LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ben de enpara kullanmaya başlamıştım genel olarak, diğer bankalardan çok daha iyi ve kolay. Sonra gelip "forumda fakir demeyin" diyorsunuz, amma zırladınız be. Hem 4 tane enpara hesabı aç steam'i emmek için hem de "olmadı bu enpara..." diye mızmızlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi şunların 4 tanesini zaten oyun almak için yapmak zorundasınız. bir kere de atmden para çekin ne ağladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Enpara.com olarak bankacılık ihtiyaçları için bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür etmek amacıyla bugüne kadar hep yenilikçi, uzun dönemli ve bol faydalı kampanyalar sunmaya çalıştık :) Ancak son dönemde bizi sadece kampanyalarımız için kullanan, başka hiçbir işlem yapmayan bir müşteri grubumuzun oluştuğunu fark ettik. Takdir edersiniz ki bu kampanyaların bizim için ciddi bir maliyeti var. Dolayısıyla, bazı önemli kampanyalarımızı sadece 'Ayın Enparalısı' olan müşterilerilerimize sunarak bu maliyetlerimizi daha etkin ve adaletli yönetmeyi hedefliyoruz. Biliyorsunuz, Enpara.com olarak maliyetlerimizden sağladığımız her tasarrufu daha avantajlı mevduat ve kredi faiz oranları sunarak sizinle paylaşıyoruz. adamlar aciklamis iste abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konu basit: Ne ugrascam yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Geçerli bi sebep. Kampanya ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Adamlar haklı zaten normal kullanan adam bunların 5-6 sını rahat yapıyor. Kullanmayan da steam için buna mı katlanacaz diyorsa zaten kartı normalde kullanmıyordur bankanın işine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bir kereye mi mahsus bu olay ? Ben her ay enpara'dan fatura ödemekle ugraşamam ayrıca cep telefonu tl yükleme olayı acayip gereksiz. Ayın ''Enparalısı'' yazmışlar... sanki her ay yapman gerek gibi bir izlenim edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Kampanya oldugu icin Enpara kartım var ve icinde random bir 100 tl surekli olarak duruyor her ay 50tl lik harcama yapıyorum. Eger bunlar ile kampanyayı support edemiyorlarsa zaten ok bankanın rakamları elimde yok kampanyayı iptal de edebilirler. Eger kampanya bunlarla support edilebiliyor ama rakamları yukarı cekmeye calısıyorlarsa ben ugrasmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Üşenmek nedir, internet üzerinden yapmıyor musun bütün işlemleri zaten para çekmek hariç, 3'e 5'e basıyorun işte. Kur farkının da 0.02'yle alakası yok yerine göre 0.2'ye kadar çıkıyor (bkz.Garanti) ki evet bir ton şey alıyorum yurt dışından, elektroniktir, bilgisayar parçasıdır, vape ürünleridir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 finans bank kısaca: ya benim kartı kullan ya da silktir git demiş işte asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adamlar müşteriyi çekti kendine 2 senedir kampanya ile şimdi sıra kırbaç vurma kısmına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 usd alım yaparken tr ile ödemek köylülüktür bu arada usd hesabı açtırın 1 tık ile, usd borçlanın hangi kurdan ne zaman ödeyeceğinize kendiniz karar verin. kısa vadeli dalgalanmalardan etkilenmeyin. banka şundan çevirdi derdi yaşamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Biriniz söylesin ya. Bu olay her ay mı yoksa 1 kereye mahsus mu :) Arap Baharı vurdu bizi. Her ay ise uğraşılmaz be özellikle cep telefonu tl yükleme olayı saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 adamlar paranizi bize getirin bizde tutun biz de degerlendirelim diyor kibarca ..o kadar antin kuntin yapmalari bundan..yoksa elemanlara hicbir faydan olmuyor..tamamen cop musteri oluyorsun..hesap sayisi 100 000 donen mevduat 1 000 000 000 ama anlik..1 gece bile kalmiyordur cogu.. alternatif..parani getir 1 hafta bizde kalsin sonra steam de kaldigi zaman oraninda indirim tanimlayalim filan olur..onun da tuccarlari cikar..steamdan % 60 indirimim var ibanim su diye.. o kadar farkli fantazi olmasinin diger sebebi de islem hacminin arttirilmasi..bunlarin hepsi bankanin degerini arttiriyor..yani kac musterisi var..hesap islemi sayisi ne ..ne kadar para donmus vs vs..bunlarin hepsi bankayi alip satarken ortaya konan seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Adam hepsini yap demiyor ki 5 tanesini yap diyor. Ama bir kaç seçenek daha eklese iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Seçenekler ve kampanyalar çoğalsın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 level 5'de yeni dailyler açılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abicim hesap acıp kapamak bedava sonucta eger cidden şartlar buysa kapatırım en parayı bi daha mantıklı bi iş yaparlarsa actırırım nasıl olsa adam geliyo hallediyo bi tane daha beles kalem gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ahmedinejad said: Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması başka bankadan enparaya 100 tl eft ücreti 1 lira falandır 10 sn sürmez mobil uygulama ile. Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması ilkini yapınca bu da yapılmış oluyor sanırım. sırf bu olsun diye geri yollasan parayı eft bedava zaten. Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi başka bankanın kredi kartını buradan niye ödeyeyim bilmiyorum. En az 1 adet fatura ödenmesi en hızlı menüsü en paranın fatura ödemek için en kolay yol. otomatik ödeme yoksa tabi diğer bankalarda. Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi bu gereksiz bir şart. faturalı kullanmayanlar için herhalde. ATM'den en az 1 defa para çekilmesi herhangi bir bankanın atm'sinden ayda bir kez bedava para çekebiliyorsunuz finansbank olmasına gerek yok. Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması zaten steam'den falan oyun aldığında harcama yapmış oluyorsun. hmm 5 tane ise söyle özetliyim. *EFT Yapıcaz 100 tl enpara kart'a (kaç para tutar bilmiyorum... eft) ama geri bedava eft yapabiliriz hesabımıza * 1 adet fatura ödemesi yapıcaz (cep telefonu bana uyar) * bankamatikten para cekicez 1 kez (çektiğimizi geri yatırsak olur) Boş işlerle ugrasıcaz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 harbi ha..ben olsam madem hedef kitlen steamci nerd ..koy leveli..al bonusu..katla % indirimi..o 5 li 6 li seceneklerden belli limitleri koy..mesela otomatik odeme talimati verene % 5 daha indirim..1 ay icinde 1 000 tl ustunde para tutana % 5 daha..1. lvl 2. lvl diye kastir..ustune item filan bile ver..yilbasinda sunda bunda kalemdir incik boncuktur..yada ozel kutulu collectors editiondur.. patlama yasanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 madcow said: Konu basit: Ne ugrascam yea Bu. Maaş hesabım var işimi ordan görüyorum, en para zor bile geliyordu 25 tile steam indirimi için. Şimdi hiiç kasamam. Yok bu ay şunları yaptım mı bu eksik kaldı mı. Onu mu takip edicem ak üç beş kuruş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 donanım haberdeki adamlar bütün mahalleye çıkartmış mıdır acaba baya merak ediyorum. patide bile eşine dostuna çıkartanlar olduğuna göre. shitstorm'u baya merak ettim adshjıaso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 igaranti rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Müstehak anasını satayım Türklere. Neyse, sıkıntı yok Finansbank, iptal ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bizi tavsiye ettiğiniz 1 kişi Şubat ayında Enpara.com'lu oldu! Tavsiyeniz sonucu Enpara.com'lu olan müşterimiz için sizin adınıza AÇEV'e yaptığımız bağış ile ihtiyaç sahibi 1 çocuk AÇEV'in 'Okul Öncesi Eğitim' programı kapsamında 1 saatlik eğitim aldı. Onur sen misin bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar