Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Olm fiyatlar ne kadar koklemis dxracerda. Su titan titan dediniginize bakiyim dedim, bulamadim da tank diye bi model var, burada da 4k falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 geçenlerde bunu aldım koçtaş'tan 800 liraya çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 1 saat önce, Esh dedi ki: Olm fiyatlar ne kadar koklemis dxracerda. Su titan titan dediniginize bakiyim dedim, bulamadim da tank diye bi model var, burada da 4k falan Yok dxracer değil o titanlar https://secretlab.eu/collections/titan-series Aha bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 gece biraz araştırdım da gaming koltuk almaktan vazgeçtim ben de. seduna thunder pro'ya talip olabilirim. bunun gibi yine türk markası bir kaç farklı model daha vardı onlarda 1000 lira bandında. şu ikisi minör farklar dışında aynı galiba. muhtemelen işte burda daha önceden birinin söylediği gibi çinden hazır getirip marka basıyorlardır. bir de bunların dışında youtubeda şu videoya denk geldim. eskiden adeks cafeye gittiğimde bazı bilgisayar koltuklarında bu adamın başına gelen şey bana da oluyordu. baldır kısmına uzun süre oturunca ağrı yapıyordu. acaba bu da onlar gibi yapar mı diye düşündürttü. videodaki adamın boyu biraz kısa benden, ben 1.78'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 On 28.07.2020 at 18:44, paradoksalkedi dedi ki: bugün geldi hemen acayip hızlı gönderdiler kurdum şimdi denedim biraz markus'a göre + kolçaklar baya iyi hem ayarlanabilir boyları hem malzemesi güzel yumuşak plastik + file fena değil, markusun file bir tık daha kaliteli gibi duruyor + malzeme kalitesi gayet iyi fiyatına göre + minder daha rahat gibi geldi markusa göre, tabii uzun süre sonra çökmemesi önemli zaman gösterir onu - evet ayaklar markus gibi hemen sabitlenmiyor ama çok da problem yaşamadım parkedeyim, markusun ayaklar daha iyi tldr: 750 TL için bence baya iyi f/p. markus'a göre sırf kolçaklar yüzünden daha iyi bile bence. 15 saatte falan geldi bir de müşteri hizmetleri çok ilgili. abi ne durumda senin koltuk. geçen gün alıcaktım aynısını stok bitmiş yine. bi de 1k-700 tl bandında benzer hatta daha iyi görünen modeller de var ama osman marka falan yani adını sanını duymadığım yerler. internette yorum filan da yok. nası çözcez bu işi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 daha dün seduna thunder pro siparişi verdim ben de. kendi sitesinden aldım direk. şimdi asıl sıkıntım bilgisayar masasında. masam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 klavye sürgülü falan istemiyorsan şu çok güzel https://www.tepehome.com.tr/gray-calisma-masasi çok memnun kaldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 ben sandalyem kısa kaldığı için ayarlanabilir olan bu masayı kullanıyorum. https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/59281036/idasen-calisma-masasi.aspx daha uygun birşey bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 36 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: klavye sürgülü falan istemiyorsan şu çok güzel https://www.tepehome.com.tr/gray-calisma-masasi çok memnun kaldım ben. arkası kapalı alan beni rahatsız ediyor ya. ayakları sağa sola uzatabilmek güzel bir şey. duvara yapıştırıp kullanmıyorum hiç masaları. ikea ürünleri iyi güzel de daha uygunu bulunacağını düşünüyorum ben de... fonksiyonlu sandalyeye 750 verip masaya daha fazlasını vermek garip geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Bir mancave konusu vardı @sipeyskeykin sanırım. Orada masa önerileri vardı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 sandalyeye 750 veriyosan masaya 2250 vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 (düzenlendi) Ben masayı ikeadan mutfak tezgahıyla çekmeceleri kombinliyerek çözmüştüm, hala da epey memnunum. Bütçe: KARLBY Tezgah:https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/mutfaklar/metod-mutfak-dolap-sistemleri/tezgahlar/30335191/karlby-tezgah.aspx - 1049 TL Edit: Karlby'nin uzunu da var, ben 186 cm olanı aldım diğer çok uzun 246 cm. Yer ve ihtiyaç varsa o opsiyon da değerlendirilebilir. Alex Keson : https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/kesonlar-ve-dolaplar/40410340/alex-keson.asp 420 x 2 = 840 TL Toplam: 1.889 TL Aha şunun aynısı: Ağustos 10, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 (düzenlendi) o kadar kesona ihtiyaci olmaz gamer in. goruntu guzel de, ayak hareketini kesiyo Ağustos 10, 2020 Esh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Nasıl bir ayak hareketin var emenike, cs:go oynarken takla mı atıyorsun. Hayvan gibi yayıntı alıyor çekmeceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 ya orasi oyle de iste boyle klostrofobik geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 ben kasayı masa altında tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 abi o rgb kasanin penceresinden gozukucek ya, cuku yarim kaldiran bi boost o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Ya ben kasayi normalde ekranın biraz Yanina koymuştum ekranda dalgalanma yaptı onun bi çözümü var mi ? Icini gerek die camli kasa aldık simdi yerde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 On 29.07.2020 at 11:51, Saeros dedi ki: geçenlerde bunu aldım koçtaş'tan 800 liraya çok memnunum İlk çıktığında almıştım ben o zamandan bu yana tuttu diye bayağı zamladılar bunu. Şimdi malesef soyulma safhasına girdi kolçakları inceldi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 5 saat önce, sanssizsansli dedi ki: abi ne durumda senin koltuk. geçen gün alıcaktım aynısını stok bitmiş yine. bi de 1k-700 tl bandında benzer hatta daha iyi görünen modeller de var ama osman marka falan yani adını sanını duymadığım yerler. internette yorum filan da yok. nası çözcez bu işi acaba. markusu geri aldım kuzenden thunder pro'yu verdim ya ayakları çok oynuyor parkede thunder pro'nun, markus çat diye duruyor halı falan da kullanmıyorum. bir de arkası markusun file olmasına rağmen çok gergin ya, o sertliği seviyorum. thunder pro bir nebze yumuşak sağa sola daha fazla oynuyor. benim gibi küçük şeylere takılmazsanız hala f/p bence thunder pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Spoiler On 29.07.2020 at 11:51, Saeros dedi ki: geçenlerde bunu aldım koçtaş'tan 800 liraya çok memnunum arkaplanda oyunlarda butthurt olunca sürülecek muhtelif kremler var galiba ahsdahsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 53 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: ya ayakları çok oynuyor parkede thunder pro'nun, markus çat diye duruyor halı falan da kullanmıyorum. bir de arkası markusun file olmasına rağmen çok gergin ya, o sertliği seviyorum. thunder pro bir nebze yumuşak sağa sola daha fazla oynuyor. hahah ben demiştim bunu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ben masayı ikeadan mutfak tezgahıyla çekmeceleri kombinliyerek çözmüştüm, hala da epey memnunum. Toplam: 1.889 TL Aha şunun aynısı: ben ucuzunu onereyim https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/49932670/linnmonadils-calisma-masasi.aspx (189TL idi 299TL olmus) + https://www.ikea.com.tr/p30200253.aspx x2 (29TL) *bu kablo saklamak icin cok iyi, ivir zivir kulaklik gamepad fln da atiliyor Ağustos 10, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 baya iyi bir komboymuş cidden. hatta masa yüksekliği de ayarlansın dersem bunu alabilirim: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/99331384/linnmonolov-calisma-masasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 https://www.ergonomikurunler.com/elektrikliyukselebilirmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar