grinny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Nurus marka koltuk kullanan var mı yahu? D-Chair modelini gözüme kestirdim gibi, de çok para tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Fistan said: fileliler kötü ucuz falan rahatsız kandırmacadan ibaret Gidip 200 liralık fakir pazar fileli model almıyorsanız şu yorumu sakın kaale almayın. Suni deriye götünüz yapışarak can vermeyin Fistan'ın troll yorumları yüzünden. Adore'nin 400-500 TL bandındaki fileli modelleri iyi. En az götü fileli olsun, sırtı da fileli olursa tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 File candir. Terleme olayi bi yana, ici sungerli olanlarin sungeri cok cabuk sonuyo, kiciniz tahtaya yapisiyo. Edit : ha bi de hem kotu hem de ucuz yorumlarinin ikisine birden gelsin; http://www.hermanmiller.co.uk/products/seating/performance-work-chairs/aeron-chairs.html gerci hips replacement'dan, bel ameliyatindan ucuz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 feyzli bir arkadaşımız liste yapsa ya 200-300 arasına şunu alın 300-400 arasına şunu alın 400-500 arasına şunu alın şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 300-400 liraya alacagin her koltuk kisa omurlu abi. Uzun vadede ayni parayi veriyosunuz bu pahali kaliteli koltuklarla. Bu dedigim hayatini benim gibi bilgisayar basinda gecirenler icin tabi. Digerleri icin overkill olabilir. Varsa durumunuz ve gece gunduz oturuyosaniz alin bi herman miller mirra, hayatiniz kurtulsun. Parcalarinin 12 seneye kadar garantisi oldugundan fiyat/12 yaptiginizda 300-400'den ucuza geliyo her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 şişmanlar fileli alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 50-60 liralık kütüphane sandalyeleri nası olur evde ya. kütüphanede iyi çalışılıyo, sandalyeden mi yoksa ortamdan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Kaç para bi' herman miller karşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 1 yatak 2 masa basi isi yapiyosan koltuk bunlarda masraftan kacmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Abi geçen bayramdan önce Bursa'da metroya gittim. Çok iyi modeller var. 450-500 liraya aşırı rahat birşey alabilirsiniz. Tek sıkıntı modeller çok sportif değil. Ama şık yani yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 paspatur said: İkea insafsızlar 550tl istiyorlar. max 500 düşünüyordum ama iyi dedim alayım boynumda dogustan sorun cıktı lazım böyle birşey. checkout'a bi geldim 80 tl kargo yuh be... Kurulumu taşıyorlar koltugu napiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Kasada kargo ilk parçaya 30, sonraki her parçaya artı 7 lira mı ney değil mi ya? İnternetten alınca sapıtıyor kargo ücreti de mağazalarda bu şekilde değil mi? Yani geçen ay 4-5 parça bişey aldım, 3'ünü de eve yollattım, böyleydi. Wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Kargo Ücreti İnternetten alışverişlerde kargo ücreti, aldığınız ürünlerin toplam bedeli 100 TL ve altı ise 13 TL, 100 TL üstü ise ürünlerin toplam bedelinin %13'ü kadardır. mağazadan koca koca koltuklar aldım, ilkine 30, geri kalanına parça başı 7 TL mi ne verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Masticore said: paspatur said: İkea insafsızlar 550tl istiyorlar. max 500 düşünüyordum ama iyi dedim alayım boynumda dogustan sorun cıktı lazım böyle birşey. checkout'a bi geldim 80 tl kargo yuh be... Kurulumu taşıyorlar koltugu napiyorlar. Bunlara böyle para vermeyin yahu. Yuh. İkea'nın olayı ucuz olması. Bu paraya kat kat kalitelisini alırsın. Ben İkitelli'deki Masco muydu neydi orada mobilyacılara geçen sene sipariş verdim, kapıya teslim 500 TL'ye çok güzel bel-boyun destekli döner sandalye aldım. Bel fıtığı başlangıcı var, direkt boşluğu dolduruyor, inanılmaz rahat. Görüntüsü de çok şık. Farklı renkler vardı, siyah tercih ettim. Daha ucuza da bulunur da bel sakatlığı yüzünden paraya kıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Esh said: Gecen bizim kiza koltuk icin uzeri jel dolgulu ici visco pad aldim , acayip rahat pislik bisey. O jel terlemeyi de onluyo baya rahat bisi. Böyle bişi düşünüyorum ben de, nerden kaça aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://www.amazon.com/Rocker-5127401-Pedestal-Gaming-Wireless/dp/B006NZGN0W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1444029784&sr=8-3&keywords=gaming+chair&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 olm bu ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 fiyatı da güzelmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 la bu amazonda sipariş verdik gümrüğe takıldı diyelim. napıyoz sonra? gidip gümrüğe ekstra para verip kendimizmi alıyoz nedir süreç nasıl işliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Amazonun anlaşmalı gümrük firmaları var onlar hallediyor. Sen vergisini masrafını ödeyip gerisine karışmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o gelmez tr'e hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ship to turkeyde çıkıyo lan olm çok güzelmiş berber koltuğu gibi asjdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91XdeoZh1dL._SL1500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 içi boş değilse 30-40 kg vardır o, öyle bir kargo yok hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gemiyle falan gelir abi 2 ay sürer ama olsun aksdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar