Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

senden sonra cata da pop un dikkatini dagitip pop yuzunden yenilen ilk wipe i yasatmisti bize, pop vente girip kufur etmisti direk.

şu efsaneydi ya insanlar inanmadıydı pop'un konuştuğuna ahahah

bi de hunter oynuodu sanırsam o zaman, ahahahah hayır ben wipelatmadım diye inatlaşırken recount'tan falan ispat edilince rage'e girmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Karag8z said:

sharky said:

Pati tarihinde ilk ve tek olacak şekilde bir isim değişikliği

eski pati olsaydın nik değişiminin bir ara çıktığını bilirdin. her ne kadar 2001 yazsada sürekli takip etmediğin belli oluyor.

Adam forumun ilk nesil üyesine ve eski adminine "eski olsan bilirdin" diye bilgiçlik taslamış yaa ahaha :D

asdfghjj talihsiz bir post olmuş böyle bir konuda sonsuza kadar yaşar artık.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Viktor said:

senden sonra cata da pop un dikkatini dagitip pop yuzunden yenilen ilk wipe i yasatmisti bize, pop vente girip kufur etmisti direk.

bi de hunter oynuodu sanırsam o zaman, ahahahah hayır ben wipelatmadım diye inatlaşırken recount'tan falan ispat edilince rage'e girmişti.

ben o aralar yoktum oyunda, hala duyabilmiş değilim pop'un sesini :(
ama tbc zamanı darkdr aramıştı telefondan "yavuz oyuna gir raid var" diye altıma sıçmıştım
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

biz de dün seni andık "forum bozuluyor mu" başlığında, dedim uğrar mı, resmen içime doğmuş. nasıl gidiyor? :)

resmi görmüştüm bir yerde önceden ama yine de ahah (tu)

gidiyo öyle böyle işte. başarıyla yaşlanıyoruz. resim paticikin eski günlerinden niye çektiğimi falan unutmuşum komple ama varlığını hatırladım buldum koydum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi selam. Önceki mesajların hepsini okuyamadım.

Siyasi görüşlerimiz farklı, hayat görüşlerimiz, muhtemelen farklı. Ama seni seviyorum. Topluluğumuzun özgün bir parçası ve bir rengisin. Entelijansiyamızın tepe noktasını teşkil ediyorsun. Zaten boka dönmüş forumda seni kaybetmek gerçekten berbat olur. Gemiyi terketmek yerine gemiyi onarabileceğimizi, kurtarabileceğimizi "beyler bir bakın.." ifadelerini editleyen Ema'nın günlerindeki seviyeye dönebileceğimizi işte tam da açtığın bu konuda gördüm ve buna inandım. Hepimiz de bu topakta bunu gördük ve inandık.

Gitsen de kalsan da var olduğun için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:

Sam said:

biz de dün seni andık "forum bozuluyor mu" başlığında, dedim uğrar mı, resmen içime doğmuş. nasıl gidiyor? :)

gidiyo öyle böyle işte. başarıyla yaşlanıyoruz. resim paticikin eski günlerinden niye çektiğimi falan unutmuşum komple ama varlığını hatırladım buldum koydum :)

HORACE! seni de seviyorum dostum sen de aramıza dön :)

:Horace: vardı hatta :)
Sosyal ağlarda paylaş

off topic olacak ama, konu hazır horace üzerine odaklanmışken, ve paticik te bizleri yeni umutlara garketmişken, kendisinin (horace) 2007 yılında ayrılmadan önce yazdığı mesajının bir bölümünü alıntılamak istedim:

''....
neyse. asıl mevzum, ve bence asıl mevzu insanlık meselesidir. herkes kendini başkalarından üstün görebilir, çoğu zaman da görür. ben senden üstün görürüm sen benden üstün görürsün. bu normal bir şey. herkes herşeyi başkasından iyi bilir. normal.

normal olmayan bu üstünlük hissini zalimliğe dönüştürmektir. amerikalıların ve avrupalıların ortadoğudaki tavrının temeli de budur mesela.

nedir? komik diye bir insan dövülür mü mesela? içinden gelir, yapmak istersin ama yapmazsın. yapmaman gerekir. kedinin kuyruğuna teneke bağlayan çocuğun kediden bir üstünlüğü var mıdır? kalır mı?

karşınızdaki en aptal, en zavallı, en salak bir insan olsa bile bu onunla dalga geçmeyi, ona acı vermeyi, onu üzmeyi doğru kılmaz. şişman bir insana şişko deyip, sonra "e ama yalan mı şişko?" demek saçmadır değil mi? özürlü insanlara bakarken bile kibar davranmaya gayret ederiz değil mi? filmlerde ezik karakterle herkesin ortasında dalga geçenlerle, gözlüklü çocuğa dayılık taslayan jocklarla aramız iyi değildir di mi? bu bakış açısını unutmayın. bu insanca olan şey.

insanları insan parantezinde değerlendirmek gerekir. saygının karşındaki insanların değerlerine göre şekillendiğini unutmamak gerekir. bunu herkesin yapması gerekir. bu ortak etiktir. beraber yaşama kuralıdır. sonra gider arkadaşlarının arasında şu bilmemneler ne salak dersin, ben de şu bilmemneler ne kadar zavallı derim falan. bu olur. yani illa bunun yazılı, cebren uygulatılan bir şey olmasına gerek kalmamalı.

doğrusu hala bir çok arkadaşın yaptıkları şeyin aslında ne olduğunu bilmeden yaptıklarını düşünüyorum. ve yapmayın diyorum. kazanılan bir şey yok.

piis.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben hiç tanışmadım ama eskilerden olduğun için tanıyorum. Açıkçası yaşadığın zorlu sürece üzüldüm ama eminim ki güçlü kişiliğinle altından başarıyla kalkacaksın. Pati'de bazen çok yükleniyorlar ama herkesi ciddiye alacak bir durum yok, forumu bırakmak senin kararın tabii ki ama en kısa sürede tekrar bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ameliyattan sonra baklava gondermek icin para toplayalim.

HAYIIIIIR! baklava diye umutlanip husrana ugramak istemiyorum

http://www.hotbloodedgaming.com/wp-content/uploads/Gabe-sad-thumb.jpg

scorch said:

Viktor said:

yok o baska, bu dedigimde gong calicakti pop kor ejderhada zamanlarken yetemedi adam yuzunden ahahaha

Emre333 said:

carmen gibi olursan bıraktırırlar forumu zaten sfsdfg.

şaka bir yana, umarım mutlu olursun ameliyat filan başarılı geçer.

bir de yanlıs anlamadıysam bunun gaylikle lezllikle filan yakından uzaktan alakası yok değil mi? yani olay erkek bedeninde tamamen kadın gibi hissetmek sanırsam?

ahaha ben doktoruma "ya neden ben o resimdekiler gibi sonuc alamiyorum T_T" diye zirladigimda "turk geni tasiyorsun, ne bekliyordunki?" diyip yapistirdi cevabi direk ahahaha

carmen direk latino >_< hani konu kivrimlar olunca master race direk ahahahah

aynen oyle, gaylikle, escinsellikle, lezbiyenlikle zerre alakasi yok, ilk sayfada biri gay demis mesela cok ustunde durmadim ahaha. trans zaten kokeni belli bir kelime, karsisi, otesi demek, bir cinsiyetten oburune gecis yapildigini ifade etmek icin konulmus.

http://i.imgur.com/rXPkXxX.jpg

bunlar birbirinden bagimsiz olgular direk, gender presentationi erkeksi olan hani oldursen etek, topuklu ayakkabi vs giymiyen, uzun sactan hoslanmayan ama erkeklerden hoslanan bir trans kadin tanidigim var mesela.

goldbären said:

Forumdan gitme, kapasitesizlik yapan olursa ağzını yüzünü kırarız onun.

viktorvari tespitlerine ihtiyacımız var.

yoksa da yüce tengri seninle olsun, umarım yolun bundan sonrasını daha huzurlu geçirebilirsin :)

yok artik gitmem sozkonusu degil <3

horacegoesskiing said:

Sam said:

ben hatirliyorum, turban tartismalarin birinde "ne korkuyonuz bu kadar" temali bir post ile atmistin ahahaha

Sam said:

iyi iyi, bu vesileyle seni de gördük tekrar güzel oldu horace. :)

chainmail pikene başlığı açıcam bir ara, ilgili karikatürler filan hazır vik. :p

chain bikinilere cok yuklenirsen karsinda kimi bulucagini tekrar hatirlatiyimda :3

http://images6.fanpop.com/image/photos/34000000/Erza-Heaven-Wheel-Armor-anime-34023777-1149-637.jpg

Giovanni said:

Abi selam. Önceki mesajların hepsini okuyamadım.

Siyasi görüşlerimiz farklı, hayat görüşlerimiz, muhtemelen farklı. Ama seni seviyorum. Topluluğumuzun özgün bir parçası ve bir rengisin. Entelijansiyamızın tepe noktasını teşkil ediyorsun. Zaten boka dönmüş forumda seni kaybetmek gerçekten berbat olur. Gemiyi terketmek yerine gemiyi onarabileceğimizi, kurtarabileceğimizi "beyler bir bakın.." ifadelerini editleyen Ema'nın günlerindeki seviyeye dönebileceğimizi işte tam da açtığın bu konuda gördüm ve buna inandım. Hepimiz de bu topakta bunu gördük ve inandık.

Gitsen de kalsan da var olduğun için teşekkürler.

tesekkur ederim :) bundan sonra yavas yavas gene eski gunlerdeki gibi aktif olurum cogu bolumde ama eskisinden farki artik gercek goruslerimi korkmadan savunabilirim :D bu topigi acarak en zayif noktami yok ettim artik. eskisi gibi "aman lgbt veya kadin haklari konusunda birseyler yazarsam, feminist jargona kayarsam anlarlar!, yazmiyim en guzeli" modunda olmiycam artik :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...