Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Enpara.com olarak bankacılık ihtiyaçları için bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür etmek amacıyla bugüne kadar hep yenilikçi, uzun dönemli ve bol faydalı kampanyalar sunmaya çalıştık :) Ancak son dönemde bizi sadece kampanyalarımız için kullanan, başka hiçbir işlem yapmayan bir müşteri grubumuzun oluştuğunu fark ettik. Takdir edersiniz ki bu kampanyaların bizim için ciddi bir maliyeti var. Dolayısıyla, bazı önemli kampanyalarımızı sadece 'Ayın Enparalısı' olan müşterilerilerimize sunarak bu maliyetlerimizi daha etkin ve adaletli yönetmeyi hedefliyoruz. Biliyorsunuz, Enpara.com olarak maliyetlerimizden sağladığımız her tasarrufu daha avantajlı mevduat ve kredi faiz oranları sunarak sizinle paylaşıyoruz.

adamlar aciklamis iste abi..
Sosyal ağlarda paylaş

Kampanya oldugu icin Enpara kartım var ve icinde random bir 100 tl surekli olarak duruyor her ay 50tl lik harcama yapıyorum. Eger bunlar ile kampanyayı support edemiyorlarsa zaten ok bankanın rakamları elimde yok kampanyayı iptal de edebilirler. Eger kampanya bunlarla support edilebiliyor ama rakamları yukarı cekmeye calısıyorlarsa ben ugrasmam yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Üşenmek nedir, internet üzerinden yapmıyor musun bütün işlemleri zaten para çekmek hariç, 3'e 5'e basıyorun işte.
Kur farkının da 0.02'yle alakası yok yerine göre 0.2'ye kadar çıkıyor (bkz.Garanti) ki evet bir ton şey alıyorum yurt dışından, elektroniktir, bilgisayar parçasıdır, vape ürünleridir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar paranizi bize getirin bizde tutun biz de degerlendirelim diyor kibarca ..o kadar antin kuntin yapmalari bundan..yoksa elemanlara hicbir faydan olmuyor..tamamen cop musteri oluyorsun..hesap sayisi 100 000 donen mevduat 1 000 000 000 ama anlik..1 gece bile kalmiyordur cogu..

alternatif..parani getir 1 hafta bizde kalsin sonra steam de kaldigi zaman oraninda indirim tanimlayalim filan olur..onun da tuccarlari cikar..steamdan % 60 indirimim var ibanim su diye..

o kadar farkli fantazi olmasinin diger sebebi de islem hacminin arttirilmasi..bunlarin hepsi bankanin degerini arttiriyor..yani kac musterisi var..hesap islemi sayisi ne ..ne kadar para donmus vs vs..bunlarin hepsi bankayi alip satarken ortaya konan seyler..
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması

başka bankadan enparaya 100 tl eft ücreti 1 lira falandır 10 sn sürmez mobil uygulama ile.

Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması

ilkini yapınca bu da yapılmış oluyor sanırım. sırf bu olsun diye geri yollasan parayı eft bedava zaten.

Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi

başka bankanın kredi kartını buradan niye ödeyeyim bilmiyorum.

En az 1 adet fatura ödenmesi

en hızlı menüsü en paranın fatura ödemek için en kolay yol. otomatik ödeme yoksa tabi diğer bankalarda.

Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi
bu gereksiz bir şart. faturalı kullanmayanlar için herhalde.

ATM'den en az 1 defa para çekilmesi

herhangi bir bankanın atm'sinden ayda bir kez bedava para çekebiliyorsunuz finansbank olmasına gerek yok.

Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması

zaten steam'den falan oyun aldığında harcama yapmış oluyorsun.

hmm 5 tane ise söyle özetliyim.

*EFT Yapıcaz 100 tl enpara kart'a (kaç para tutar bilmiyorum... eft) ama geri bedava eft yapabiliriz hesabımıza
* 1 adet fatura ödemesi yapıcaz (cep telefonu bana uyar)
* bankamatikten para cekicez 1 kez (çektiğimizi geri yatırsak olur)

Boş işlerle ugrasıcaz biraz
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha..ben olsam madem hedef kitlen steamci nerd ..koy leveli..al bonusu..katla % indirimi..o 5 li 6 li seceneklerden belli limitleri koy..mesela otomatik odeme talimati verene % 5 daha indirim..1 ay icinde 1 000 tl ustunde para tutana % 5 daha..1. lvl 2. lvl diye kastir..ustune item filan bile ver..yilbasinda sunda bunda kalemdir incik boncuktur..yada ozel kutulu collectors editiondur..

patlama yasanir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizi tavsiye ettiğiniz 1 kişi Şubat ayında
Enpara.com'lu oldu! Tavsiyeniz sonucu Enpara.com'lu olan
müşterimiz için sizin adınıza AÇEV'e yaptığımız bağış ile
ihtiyaç sahibi 1 çocuk AÇEV'in 'Okul Öncesi Eğitim'
programı kapsamında 1 saatlik eğitim aldı.

Onur sen misin bu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...