serjuhan Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Valla ben devam ederim gayet. Spotify ve Appstore bile yeterli. Gerçi kampanyalar hariç gerek faiz oranları gerek kredi kullanımı vb baya rahat bir platform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Biraz once vakifbanka eft yapmak icin 4.5tl verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Hem garanti hem de YK kullanıyorum ikisinde de EFT ücretsiz. Enparayı kapatmakla uğraşsam mı acaba? Yarın öbürgün kesin bi masraf çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yk benden 4tl civarı alıyor, garantiyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 beyler hesap türünüze göre ücretlendirmeler değişiyor. tek tek yazmayın şimdi buraya. yk maaş hesabı ise almıyordur mesela gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Su ana kadar 650tl kardasiniz diyor ula kim verir 650 tl 6 ayda miss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Onu bunu birakinda enpara'dan cikan kursun kalemin ucunu nereden bulucam? Cok guzel yaziyor serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bunun da derdi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 haklı ama kalem süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 evet ya n1 kalem ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 şekilli kırtasiyecilerde vardır. çizimciler falan da öyle kalın kalın uçlu şeyler kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 valla çok muhtacım şu anda. Acilen ucundan bulmam lazım. Kalemin modeli nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Masticore said: Onu bunu birakinda enpara'dan cikan kursun kalemin ucunu nereden bulucam? Cok guzel yaziyor serefsiz D&R'dan aldım ben, Rotring 2mm uç diye bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Masticore said: valla çok muhtacım şu anda. Acilen ucundan bulmam lazım. Kalemin modeli nedir ki. Sckrikss, satılıyor d&r larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 neee steam kampanyada yok mu artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 başka var mı böyle mobil bankacılık kampanyaları hala devam eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Questleri tamamlayana %50 kampanyası devam ediyor. Aylık 5 quest tamamlamak lazım. [list=1] [*] Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması [*] Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması [*] Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi [*] En az 1 adet fatura ödenmesi [*] Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi [*] ATM'den en az 1 defa para çekilmesi [*] Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması [*] Bir önceki ay boyunca her gün toplam mevduatınızın en az 5.000 TL olması [*] Bir önceki ay kredi taksitlerinizin düzenli ödenmesi [/list] 1, 2, 6 ve 7 çok kolay, maaş hesabından transfer zaten ücretsiz. Enpara'dan da transfer yine ücretsiz. ATM'den en az 1 kere ücretsiz para çekilebiliyor. Geriye bir tane daha kalıyor, fatura falan öderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 steam kampanyası hariç diye mesaj geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 steam kalktı evet. spotify, netflix falan devam. kampanya benim için bitti. netflix makul bir fiyat getirmediğinden bi tek spotify için de 5 lira kar edicem diye uğraşmam quest kasmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Steam ve bazı servisler yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 google play ney durumda genşler? ona quest lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ülkecek yine bir bokunu çıkarma eylemini başarıyla yapmış bulunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Steam olmadığını farketmemişim :( Spotify 5 tl için değer mi şimdi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 steam yoksa lanet olsun enparaya quest yapmıcaktım zaten dahada yapmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 kendileri bilirler, böyle dandik kampanyaya gelen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar