Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bizim şirket gibi değil sizinki demek :D burası çok mal hasta olunca direk ücretsiz izinden sayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 KAMU rulez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oncelikle oyunu cok begendim. deli gibi oynamaya da devam edecegim. ancak türe bizim gibi kalpten baglı olmayanlar için asagıdaki konuları yine de paylasmak lazım: 1- daha yeterince derinlesemedim, ancak hikaye gordugum kadarıyla bir torment degil. hatta bg2 nin bile bir parca gerisinde olabilir. en kuvvetli olmasını bekledigim alanda bekledigimden daha zayıf buldum. bakalım oyun saatim arttıkca ne olacak. 2- henuz duygusal olarak baglanabildigim bir unique yancı npc ile karsılasamadım. bir morte, bir grace, bir ignus, bir minsk, bir viconia vs yok. bu konuda malesef icewind dale in ruhsuzlugu hakim. (icewind dale den nefret ederim bu arada. Custom made partisi ile sadece kes kes kes kes kes oyunu idi) 3- yeni nesil konsol rpg lerine alışkınsanız, 90 larda infinity engine oyunu oynamadıysanız size bu hype yaramaz. zira eski bir neslin bütün olumsuzluklarını taşımaya devam ediyor. ben hayatı 90 ların sonu 2000 lerin basında donmuş bir insan olduğumdan bunda bir sakınca gormuyorum. 4- D&D destegini kaybetmek oyunu cok karışık bir hale getirmiş. mekanlar, konseptler, karakterler, hikayeler ... hic birisinden bir mok anlamıyorum. Forgotten Realms i avcumun içi gibi bilirdim. burda her sey garip geliyor. bazen odada 3 kişi konuşurken 30 kişi var sandığınız rus klasiklerinden birini okuyormuşum gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Darksun said: Bizim şirket gibi değil sizinki demek :D burası çok mal hasta olunca direk ücretsiz izinden sayıyorlar. o ne lan. 1-2 gün hastalık için rapor mu istiyorlar? hadi 2'yi de geçtim 1 gün için de mi? saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Darksun said: Oyunu değilde oyun oyanabilmek için zaman satın almak istiyorum ben :p Yes, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 chanter knockback chant ederken "LAN Bİ' DUR" diyor fark ettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oyun motoru infinity 2.0'ım diye bağırıyor vallahi herşey çok benzer sadece karakterlerin yürümesi biraz daha akıcı. bir de işte interface değişmiş. skill barın yerini hiç sevmedim bi de bit gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oyun güzel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 sabonis said: Darksun said: Bizim şirket gibi değil sizinki demek :D burası çok mal hasta olunca direk ücretsiz izinden sayıyorlar. o ne lan. 1-2 gün hastalık için rapor mu istiyorlar? hadi 2'yi de geçtim 1 gün için de mi? saçmaymış. Çok tanıdık birinin şirketi :p hepiniz tanıyorsunuz öyle diyeyim. Ayrıca rapor getirsende bir halta yaramıyor, 2 günü geçerse raporla sigortadan almaya çalışıyorsun şirket 5 kuruş vermiyor. Pintilik görün aklınızı başınıza alın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Oyun efsane.akşam olsa da gidip oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Şimdilik güzel başladı akşam 3 saatde lvl 2 ancak oldum tünellerden çıktım. Çok çok ağırdan alarak oynuyorum şimdilik. Paladin, death godlike , Bleak Walkers orderi ile oynuyorum. Orderım gereği agressive ve cruel benim eğilimlerim. Aksi davranırsam şu pasif faith and conviction penaltı alıyor. Şimdi malum yerde silahı attım elemanı kurtardım bundan galiba reputation benevolent oldu yani ordera aykırı. Burası saçma değil mi ben o adamı sonuçda kendim için kurtardım tünellerde bir kişi daha olursa rahat ederim diye. Neyse load ettim bu sefer elemanı harcadım reputationa birşey olmadı. Bir yerde hata mı yapıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kalede işi bitenler baksın kralı öldürdüm fakat quest log hala confront diyor lan ne alaka, öldürdğüm yere gittim hiçbir şey yok, dialoglarda bir değişiklik yok. bug mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Peki rogue ya chainde giydiriyoruz leatherda herhangi penalty okuyamadım normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 oyun tam bg/iwd olmuş crit yiyerek et parçalarına ayrılmasından inv'ine kadar birebir yapmışlar resmen bizim forum için ahah. iyi ama en azından karakterler sprite değil bari. sabonis said: lan herkes 65 lirayı gömdü mü oyuna? vay babasını yoo ben 20$ vermiştim ama 2 sene öncesinin, 40'a falan gelmiş oldu. axedice said: Lvl2-3 olduğun yerde lvl5 encounter nedir lan. Starter area bide burası. RÖH diyorum encounter designera. choices and consequences (tm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://rien-ici.com/iemod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://rien-ici.com/iemod release versiyonu belli ki daha çıkmamış UI mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 axe meger level scalingciymis her yerde levelina uygun mob istiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 pati konsensus nedir en son alıyor muyuz? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Anladığım armor ağırlaştıkça gelen bu recovery penalty direk toplam attack speed'den kesiyor melee/ranged attack'lar için. Öyle DW rogue falan oynuyorsanız gidip yüklü armor giymeyin derim. Ben 2 DR'lı zübük bir armor kullanıyorum Cipher'da DW oynarken. Ha ama tank'a ve Priest'e full plate + shield + 1h giydirdim, kum torbası gibi geziniyorlar ortada. Tek merak ettiğim bu priest'in spell castleri arası süre de yavaşlıyor mu heavy armor'la. Şu ortamı bilmemek/konuşulanı anlamamak dezavantaj değil avantaj benim gözümde. Hep aynı hikayeler baygınlık getiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 benim save patladı lord raedric midir nedir, confront ettim, adamı kestim bütün kaleyi temizledim, çıkışta diğer görevi veren kuzenin gelip cinematic girmesi gerekiyormuş, öyle bir şey olmadı, quest hala confront diyor, kalede canlı hiçbir şey kalmadı. şansıma sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 HellHound said: axe meger level scalingciymis her yerde levelina uygun mob istiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Wood Elf Archer/Chanter açtım: xX_Legolas_Xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 citadele giren arkadaşlar boss fighttan önce auto save dışında yedek alsınlar, birkaç kişinin patlamış benim gibi. 2.5 saat gameplay gitti anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Tips of the day : Monk unarmed gerek speed, geren accuracy bakımından dual wield gibi çalıştığı için monklarınıza two weapon fighting alırsanız hız artışı görürsünüz. 4. lvlda melee ve ranged için 5 DR bypass feati gelecek, eğer yavaş ve çok vuran 2 hander silahlar kullanmıyorsanız mutlaka alın net dps gain. NPCleri erken gidip gruba katın. Ben mal gibi kana ruayı 4. lvlda aldım gruba, gidip FIELD TRIAGE featiyle gelmiş =(( Hayır kötü feat seçilmesini anlarım da oyunun en kötü featine ne gerek vardı. Eski saveimi yükledim 1 saat gameplayi hiçe sayarak. Kana ruanın olduğu haritaya geçince EXPLORATION XP yüzünden lvl atladım yine lvl 4 geldi. http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/07/Umut-Sar%C4%B1kaya-Mutsuzluk-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 stronghold (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar