeden de gayet hızlı ve iyi vurduğu için dmg'da problem olmaz özellikle ilk level'larda zaten skill'in çok az olduğu için dayak yemeden de iyi hasar veriyorsun. bir de skillerde kendini tokatlayarak wound alma var onu verirsen mob'ların sana vurmasına da gerek yok. wound stackleniyo, keyfine göre kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

oyundaki compları alın bence ya inn den alacagınıza, hem dialog var hem questleri var senaryosu var, innden cıkarıp hacknslashe çevirmeyin oyunu derim.

Başta 3 kişi falan oluyor party, baygınlık geliyor. Direk comp'ları almaya koşmak için inn'den en az 1-2 lazm gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Off sdaf gerizekalılar ya. IGN "dated art style" dan not kırmış, reviewer diyor ki: "IE oyunlarını tekrar yapmak güzel ama zayıf noktalarını da aynen almak hatalı olmuş, misal döndürülemeyen kamera". Birisi bu gerizekalı insana çizim background nedir, kamerayı döndürmek bu konsepte niye uymaz, Bilal'e anlatır gibi anlatmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

kaleye nie bodoslama daldın ki abi sewerdan temizleyeydin ya

zaten 2. kata girince adamların robeunu girip disguise oluosun

Üst kattan girdim robelarıda giymedim, herkesi keseyim dedim. İyi gidiyordum sadece bossda easy yaptım. Dungeonda hatunuda kesdim, kedisi avrdı onuda tekmeledim cruel 1 oldu heh.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

drake

drake nasıl öptü partyi belli değil. tek başına odaya da çekilmiyor. addler de geliyor.

5. kattakinden bahsediyorsan eger ben peti aldim goturdum ona digerleri bekledi odada uzakca.. sonra pet geri gelirken hepsi pullaniyor ama drake harici hepsi geri donuyor.. bende bu oldu yani. baya bir kullandim bu taktigi, petle pull tekli ya da cifterli geliyorlar baska yerlerdede. pet yoksa tek gotur bir elemani.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...