Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

oncelikle oyunu cok begendim. deli gibi oynamaya da devam edecegim.

ancak türe bizim gibi kalpten baglı olmayanlar için asagıdaki konuları yine de paylasmak lazım:

1- daha yeterince derinlesemedim, ancak hikaye gordugum kadarıyla bir torment degil. hatta bg2 nin bile bir parca gerisinde olabilir. en kuvvetli olmasını bekledigim alanda bekledigimden daha zayıf buldum. bakalım oyun saatim arttıkca ne olacak.

2- henuz duygusal olarak baglanabildigim bir unique yancı npc ile karsılasamadım. bir morte, bir grace, bir ignus, bir minsk, bir viconia vs yok. bu konuda malesef icewind dale in ruhsuzlugu hakim. (icewind dale den nefret ederim bu arada. Custom made partisi ile sadece kes kes kes kes kes oyunu idi)

3- yeni nesil konsol rpg lerine alışkınsanız, 90 larda infinity engine oyunu oynamadıysanız size bu hype yaramaz. zira eski bir neslin bütün olumsuzluklarını taşımaya devam ediyor. ben hayatı 90 ların sonu 2000 lerin basında donmuş bir insan olduğumdan bunda bir sakınca gormuyorum.

4- D&D destegini kaybetmek oyunu cok karışık bir hale getirmiş. mekanlar, konseptler, karakterler, hikayeler ... hic birisinden bir mok anlamıyorum. Forgotten Realms i avcumun içi gibi bilirdim. burda her sey garip geliyor. bazen odada 3 kişi konuşurken 30 kişi var sandığınız rus klasiklerinden birini okuyormuşum gibi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Darksun said:

Bizim şirket gibi değil sizinki demek :D burası çok mal hasta olunca direk ücretsiz izinden sayıyorlar.

o ne lan. 1-2 gün hastalık için rapor mu istiyorlar? hadi 2'yi de geçtim 1 gün için de mi? saçmaymış.

Çok tanıdık birinin şirketi :p hepiniz tanıyorsunuz öyle diyeyim. Ayrıca rapor getirsende bir halta yaramıyor, 2 günü geçerse raporla sigortadan almaya çalışıyorsun şirket 5 kuruş vermiyor. Pintilik görün aklınızı başınıza alın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik güzel başladı akşam 3 saatde lvl 2 ancak oldum tünellerden çıktım. Çok çok ağırdan alarak oynuyorum şimdilik.

Paladin, death godlike , Bleak Walkers orderi ile oynuyorum. Orderım gereği agressive ve cruel benim eğilimlerim. Aksi davranırsam şu pasif faith and conviction penaltı alıyor.

Şimdi malum yerde silahı attım elemanı kurtardım bundan galiba reputation benevolent oldu yani ordera aykırı. Burası saçma değil mi ben o adamı sonuçda kendim için kurtardım tünellerde bir kişi daha olursa rahat ederim diye.

Neyse load ettim bu sefer elemanı harcadım reputationa birşey olmadı.

Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun tam bg/iwd olmuş crit yiyerek et parçalarına ayrılmasından inv'ine kadar birebir yapmışlar resmen bizim forum için ahah. iyi ama en azından karakterler sprite değil bari.
sabonis said:

lan herkes 65 lirayı gömdü mü oyuna? vay babasını

yoo ben 20$ vermiştim ama 2 sene öncesinin, 40'a falan gelmiş oldu.
axedice said:

Lvl2-3 olduğun yerde lvl5 encounter nedir lan. Starter area bide burası.

RÖH diyorum encounter designera.

choices and consequences (tm)
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım armor ağırlaştıkça gelen bu recovery penalty direk toplam attack speed'den kesiyor melee/ranged attack'lar için.
Öyle DW rogue falan oynuyorsanız gidip yüklü armor giymeyin derim. Ben 2 DR'lı zübük bir armor kullanıyorum Cipher'da DW oynarken.

Ha ama tank'a ve Priest'e full plate + shield + 1h giydirdim, kum torbası gibi geziniyorlar ortada. Tek merak ettiğim bu priest'in spell castleri arası süre de yavaşlıyor mu heavy armor'la.

Şu ortamı bilmemek/konuşulanı anlamamak dezavantaj değil avantaj benim gözümde. Hep aynı hikayeler baygınlık getiriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Tips of the day : Monk unarmed gerek speed, geren accuracy bakımından dual wield gibi çalıştığı için monklarınıza two weapon fighting alırsanız hız artışı görürsünüz.

4. lvlda melee ve ranged için 5 DR bypass feati gelecek, eğer yavaş ve çok vuran 2 hander silahlar kullanmıyorsanız mutlaka alın net dps gain.

NPCleri erken gidip gruba katın. Ben mal gibi kana ruayı 4. lvlda aldım gruba, gidip FIELD TRIAGE featiyle gelmiş =(( Hayır kötü feat seçilmesini anlarım da oyunun en kötü featine ne gerek vardı.

Eski saveimi yükledim 1 saat gameplayi hiçe sayarak. Kana ruanın olduğu haritaya geçince EXPLORATION XP yüzünden lvl atladım yine lvl 4 geldi.

http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/07/Umut-Sar%C4%B1kaya-Mutsuzluk-3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...