DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Tamam daha iyisini sen yaparsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Gits filmi olarak 3/10 Stand alone 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 dumped down olması kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 " Humor yerlerde ", .sen izlemem bu filmi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Ankara imaxde 21:30 seansına gittim. Daha önce hiçbir filmde olmayan her yaştan her kültürden insan vardı salonda. 11 yasında çocuk da vardı, 70 yasında kahveden çıkıp gelmiş kepli dayı da vardı. Anlam veremedim. Filme gelirsek ben animesini izlememiş biri olarak fena degil diyebilirim. Ama beklentilerimin gerisinde kaldı açıkçası. 5-6 arası bir puan veririm değerlendirmem gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 bingildak said: Ben iyi vakit geçirdim alıp götürmedi. Hikayesi de büyülemedi. Aksiyonlar da zaten baya az ama dünyayı yansıtmak için inanılmaz bir detay çalışılmış. Top notch iş yapmışlar. Casti de beğendim. Karakter çok hoşuma gitti. Ben anime ıvır zıvır bilmediğim için bir şeyle diğerini kıyaslamıyorum tabii. Dystopian futuristic setting seven adamı üzmez beklenti içinde gitmezsen. Git filmleriyle stand alone complex serisini izle sonra neden insanlar suratlarına tükürülmüş gibi hissediyor anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Tamam daha iyisini sen yaparsın panpa daha iyisini o niye yapsın? yapılmışı var ki zaten agali https://adventuresinbackstory.files.wordpress.com/2015/03/ghost_in_the_shell_-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Bence çok iyiydi. Animede üstün körü geçilmiş bazı şeyler çok güzel açıkladı, ayrıca müzikleri de çok daha güzeldi. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 japonca dublisi dussun kadro hatirina izlerim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 birebir aynı yaptılar sanıyodum ama çok şey değiştirmişler olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 cakeonroof said: Yeryuzunde yasayan 12-70 yas arasi her bireyin bu filmi anlamasi gerekiyor.O biletler satilacak.Ee ne kaldi geriye.Daha saymaya useniyorum, nereden tutsan elinde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Sinema sektörünü hala sanat sektörü gibi görenlerin 2017 yılında düştüğü hezeyana sadece lul çekiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Sinema ile eglence sektorunu ayirt ediyoruz da, gits gibi bir title a live action cekip, o kadar malzemeye ragmen eline yuzune bulastiriyorsan ve ticari kaygi motivelerin arasinda liste basiysa, bilincli tuketiciden siktir yemen de kacinilmaz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bilinçli tüketicinin hedef kitle olduğundan şüpheliyim ya. bilinçli tüketici dediğin 1% değil yani öyle düşün. siz tabii bağınız olanda belli bir arayış içindesiniz onu anlıyorum da. yapan adamın pek umuru olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 o biletler satacak muhabbeti yalan geciniz. tüketicinin bilinci milinci falan değil, günün sonunda kötü iş kötü iyi iş iyi oluyo. kötü işle anca işte ortalamam biraz üstü para kazanıyosun filmden orda bitiyo. adam gibi yapsalardı filmin sırf franchisingi yeterdi. acın bakın kaynağına uyun yapılan (yanı kanıtlanmıs populuriteye oynayan bundan faydalanan) işler tutarken diğerleri tutmuyo. sayısız ornek ortada. lotr vs hobbit. studyolar en iyi filme kosmuyo en cok kazandıranada kosmuyo nerdeyse her zaman en garanti formüle kosuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 şimdi çıktım bariz aptallar anlasın diye yapılmış film 4/10 hele türkçe dublaj göt kanseri etti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Animeden daha vurucu sahneleri vardı. Müzikler de çok iyiydi. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 türkçe dublajlı izlemek neyin kafası abi basdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 erzurum'da şükür sdfsdf aramaki caponca subtitle ingilizceydi sinemada benle beraber kalan 3 kişi bi bok anlamadı sanırım dayı çıkınca eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Ben de altyazıya kesinlikle kafayı kaydırmama konusunda eğitiyorum burada kendimi Film İngilizce, iki satır altyazı var üst satır Fransızca alt satır filmin orjinine göre ya Dutch ya Almanca. Arada gayriihtiyari göz kayınca hön oluyosun insan alışmış aşağıda daha tanıdık bişiler görmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 sanssizsansli said: Sinema sektörünü hala sanat sektörü gibi görenlerin 2017 yılında düştüğü hezeyana sadece lul çekiyorum artık. ya ne olarak görcez :) sektör kaptan amerikadan ibaret değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Gidilir mi buna? Yoksa Logan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ikisine de gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Yavrım 1 tanesine zaman var ondan sormuştum benim gönlüm logandan yana ama ikisini de izlemişler hangisini seçer diye şey etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar