serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Nurus'a o para verileceğine Herman&Miller daha mantıklı değil mi ya? Kullananlardan H&M model yorumu alabilir miyim? Ev için değil ofis yönetici koltuğu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 valla denemeden almayın benden söylemesi. xdrive nin değişik boy ve kiloları kapsayan bir kaç modeli var. ben calitte aldım hb den. bu da yerli üretici.1 ay oluyor. calitte bakacaklara tavsiyem. sadece tek modelin farklı renkleri var zaten. şimdi bu bel desteği kısmı herkese uymayabiliyor. istanbulda mağazası var, önce denemenizi tavsiye ederim. hoştur ki bazı şeyler uzun kullanımda belli oluyor. bu 1 ikincisi koltugun en aşağı seviyesi bana yeterli gelmedi. rahatsız eden bir şey değil fakat ayak altına minder vs. koydugumda daha rahat ettim. zaten sağlıklı oturma önerisinde ayak altına, parmak ucları biraz yukarda olacak konumda bir aparat konması tavsiye ediliyor. boyun desteği ayarlanabiliyor, yine de kendisinin normal yerinde duran kısmı bana kısa geldi, biraz daha yukarı çekme ihtiyacı duydum. ayarlamada sıkıntı yok. malzeme saglamlıgı iyi. monte etmeniz bir kaç dakika alıyor sadece. kol ayarı basit, arkaya yatma kısmı gayet iyi çalışıyor, istediğiniz konuma getirip orada sabitleyebiliyorsunuz. ben en dik konumda kullanıyorum. genel olarak işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 3500lük de alacak olsanız 250'lik de alacak olsanız denemek lazım tabi de trde her zaman o olanak olmuyor. birde üzerine bir oturup kalkıp bu rahatmış demek çok yanıltıcı, esas uzun süreli kullanımda anlaşılacak şeyler bunlar. dert yani. gerçek bir first world derdî. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 aynen. üstüne oturup rahatmış bu o kadar büyük yalan ki..... baya yarım saat falan oturman lazım en az. hatta o bile yetmez de, daha uzatırsan sopayla kovalarlar dükkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 188 boy icin ideal olan dxracer lar olmus 1900 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Ben sipariş verdim 13 adet. Geldiğinde bilgi veririm. khalad said: Şu 1453 serisinden ne kadar eminiz var mı kullanan eden ? Hepsiburada da indirim vardı geçen gördüm ihtiyacımda var ama o kadar para verirken 2-3 kere düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Miraul said: 188 boy icin ideal olan dxracer lar olmus 1900 =( 2700 olmus 3 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 https://www.adoremobilya.com/max-office-rise-file-sirtli-yonetici-koltugu-krom-ayak https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/mxc126fg/MXC126FG_1000x1000(1)-680x680.jpg deneyen var mı ikea markus mu almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Miraul said: Miraul said: 188 boy icin ideal olan dxracer lar olmus 1900 =( 2700 olmus 3 ayda Lele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Almayı düşünen varsa xdrive oyuncu koltukları hepsiburada da ekstra %20 indirime girdi. Fiyatlar makul seviyelere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 gece nereden rastladım bilmiyorum ama xdrive'ı gördüm biraz araştırdım. kullanan var mı? 1000 tl'nin altında sadece 750 tl'lik serileri varmış. hakkaten bu paraya değecek bir şey mi merak ediyorum. kapsamlı pati reviewi var mı acaba önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 şu xdrive 1453 nasıldır? 800'e düşmüş. bel ağrıları başladı harbiden. oturduğumuz mobilyaya 4-5 bin verirken 150-200 liralık dandik sandalyede saatlerce oturmak yanlışmış. bilgisayar koltuğu ne yea, para verilir mi dememek lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Sirf isminden dolayi almam ya . 1453 nedir asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 rte modeli varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ya bu başlığın sonu, herkesin dolanıp dolanıp ikea markus alması. kabullenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 xdrive ların kumaş olanları var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 markus mu övülüyor yine bingildak'ı çağırın az da o övsün bari. ne zamandır markus övmemiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Abi her bele uygun koltuk diye bisi yok ki, bi de oturup denemen lazim da kim oturup 2 saat deneyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bıngıldak yok artık sitede, discord dan övdürürsün ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 XDrive 320d tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bu da arabasini satcak, aradan gaz veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 nurus'ta %30 indirim var. her şey hala 3k ve üzerine geliyor ama hani parası olan varsa fena fırsat olmayabilir. şimdi doların 6 olduğu fiyatlar da yansır 2-3 ay sonra. koltuklar olur size 6k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 istiyosa 10k olsun kimse alamıyo ki artık. alım sınırı aşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 nurus benim işte var, bi nurus bi steelcase ederinde az daha pahalı bence. overrated demiyorum ama overpriced bak. 3k yerine 1500 2000 civarına bulabilmek lazım aynı derecede ayarlanabilen ergonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Grego said: ya bu başlığın sonu, herkesin dolanıp dolanıp ikea markus alması. kabullenin artık. ben geçen yıl aynı bu şekilde dönüp dolaşıp markus almıştım. yaşasın pati markus iş birliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar