Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi iki üç posting in a legendary thread diye mesaj atayım sonra ciddi cevap yazacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. Artık değil mi sanıyorsun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: Gitme dedi herkes, bir düşünsün bakalım. Bence hiç gerek yok. Penthesilea said: abi su mesaji quotelamak icin aylar sonra patiye login oldum ahahahaah. DEMEK KI PROBLEM SENMISSIN XUNN. http://i.imgur.com/oHBFlgN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: xunn said: Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz. Benim de hislerim var. Artık değil mi sanıyorsun anlamadım hala ergenlikte o sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Penthesilea said: ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Bu adama laf sokmak istiyorum ama huluda falan çalıştığı için beceremedim. Biri yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: Artık değil mi sanıyorsun anlamadım aktiftablet said: hala ergenlikte o sdaf http://i.imgur.com/gN6neIU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 allah yar ve yardimcin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Llama said: wastyrx said: ''Ne olduğundan kime ne mına koyim, böyle sebepten gidilir mi lan?'' diyeniniz olmadı mı arkadaş dedikleri olarak? Yoksa ameliyat falan olacak arkadaş başka biri olarak mı gelecek? Tam anlamadım konuyu hepsini okuyacak zamanım yok :< abi geri dönse 1 ay sonra her kız gibi o da kaçar abi aksdhjkfgbhbkljl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Penthesilea said: ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Sensin hata. oldu mu sexdice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Penthesilea said: ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Bu adama laf sokmak istiyorum ama huluda falan çalıştığı için beceremedim. Biri yardım edebilir mi? Nicki karı ism.. ooops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bi de pensilvanya gibi nicki var. cemaatçi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 özet var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 adi Lutfi olm. Hulu'da calissa ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lütfi iyi isim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bir diyaloğumuz olmasa da ben de cesaretini takdir ettim. Umarım forumda yazmaya devam edersin. Bunun yanı sıra umarım yeni yaşamında daha mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 said: lütfi iyi isim lan Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bırakma victor en azından bir şans tanı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Zikko said: özet var mı ? viktor hastalaanmış hastalıgı eşcinselliğin bilimsel ismi gibi bişiy anlamadım bende kimyasal olarak yapısı bozuldugu için tedavi edilemez milyonda 1 görünen amansız bir hastalık ismi flebisti galiba işte eşcinsel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 keşke bu kadar cesur olsam, hayatta her şeyi çekinerek yapmışımdır. böyle bi thread imkanı yok açamazdım, mal gibi terketmekle kalırdım. Sırf bu yüzden cesaret madalyası verilmeli sdf, neyse uzatmicam. Bn de diğerleri gibi elveda etmeni anlayamadım, tamam son bir kaç senen zor geçmiş ama paticik.com bu zor senelerini geçirirken ne kadar yardımcı oldu? bi de bunu düşün sdf. Umarım bundan snra tüm işlerin yoluna girer. Sonrada foruma geri dönersin inş. Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Somon sen özetleme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Penthesilea said: ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Bu adama laf sokmak istiyorum ama huluda falan çalıştığı için beceremedim. Biri yardım edebilir mi? "parasını veryoz yine reklam izletiyonuz allahsız tospağalar" diye isyan edebşirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Somon said: Zikko said: özet var mı ? viktor hastalaanmış hastalıgı eşcinselliğin bilimsel ismi gibi bişiy anlamadım bende kimyasal olarak yapısı bozuldugu için tedavi edilemez milyonda 1 görünen amansız bir hastalık ismi flebisti galiba işte eşcinsel olmuş http://i.imgur.com/6ts2iUf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BabacumMostors said: axedice said: Penthesilea said: ayrica tek hatan patiyi birakmamak viktor Bu adama laf sokmak istiyorum ama huluda falan çalıştığı için beceremedim. Biri yardım edebilir mi? "parasını veryoz yine reklam izletiyonuz allahsız tospağalar" diye isyan edebşirsin bence 20 30 snye reklama lafmi ediyosunuz utanmadan. 15dk reklam var turk dizilerinde bide adamlarin reklamlari can sikici degil izletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 öyle birşey yok kermit. sen yurtdışında değilsin diye ilgi çekici geliyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar