Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

viktor
en eski üyelerden biriyim yazılarını okudugum nadir kişilerdensin.
sanada sorularım olacak.
pm olarak atmadım belki benim gibi düşünenlerinde dahil olabilcegini düşündüm.

öncelikle ben homofobik biriyim.
nedeni ise küçük yaşlarda götçü diye tabir ettiğimiz homoseksüel amcalardan dedeler korunmam gerektiğini öğrenerek büyümem.
ülkemizde cocuk tacizi diye birşey var. 2 defa bunların kıyısından döndüm. birçoğumuzundan başından geçmiştir fakat olayın ne oldugunu anlamadıkları için ifade edememişlerdir.(bu konuyu fazla uzatmıcam)

hayatta en nefret ettiğim şey ise ibnelerin ay ayol aşkısı cicim diye bana laf atarak eşcinselliklerini şımarık ve çirkin birşekilde ifade etmeleridir.
hele haloween da beyoglunda eglenmeye çalışmalarım içler acınasıydı.
benim çevrem birazdaha kendi bildiğini yapan abus subuk seyler içen tayfa. bizler dışarı cıktıgımızda nerde ibne nerde geytoş beni buluyor ve onların kendilerini ifade etme şekillerinden nefret ediyorum.
bir gün kilyos suma da kostüm partisine denk geldim. bi ibnoş vardı mesih gibi giyinmiş makat ve çük kısmını kana boyamış kostümü vardı. ulan onu orada komaya sokasım geldi. benim göz zevkimin içine ediyor şerefsiz. jartiyer giyen erkekler falan fişman. ula şerefsizlerin marjinal olcam diye yapmadıgı iğrenclik yok.

birde kuzenim var benim, kuzenimde senin seviyende biri oldugunu düşünüyorum. bırak onun bu şekilde girişimde bulunmasına tırnak ucu kadar şansı yok. bu konuda kendini şanslı hissetmelisin.o kendini yeterli ifade edebiliyor. ne iğrençelebiliyor ne de yüz kızartıyor. kendi ruhunu yeterli yansıtabiliyor. 20 yaşına kadar dışlandıktan sonra şimdi kimsinin dikkatini cekmiyor.
iç dünyasını bilemem tabi ama eminim senin yaptıgın adımı atmak isterdi.

gelelim ameliyata.

kıl dönmesi ameliyatımın üstünden 5. hafta geçti.
2 hafta bi nebze çile çektim. durumun ne kadar ızdıraplı olabileceğini azcık anlayabiliyorum.
senin yaşadığın ard arda operasyonlar için sabır diliyorum. çektiğin cilenin umarım karşılıgını alırsın.

yakın arkadaşlarımın coğu bisexüel. erkek arkadaşım pek yoktur zaten.
onlarla iç içe oldugum için eşcinselliğin ne oldugunu anlayabiliyorum. ve sen üstte anlatmışsın zaten aradaki farkın ne oldugunu. cinsel arzular tamamen farklı bir konu.

en yakın zamanda operasyonlarını bitir ,foruma yaz bizde senin ruh sağlıgına faydası dokunabileicek herşeyi yapmaya çalışalım.
gerekirse oturur cay kahve içeriz arakdaslarımı da tanıstırırım seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

haklsıın hacıt
yazamadımki ofis bi boş olmadı
yazdıkklarımıda unutcam diye
ekle cıkar puzzle oldu

yani demek istedimki ülkemizde bir eşçinsellik yükselişi var devrim gibi düşün.
ama bunu bokunu cıkarmaları beni rahatsız ediyor.

viktorda bahsetmiş
ben erkeklerden hazz alıyorum o zaman şöyleyim böyleyim diyemezsin.
viktor pırıl pırıl örnek. bunun anlayışına tam anlamda sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor'la arandaki farkın n'olduğunu kendin yazmışsın işte xunn, adam bir sebep olmaksızın kendinde karşısındakine sataşma, aşağılama, yaralama, etc. hakkı olduğunu düşünmeden bu forumda yazıyor yıllardır, o konuda senin gibi kafadan rahatsız değil. Sana bu hakkı kim verdi.

Adamdaki üslup da sende zaten yok ki zorunda değilsin, yıllarca "bana da şunu dediler" deyip backgroundda foruma kan kusturmanı yok sayabilirsek evet sana da onu dediler.

Güldürme kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Viktor'la arandaki farkın n'olduğunu kendin yazmışsın işte xunn, adam bir sebep olmaksızın kendinde karşısındakine sataşma, aşağılama, yaralama, etc. hakkı olduğunu düşünmeden bu forumda yazıyor yıllardır, o konuda senin gibi kafadan rahatsız değil. Sana bu hakkı kim verdi.

Adamdaki üslup da sende zaten yok ki zorunda değilsin, yıllarca "bana da şunu dediler" deyip backgroundda foruma kan kusturmanı yok sayabilirsek evet sana da onu dediler.

Güldürme kendine.

http://quadcitiesdaily.com/wp-content/uploads/2014/10/shots-fired-gun-shooting-crime-police.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah okudum ilk defa konuyu
Baktım la bu bizim viktor mu trollüyo mu falan diye düşündüm
Sonra baktım ciddi, helal olsun dedim
bunca zaman işten kafa kaldırıp yazamadım kusura bakma
önceki acc ile baya tartışmılığımız var seninle. Hatta viktor göreve diye dalga geçiyordum sen ordu göreve derken :D
Sam'le aynı tarafta oluyorduk genelde. Yıllar geçti büyüdük resmen. Tekrar tekrar helal olsun. Patiyi bırakayım deme sakın. Burada sana ters laf edenin alnını garışlarız. Steam'den de ekleyeceğim haberin olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pati'yi Pati yapan insanlardan birisin Viktor. Sebebi ne olursa olsun gitmeni istemem, özleriz seni.

Bahsettiğin şeyleri bırak böyle bir ortamda tanımadığın insanlara uzun uzun açıklamak kendine itiraf edip kabullenebilmek bile büyük cesaret ve olgunluk ister. Belli ki zaten bu zorlu yaşamla fazlasıyla olgunlaşmışsın, kendi kararlarını benden ya da başkasından tavsiyeye ihtiyaç duymadan rahatça verebilirsin. Bu yüzden sana "forumu bırakma" "şunu yapma/böyle yap" demek haddime değil. Ama hem kendim hem de Pati adına seni burada görmek isteriz, umarım kararından döner ve devam edersin demek isterim izin verirsen.

Bahsettiğin duruma empati kurmak, tam anlamıyla idrak etmek bu durumu yaşamamış, bilmeyen biri için çok zor. Bu yüzden anladığımı söyleyerek kendimi veya seni kandırmayacağım. Ama hayat boyu özellikle bu kadar muhafazakar ve hatta gerici bir toplumda çok zorluk çektiğini tahmin edebiliyorum. Daha önce açmış olduğun konulardan da az çok hayatındaki diğer konuları hatırladım (ölmesini beklediğin kişi vb. detaya girmeyeyim.)

Pati eski pati değil, ona katılıyorum. Birkaç senedir bayağı bozdu, zaten eski nesil de bayağı boşalttı forumu. Geçtiğimiz sene askere gidip geldiğim arada 6 ay uzak kalınca ne kadar değiştiğini ve boşaldığını kendim daha net gördüm. Ve evet, burada ataerkil, zaman zaman cinsiyetçiliğin suyunu çıkartan muhabbetler oluyor. Ama bunların çok çok büyük kısmı şaka/geyik amaçlı, espiri amaçlı söylemler. Zaman zaman hepimiz katılıyoruz buna, bir nevi kara mizah havasında espiriler döndürüyoruz, ben çok nadir katılsam da az çok yer alıyorum. Eğer herhangi bir şekilde benim bir sözüm/tavrım rahatsız ettiyse kendi adıma özür dilerim. Amacın ciddi olmadığını bilecek kadar olgunsundur zaten.

Eğer Pati'yi bırakmakta kararlıysan hayat boyu mutluluklar dilerim, umarım bundan sonra çok daha huzurlu ve rahat bir yaşamın olur. Eğer Pati'ye devam edersen ben yazılarını, fikirlerini okumaktan mutlu olurum. Düzgün hiçbir patinin, daha doğrusu bu forumda yazmayı hakedecek herhangi birinin de böyle bir durumdan shitstorm çıkarmaması beklenir, diğerlerinden zaten foruma da tartışmalara da hayır gelmez, şutlatırız :)

Yalnız yazını okuyunca bir şey kafama takıldı. Böyle bir durumun olduğunu çocukluktan beri bildiğini belirtmişsin zaten. Peki neden "Viktor"? Yani (Victoria espirileri gelmesin hemen de) böyle bir durum varken, oynadığın oyunlarda bile hep female karakter açarak dışa da vururken bu kadar maskulin buram buram testesteron kokan bir ismi neden seçtin forumda nick olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktorla muhabbetimiz hiç olmadı ama

Forumda eğlenmiyorsan veya işine yaramıyorsa kullanmana gerek yok tabi ama aksi bir durumda forum trolünü sittir et ya. Modez var bilmem ne var. Her yerde angut var. Seni keyfinden alı koymasın.

Geçirdiğin değişimler senin için iyi olmuş tabi. İlerde hayatın daha iyi olur umarım. Ama dediğim gibi forum trolü olursa ona aggro atarız, dayanamayıp küfür saçmaya başladığı vakit de banı yapıştırırlar. Pati geleneği budur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...