yazuach Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Bu build eğlenceli baya ya. Raidler için falanda mutlaka bir mesmer alınıyor tank/support görevi görmek için. Benim şuan şahsi olarak oynamaktan en çok zevk aldığım classlar oyunda mesmer ve ranger. Druid de inanılmaz zevkli bir class oldu Hot ile birlikte tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 şu son mmo arıyorum tiradından sonra yeni başlayan veya geri dönenler artmıştır belki. ascended setimi tamamladım ama raidlere girişemiyorum elaleme rezil olurum diye. training raid olarak bi toplaşma falan iyi olur aslında. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 pug raidlere girip öğrenirsin ya ne olacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 valla çok bakmadım ama lfg'de listeliyorlar mı pug raidleri? yoksa community sitelerinde toplanıp ayarlamalı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 komün siteleri en sağlıklısı. discord kanalı vardır zaten araştırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Bu episodeddan sonra son 1 episode kaldı bu sezonun bitmesine gbi görünüyor. Haziran ayı gibi yeni expansion duyuracaklar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Hiç oynamadım Season 3 episodeları, nasıllar? Season 1 keyfi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Şu ana kadarki en iyi sezondu bana göre. Her episode yeni bir harita getirdi. Bir sürü yeni event, güzel bir storyline, çok güzel solo boss fightlar vs. Bana en çok Gw1 havası veren sezondu bu. Özellikle eotm zamanını hatırlattı baya. Bunun dışında neredeyse her episode ile birlikte yeni bir legendary geldi. Onlarında collection achievementlarının güzel hikayeleri var. Baya hoş ilerliyor şuan. Tek sıkıntı Braham'ın falan ergen atarları. Onun dışında story baya sağlam. Bu arada gelecek expansion Gw1'de ki Crystal Desert'de geçecek gibi görünüyor. Bu storynin gidişatından çıkardığımız birşeyde değil. Sezon 3, 2 gibi bariz bir şekilde expansionın nerede geçeceğini, ne olacağını falan belli etmiyor. Çok farklı yerlere dağıldı konu bu sezon boyunca. Ekim-kasım gibi bir fotoğraf sızdı. Reddit'de baya olay oldu konuşuldu. Fotoğrafı atayım. Böyle bir map şuan oyunda mevcut değil. Ekranın sağ üst köşesine baktığımızda bariz bir şekilde "Explore Amnoon" yazdığını görebiliyoruz. Orada yazan Amnoon adındaki yer ilk oyundaki Amnoon Oasis. Ki bu bölgede Crystal Desert'de bulunuyor. https://wiki.guildwars.com/wiki/The_Amnoon_Oasis Yine yakın zamanda oyun içi haritada kimseye belli etmeden ufak bir değişiklik yaptı Anet. Oyunda Crystal Desert'in bulunması gereken bölgede world mapde ufak bir değişiklik yaptılar. Oda aha şu fotoğrafta mevcut; Genel olarak bu konuyla ilgili Wooden Potatos'un çok güzel teorileri var. Ki söylediklerinden biride bu son gelecek episode ile gerçekleşecek gibi duruyor. Şuan oyundaki lore bazlı bütün ipuçlarıda bu bölgeyi işaret ediyor. Hot'da ki orman havasından kurtulup çöle ayak basıcaz sanırım gelecek expansionda. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Hem oynamak istemiyorum, hem de sezonu tamamlamak istiyorum. Revenant, Ranger, Reaper üçlüsünden biri ile oynayabilirim. Bundan sonra 1 tane episode daha var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Resmen yeni expansion sızdı. Herşeyiyle hemde. Yeni specler, haritalar, mountlar!!! Şuan reddit falan kaynıyor. Valla böyle bi albüm sızdığına göre Anet'de çok bekelmez yakında duyurur expansionı. https://imgur.com/a/MXIqt Crystal Desert ve Elona geliyor. Mount ekleniyor oyuna. Yeni elite specler ve masterylar falanda var. Sonunda orman temasından kurtuluyoruz oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Expansion çıkmış zaten, daha neyini duyuracaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 süper specler yine enteresan gözüyor. özellikle spellbreaker'a akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Dikkat edin bu arada yeni haritalar eski haritalara göre aşırı büyük. Dünya haritasında sol üstte orr mapleri görünüyor. Yeni haritalardan bir tanesi bile bütün orra bedel olmuş. Mount geldiği için ona göre harita dizayn ettiler sanırım. Bide mountlar sadece biryerden biryere gitmek için veya görsellik için değil. Aşağıdaki masteryleri inceleyince mountların combatta kullanılacağını görüyorsunuz. Aşırı merak ediyorum nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 2017 xmas a falan mı gelir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Büyük ihtimalle. Expansion sızdığı veya bilerek sızdırıldığı için son living story episodeunu en geç haziran sonu temmuz başı yayınlarlar. Sonunda yine yeni expansionı duyururlar. Ocak gibide release ederler. Hem tatilden de yararlanıp satışları patlatmak isteyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 hadi gözünüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 said: We announced that today’s episode, Flashpoint, is the second-to-last episode of the season. Yes, that means what you think it means: there’s one more episode after this, and then straight to the expansion pack. A lot of you have been wondering about the upcoming release cadence, given that last time around we took a long break from Living World releases to get Heart of Thorns out the door and then to support that expansion after release.The good news is that this time around we have two separate fully-staffed teams that are both hitting on all cylinders. So our rough plan is to slot the expansion pack into the release cadence as if it were an episode: episode 5, then episode 6, then the expansion pack, then episode 1. But we’ll make some allowance for the fact that shipping an expansion pack is a big deal logistically and will probably take longer than the 2~3 months we normally allocate between episodes. Sonbaharda gelecek dediler. Yılbaşından önce çıkacak gibi duruyor expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 nerde ya görüntüler patlamış galeri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 link kırılmış hakkaten. geç kaldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Mae2yCL6e_E şurada gösteriyor sanırım. arşiv de şurada var ama sadece specler: http://archive.is/m4YET Koskoca Reddit'te kimse indirmemiş mi ya görselleri :(Hypeı kaçırdık hep... edit: sırf mount yüzünden hypelandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9nCzFxr-CQM burada var mount görselleri 12:38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bu arada yapmadıysanız yeni episodeun görevlerini mutlaka yapın. Açık ara oyun çıktığından beri gelmiş en iyi living story episodeuydu. Anet kendini aştı bu update ile gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 80 level boostum var da neye kullanacağımı bulamadım ya. pve oynayacam, pvp ye hiç girmeyebilirim bile. raidlerde falan range daha kolay oyanıyor di mi meele e göre çoğu mmoda olduğu gibi? şu an varyor kasıyorum 28 falan oldu oynanışını falan da sevdim. bi de elementalist var onu da 23 falan yaptım bakim diye. o da fena değil gibi. dps oynamak istiyorum, meele oynarken bosstan kaçacam diye oyun tekerlek simulasyonuna dönsün istemiyorum. ama range için de geçerliyse bu mesela direk gogo varyor. neyi kasayım hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 diğer oyunlardaki gibi ranged olamıyorsun sanırım raidlerde falan çünkü boon stacking için aşağı yukarı herkesin bir araya gelip-ayrılması falan gerekiyor yanlış bilmiyorsam. wowdaki gibi hunter aldım 40 yarddan fight bitirdim olayı yok ben yanlış gözlemlemediysem. full ranged olarak en uygun class ranger/druid sanırım ama biraz support ağırlıklı bir class (belki full dps speclenede biliyordur) başkasından alıntılarsak; most content is better fought from melee range or by constantly re-positioning, so I do not know what to tell you there. No class is really great at being at range 100% of the time 'in all aspects of the game' Elementalist (with Staff) can basically stay back all day and just throw fireballs, but the class is lightly armored and has low health, so I also would not recommend it to start out. Still, it is probably your next-best option. Ranger (with Longbow) could actually work. You could, in theory, run a dual-Longbow spec with a particular trait and possibly do alright. Druids (the Elite Specialization if you decide to buy HoT - I am assuming you do not have it) do pretty well at range too with Staff as a weapon, and I have heard people liking running Staff + Longbow in this case. I would suggest Engineer because they have a lot of options at different ranges, but the class can be hard to learn for a new player. I would not recommend it to start out but might be something to check out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Raidlerde 40 km öteden pew pew yaparsan, daha ilk pew'in boss'a vurmadan şutlarlar. Ranged'de olsan genelde stacked bir şekilde hareket edip; arada sağa sola dodgelıyosun. Raidlere takılmak istiyosan en kolay oynayabileceğin class dps elementalist; ama haliyle onunla da kendine raidde yer bulmak çok kolay olmuyor (lfg'de raidlerin ilk dolan spotları genelde dps spotları zaten). Genelde en çok arananlar da chrono tank ya da druid healer oluyor lfg'de gördüğüm. Bir de condition damage gerektiren bosslar için necromancer ya da condi engineer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar