Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 @GERGE bende de skolyoz vs var. bir deniyeyim bakalım rahat olucak mı. xdrive almıştım kendi kendine parcalandı + hiç rahat değil. uzak durun. arkasında ki file vs zamanla gevsiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Benimki gevşemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 (düzenlendi) GERGE, 03.11.2023 22:29 tarihinde dedi ki: Seduna Thunder Pro kullanıyorum ben de yıllardır, çok memnunum. Sırtım rahat ki skolyoz, fıtık ve boyun düzleşmesi var. Hepsi var. Buna da bakayım madem bir, eyvallah. Kasım 3, 2023 Marquezetto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 @Flassh Xdrive'a bi arkadaş düşmüştü zamanında benim. O da bayağı dertliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Marquezetto, 03.11.2023 23:28 tarihinde dedi ki: @Flassh Xdrive'a bi arkadaş düşmüştü zamanında benim. O da bayağı dertliydi. %100 uzak durulması gereken bir marka. dandik twitchlerin para karsılığı pazarladığı dandik ürünmüş çok pişmanım. 2 senesi dolmadan, oturduğum gibi inmeye basladı koltuk. ki zayıfım ben kilom bile yok. kolcaklarının tüm plastiği kırıldı. sahte deri kaplaması catladı yırtırdı, süngerleri delindi. 2 yılda bu kadar hızlı yok olan başka bir ürünüm olmamıştı. amortisor için garantiye girer dediler ama koltuk derisi ve kolcak yırtılması garanti dısı. bu arada fiziksel olarak bile hatalı üretim ve hiç rahat değil. plastik sandalye daha rahattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 benim dxracer 8 yaşında falan anca catlamaya başladı kıyı köşeden. nurus mu alsam napsam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Aldığım tek ürünlerinden memnun olduğumdan, gaming koltuğu alsam (ki niye alayım bilmiyorum) bunlardan alırım: https://www.sedunamobilya.com/seduna-heaven-fab-oyuncu-koltugu Bu masayı da önereyim barı, çok ucuz ve kaliteli: https://www.morpanya.com/urun/metal-calisma-masasi-4-rafli-laptop-bilgisayar-masasi-ofis-ders-yemek-cocuk-masasi-gila-ceviz Masayı Amazon'dan almıştım, 28" rahat duruyor üzerinde. Raflarda da HOTAS, direksiyon, pedal, gamepadlar, condenser filan var, dolular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 o racerlar ile rahat edemeyen nadir insanlardan biris benim sanirim. normal ofis sandalyesi daha rahat geliyor. hatta (bu markayi bilmiyorum) https://www.sedunamobilya.com/seduna-line-ofis-calisma-koltugu su tip dahi daha rahat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 seduna nedense ikiye ayrılıyor gibi. ben gibi başkaları da aldı bir süre sonra (gerge'den sonra) bel ağrısı felaket hale geldi bizde. tam bu pandemi dönemleriydi ekonomi saçmalamaya başladığı dönemler. tahminimce ürün kalitesini düşürmek zorunda kaldılar belli bir seriden sonra (sallıyorum tabii ki) ama belli bir dönemden sonra alanların yazdığı yorumlarda da görülüyor bu etki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 bende kamp sandalyesi var, acilir kapanir yillardir , sorunsuz gunde 12+ saat, agriyan bir yerim de yok. 1 kilo ithal muz fiyatina almistim, 1 tane de yedegi var acilmamis. bu sekil: Spoiler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 bende 10 seneyi aşkındır makam koltuğu var, maaşallah tık demedi daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Markus'dan çok memnunum. İyi ki almışım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Benim markusun sungeri ozelligini yitirdi biraz. Ayni hafta icerisinde iki tane almistik, birinde esim oturuyor digerinde ben oturuyorum. Ben evden calisiyorum ve esimden 30 kg falan daha agirim, bir de esim gunde 1 saat kullanmiyordur bile ortalamada. Dolayisiyla uzun kullanimda Markus’un minder sungerinin ezildigini bilerek alin alirsaniz. Ben de cok memnundum ama ayni sorunu uzuun yillar kullandigim dxracer’da yasamamistim. Boyle her koltugun iyi yanlarindan olusmus bir koltuk uretseler keske de rahat etsek. Hermann Miller’larin falan boyun destegi yok mesela, ben arada arkama yaslanip masaya ayaklarimi uzatayim oyle takilayim istiyorum, parayi basip HM alsam yine memnun etmeyecek demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Eyvallah babuşkalar. İkisinden birini alıcaz artık, bi deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 2012'de aldığım ikea artık pes etti. şöyle bi koltuk arıyorum: 1. boyun ve bel desteği olacak. 2.kolçaklar yumuşak olacak. dirseklerim 7/24 kolçakta duruyor. 3 ve en önemlisi. renkli falan olmaması lazım. bilgisayar salonumda duruyor şık olsun istiyorum. tek renk, gri falan kumaş böyle dümdüz bi koltuk istiyorum. goguldan baktım, 1 ve 3. maddeler tamam genelde ama kolçaklar hep plastik. acaba alışır mıyım vs onu da bilemedim. var mı yardım edebilecek. max 3-4k'lara falan çıkarım dedim ama. bulunur mu güzel bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 müdür makam koltuğu öneririm bende var 15 seneye yakındır tık demedi daha, yani mekanizması da sağlam oluyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 onlarda kafa bel desteği olmuyor sanki ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 bendekinde yok ama olanlar da var, araştırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Black-ice, 05.12.2023 03:34 tarihinde dedi ki: 2012'de aldığım ikea artık pes etti. şöyle bi koltuk arıyorum: 1. boyun ve bel desteği olacak. 2.kolçaklar yumuşak olacak. dirseklerim 7/24 kolçakta duruyor. 3 ve en önemlisi. renkli falan olmaması lazım. bilgisayar salonumda duruyor şık olsun istiyorum. tek renk, gri falan kumaş böyle dümdüz bi koltuk istiyorum. goguldan baktım, 1 ve 3. maddeler tamam genelde ama kolçaklar hep plastik. acaba alışır mıyım vs onu da bilemedim. var mı yardım edebilecek. max 3-4k'lara falan çıkarım dedim ama. bulunur mu güzel bişey? nurus plastik kolçak ama yumuşak bence çürütmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Salonda 10 yıldan fazladır kullanılan çalışma koltuğu sırt tarafındaki metal yerinden koparak kırıldı. Koltuk tavsiyesi olan var mı? Bu arada 2020'de çalışma odasına Seduna Thunder Pro almıştım. 3 senedir kullanıyorum genel olarak memnunum ama minderi ve kol/dirsekleri koyduğum kolçakları bir süredir eskye oranla sert gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 markus mu alalım seduna mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Zayifsaniz ve bel destegi denk geliyorsa Markus iyi. Bana bel destegi fena olmuyor ama 85 kg filanim, sungeri 1 senede formunu yitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Ben kiloluyum baya. Bir iki senedir Marcus kullanıyorum sorunsuz sandalye. Hoş günde 1-2 saat oturuyorum ondan olabilir. 9-10 saat otursam farklı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Gönül istiyo herman miller aeron c size çakıp geçelim ama her yıl siteyi bi açıp geri kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 ben de markus kullanıyorum yıllardır, süngerini ezecek kadar ağır değilim gerçi o konuda sorun olmadı. çok bayılmıyorum ama idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar