Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 aradım ama bulamadım lan, açılmamış herhalde daha konusu. çokzel film izleyin. davulu seviyorsanız direk için filmi, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HJrTYOyXHA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bugün Ne İzlediniz gibi bık bık bi topicte baya muhabbeti döndü. Çok temiz film, jazz hastası olmanıza gerek yok tadına varmak için. Thriller'dan daha thriller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kesin izlerim, "davulu seviyorsanız"da bitti düşünce sürecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 dün gece izledim bende. inanılmaz iyi bir film. son zamanlarda izlediğim en iyi film direk olarak. hikaye çok basit ve uzatılmadan anlatılıyor. müzikler zaten şahane. çoğu gerilim korku filminden fazla geriyo bazı yerlerinde insanı. 10/10 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 izledim. sevdim. okşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 lan amma hype yaptınız, izlicez tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bende şu filmin http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/rush-poster-international.jpg verdiği lezzeti anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Harbi traileri izleyince bune lan dio insan eminmisiniz ? elemanın abarmasımı süper geldi size nedir ... müzikli şeyler pöff bide eziklikler var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 o cazlar blueslar falan off yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Saeros said: lan amma hype yaptınız, izlicez tamam şu adama hak verdirtmeyin bana ya tamam izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 hd düştü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 were you rushing or dragging? - i don't know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 iidi film. Gerilim bile vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sostizm said: bende şu filmin http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/rush-poster-international.jpg verdiği lezzeti anımsattı O zaman ne güzel abi, şu film candır lan harbiden, bir kez daha izlerim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Saeros said: lan amma hype yaptınız, izlicez tamam harbi beklentiyi büyütüyosunuz böyle. izledim iyi. gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ben bunu film ekiminde izledimdi baya güzel. Bunu sevenler için konu olarak baya alakasız olcak açıkçası ama bunu ben de sevdim diye filmekiminde diğer sevdiklerimi de yazayım: mommy, leviathan*, boyhood ve timbuktu* girdiğinde de kaçırmayın, özellikle yıldızlıları. Bu senenin filmekimi baya başarılıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Mal said: Saeros said: lan amma hype yaptınız, izlicez tamam harbi beklentiyi büyütüyosunuz böyle. izledim iyi. gaz. ulan filmi izledim, sonra thread açtım, nası bi hype yaptıysam banlayın beni. noluyo anlamadım ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 "Bu gün ne seyrettiniz" topiğinde bir kaç gündür bu filmin muhabbeti dönüyor, orada hypeladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hea tamam o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Güzel film :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 gecenin bir yarısı izledik ama yine on numara beş yıldızlı kurdeleli pekiyi verdim. acaip gaza getiridi, film sonrası ruh hali direk lemme grab ma sticks yo and paradiddle the shiet outta this pillow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 "not quite my tempo" http://deadshirt.net/wp-content/uploads/2014/10/Bz2jJmzIUAEa_Gb.jpg http://ell.akamai.coub.com/get/b17/p/coub/simple/cw_timeline_pic/90afb817fbe/eda64b17939241b8bc75e/med_1414524935_image.jpg Yakında memelerini görürüz bunun. 9gag falan başlar not quite my tempo muhabbetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ben 4 günde 2ciyi izleidm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar