Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Yeni yılın ilk gününde 1000. cevap da benden olsun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Değişim muazzam olmuş ama resimlere bakınca, tabi zor bir süreç yaşanmış ama sonunda böyle kendini mutlu hissediyorsan bence en güzelini yapmışsın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 viktor gayet rezil bi herifti konu dışında eskiden, çipete günde 2-3 kere hafiften nonoş görünen 2 suriyelinin fotoğrafını tepki çekmek uğruna saygıya yer vermeyen tavır ve remarklarla atıyodu bi ara hatırladığım o. ayrıca ilmiye çığ, aytanrisi.jpeg'den başka söyleyecek pek az şeyi vardı zamanında ufak çaplı tartışmalarda. söylediklerinin bir hiç olduğunu düzgün şekilde açıklandığında occult videoları falan olan genelde temelsiz gazlamalarla konuşan bi herifin adını alarak ''ben çok biliyom da işte...''ye falan getirmişti. bi ara islama ezoterik falan deme gafletinde bulunmuştu. en son da bi kaç ay önce namaz kılanların aslında dünya yuvarlak olmadığından kabeye doğru doğrusal bi şekilde dönemedikleriyle ilgili jpeg falan atmıştı. anything goes fikri kafasında bir tümör olarak durmayan kişilik sahibi kişilerin trene atlamaması gerekir ama ne yazık ki forumun çoğu kişiliksiz olduğu gibi aynı zamanda bir çoğu anything goes kafasında, kendi çevresinde barış ve nispeten refah olduğu sürece. batı değerleri diye tanımlanan şeyi yüceltmek nedir yahu? but mah-ma happiness, ma sexual identitiez nedir yahu? aşık falan olup baraja atlayıp ölen ortaokulludan farklı bi yanı yok şu konuda kendini hep acayip hissetmiş olanların. dysphoria durumunun bir fiziksel gerçeklik olduğunu varsaysak bile (ki sanıyor değilim bu şekilde) bunun için saçma sapan kafatası ameliyatlarına girmek, saçma sapan hormon haplarını kullanmayı alışkanlık edinmeyi bir problem olarak görün lütfen. ''küçüklüğümden beri kendimi kız hissediyorum anne'' nası queer bi durumdur. 4chan /lgbt/'den aldığı gazla durumu rasyonalize etmeye çalışmak falan. öm'de dediğim gibi insanlardan ve cinlerden olan vesvesecilerin seni soktuğu durum gerçekten kötü. ikna olduğun şeye bak. ben kızım. üstün zekayla lanetlenmiş ol. kendini kadın gibi hisset. jk, kinda. ayrıca, SCARLETT IS A MAN. edit: canım sıkıldı yazdım yapacak işlerimi ertelemek için. bikaç gün sonra bakıcam tepkilere. umarım ban yemem bu kahvesine uğradığım 10. köy. gerektiğinden fazla harsh olmuş olabilirim, özür dilerim bunun için. daha yumuşatıcaktım da yanlışlıkla göndere bastım önizleme yerine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 hahah pm atıp islama cağıranı bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ahkam kesiyorlar diye yakınıp çok bilgisi var gibi tümörden örnek vermeler falan bayağı komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Islam kafasi bu iste. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bir burun estetigine bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 cin falan diyor asdsddjkşw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 islama çağırdığım sadece viktor değil. herkes. kismeyi de öcü ilan etmiyorum sadece gereksiz yere condescending olan bi komüniteye alışık olmadıkları bişiler yazmak gerekliliği hissettim. çok da iyi bir yazı yazdığımı sanmıyorum. çok daha iyisini yazabilirdim çok daha tatlı bir dil ve daha fazla cümle kurarak ama dediğim gibi tembelliğinin üzerine her zaman çıkabilen biri değilim ve aynı zamanda uzun zamandır ertelediğim yapmam gereken işler var. kendimi zaten bu foruma sadece böyle zamanlarda bakarken buluyorum ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 2 nonoş suriyeli fotoğrafı neydi ki? apo ve perinçek fotoğrafı olmasın dediği xaxaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bir yandan batıyı yerip diğer yandan batının mizah ve anlatım unsurlarına muhtaç girift bir abominasyon ortaya koymak. Havlu kafalar çölde kalsın bi zahmet, zira batının lokomotifliğinde kendini geliştirip sonra kendini gerçeklemek için borçlu olduğu fikirlere savaş açmak komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Has anyone really been far as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 insan psikolojisi ile ilgili çağlarca milyonlarca satır yazılmışken sadece göbeğini kaşıyıp üç gram fikirle mutlak doğruyu anladığını sanmak. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HA H AHA HA HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Niye öyle diyon be. Ona her bişeyi cinler anlatmış, biliyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 surecim hakkinda guzel seyler soylemis herkese tesekkur ediyorum :) biraz cesaret gerektirdi resim koymak ama iyide oldu hani :) arcane said: böyle kendini iskeletor gibi görmek korkunç birşeymiş be. rüyama girer ssdf. benim tepkim sey olmustu hani ben oldukten sonra en uzun sure geride kalicak sey bu gordugum. bundan kacmanin hicbir yolu yok ve her gecen sene dahada yaslanip bozulucam o yuzden niye bu kadar dert ediyorum dis gorunumumu? karakter olmadiktan sonra geri kalan hersey fasafiso o yuzden. Nosfe said: Forumda dış kapının mandalı olduğum için karışmayayım diyorum 2-3 gündür, ama bu resimleri gördükten sonra artık yazmak şart oldu. Eskiden beri yazılarını okurum ve işin doğrusu görüşlerinin keskinliğin beni rahatsız ederdi, hatta sana gıcık oluyordum da denebilir. Ayrıca tüm çevresi erkek mühendislerden oluşan ve tabiri caizse barzo, misojenist bir adamım. Neler hissettiğini, ne kadar zorlandığını hayal bile edemiyorum. Arkadaşların, seni sevenler hep destek vermiş ama bir de seni sevmeyen, arkadaşın olmayan birinin fikrini duy istedim: Eski ve yeni halin arasında dağlar kadar fark var. Feminen detaylardan bahsetmiyorum, onlar açıkça ortada. Asıl dikkatimi çeken yüzündeki mutluluk. Değişimden sonraki sadece yüz ifadeni eski görünümüne koysan bile farklı bir insan olursun. O yüzden kararının doğru olduğundan şüphem yok. Umarım her şey gönlünce olur ve istediğinden de fazla mutlu olursun. Karşına seni kıracak insanlar çıkacak, zaten çıkmış da. Bazen bir kötü laf bin iyi lafı silebilir. Umarım biri seni kırdığı zaman, moralini bozulduğu zaman burdaki iyi tepkileri hatırlar anlayışsız lafların üzerinde çok durmazsın. Saygılar Laurelin. tesekkur ederim :) beni sevmiyenleride seviyorum ve boyle yorumlar ekstra mutlu ediyor :) daha once kavga ettigim, konusmadigim bi kac kisi sasirdi mesela cekinerek attiklari o guzel mesajlarina sicak cevaplar verince, hicbir grudge im yok kimseye karsi aksini sananlar olsada. egitim hayatimin ilk yarisinda beni mafeden bully lerim icin bile gecerli bu :) artik ogrendim ne yapmis olurlarsa olsun herkesi affedebilmenin bir erdem oldugunu. puruzler olsada eskiye oranla KORKUNC ve KAT KAT mutlu oldugum dogru :) ilk defa hayatta oldugumu hissediyorum hani cunki ilk postumda koydugum su resim direk: http://i.imgur.com/bohBkEU.png duygusal olarak ölmus biriydim ben, yeniden duygularima kavustum bu surec sayesinde. hayatima renkler ve sesler geri geldi direk. clownbaby said: viktor gayet rezil bi herifti konu dışında eskiden, çipete günde 2-3 kere hafiften nonoş görünen 2 suriyelinin fotoğrafını tepki çekmek uğruna saygıya yer vermeyen tavır ve remarklarla atıyodu bi ara hatırladığım o. ayrıca ilmiye çığ, aytanrisi.jpeg'den başka söyleyecek pek az şeyi vardı zamanında ufak çaplı tartışmalarda. söylediklerinin bir hiç olduğunu düzgün şekilde açıklandığında occult videoları falan olan genelde temelsiz gazlamalarla konuşan bi herifin adını alarak ''ben çok biliyom da işte...''ye falan getirmişti. bi ara islama ezoterik falan deme gafletinde bulunmuştu. en son da bi kaç ay önce namaz kılanların aslında dünya yuvarlak olmadığından kabeye doğru doğrusal bi şekilde dönemedikleriyle ilgili jpeg falan atmıştı. anything goes fikri kafasında bir tümör olarak durmayan kişilik sahibi kişilerin trene atlamaması gerekir ama ne yazık ki forumun çoğu kişiliksiz olduğu gibi aynı zamanda bir çoğu anything goes kafasında, kendi çevresinde barış ve nispeten refah olduğu sürece. batı değerleri diye tanımlanan şeyi yüceltmek nedir yahu? but mah-ma happiness, ma sexual identitiez nedir yahu? aşık falan olup baraja atlayıp ölen ortaokulludan farklı bi yanı yok şu konuda kendini hep acayip hissetmiş olanların. dysphoria durumunun bir fiziksel gerçeklik olduğunu varsaysak bile (ki sanıyor değilim bu şekilde) bunun için saçma sapan kafatası ameliyatlarına girmek, saçma sapan hormon haplarını kullanmayı alışkanlık edinmeyi bir problem olarak görün lütfen. ''küçüklüğümden beri kendimi kız hissediyorum anne :)'' nası queer bi durumdur. 4chan /lgbt/'den aldığı gazla durumu rasyonalize etmeye çalışmak falan. öm'de dediğim gibi insanlardan ve cinlerden olan vesvesecilerin seni soktuğu durum gerçekten kötü. ikna olduğun şeye bak. ben kızım :). he kızsın. üstün zekayla lanetlenmiş ol. kendini kadın gibi hisset. jk, kinda. ayrıca, SCARLETT IS A MAN. edit: canım sıkıldı yazdım yapacak işlerimi ertelemek için. bikaç gün sonra bakıcam tepkilere. umarım ban yemem bu kahvesine uğradığım 10. köy. gerektiğinden fazla harsh olmuş olabilirim, özür dilerim bunun için. daha yumuşatıcaktım da yanlışlıkla göndere bastım önizleme yerine :). arigatou biggot-sama! :D http://ih2.redbubble.net/image.13951921.4461/sticker,375x360.u2.png iyi insanlarin degerini bilebilmemiz icin senin gibilerede ihtiyac var bu dunyada :D herhangi bir sekilde beni kizdirdigini dusunuyorsan yaniliyorsun cunki sivrisinek isirigi gibi kaliyor saldirilarin benim fikirlerimin nasil curultuldugu ile ilgili yaptigin tespitlerde direk su farkinda olmasanda http://penguinpetes.com/gallery/MyWalls/pigeon_chess.pnghatoful boyfriend %40 indirimde su an steamde, tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Scarlett konusunda katılıyorum ama, bok atanların çoğundan daha adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 7.aya 9/10 would bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Kojiroh said: Has anyone really been far as decided to use even go want to do look more like? http://25.media.tumblr.com/tumblr_lk6dngTR6u1qjt5tko1_1280.jpg çok başarılı bir tespit gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 clownbaby said: islama çağırdığım sadece viktor değil. herkes. kismeyi de öcü ilan etmiyorum sadece gereksiz yere condescending olan bi komüniteye alışık olmadıkları bişiler yazmak gerekliliği hissettim. çok da iyi bir yazı yazdığımı sanmıyorum. çok daha iyisini yazabilirdim çok daha tatlı bir dil ve daha fazla cümle kurarak ama dediğim gibi tembelliğinin üzerine her zaman çıkabilen biri değilim ve aynı zamanda uzun zamandır ertelediğim yapmam gereken işler var. kendimi zaten bu foruma sadece böyle zamanlarda bakarken buluyorum ne yazık ki. beni çağırmadın çağırsan gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 of gülenyüz çok kötü durmuş zaten yazdığım harsh yazıda. niyetim değildi gerçekten. önizleme yapmadan gönderdiğimden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şeytan girmiş abi senin içine o mouse'u kaydırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 İslam çok güzel, gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 islam'ın asıl amacını açıklıyorum. kırılmaca gücenmece yok. beyaz müslüman olmayan kadınlara tecavüz etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 asdfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 clownbaby said: of gülenyüz çok kötü durmuş zaten yazdığım harsh yazıda. niyetim değildi gerçekten. önizleme yapmadan gönderdiğimden hep. ciddi ciddi yazdiklarinin "harsh" olduguna inaniyormusun simdi sen? http://www.troll.me/images/disgruntled-wesker/please-try-harder-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar