Arma Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 yaa ben düşmüşüm galiba. hs de kapandı bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Neutral: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/193/13/635627957736363625.png Mage: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/193/12/635627957188987827.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 değişik değişik mekanikler geliyor bir sürü de bunları gvgyle niye hiç yapmadılar ake onun yerine 1nb4 madder bomber falan geldi gvgyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Dragon's Breath'in art çok güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Blackwing corrupter'ın textinde bi eksik yokmu, deal 3 damage to "targeted minion / any enemy unit / all minions" vs şeklinde ? 3 vurucak ama kime vurucak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 yok. bi aç oyunu da fireball, lightning bolt, crackle'a bak, onlarda da aynı şekilde. kısıtlama yoksa yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 fire elemental daha iyi bir örnek. tek farkı dragon olucak işte elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 öyleymiş hakkaten, bayadır uzak kalınca blizz oyunlarından unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ya bu kodugumun ragnaros u face mi atiyor artik degisti mi. ikidir 3-4 minion varken face vuruyor lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mage kartı OLAY cidden. Flamestrike followup olarak baktığında inanılmaz bi game changer. Bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 oyun cok güzel hale gelecek. radikal bir değişiklik ile deck card sayıları da artar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 O olmaz çok başka bir şey o. Meta değişimi değil o paradigm shift olur. Bir de böyle oyunu çok güzel hale getirecek, bi Naxx'ın bi GVG'nin vereceği flavor'ı verecek kartlar ortada yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Sorieno said: Mage kartı OLAY cidden. Flamestrike followup olarak baktığında inanılmaz bi game changer. Bayıldım. Flamestrike followup olmadığını düşün. 3 manaya 4 damage meh biraz. Yani 2 manaya atmak için en az 3 minionın ölmesi lazım.... O da zor bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 BEHOLD http://i.ytimg.com/vi/sdOHknNrO_8/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Grom SUX! Jaraxxus'a tek atmak gibisi yok:D Yeni deckimi yavaş yavaş olsa da oturtmaya başladım (Kabul ediyorum acıcık kopya da çektim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Abi lost cause. CW harici Warrior'ın olabilirliği yok ya. Fantezilerde kalır, 5-6 gider en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Abi hakkatten gidiyo bak bu.... Warrior'un 4 manaya kadar kullandığı her kart fix zaten (Sadece 1 tane armorsimiti çıkardım) 5'ten sonra iş değişiyo. Warrior Lategame'de koyduğu öküzcanlar ile kıvama getirip sonra gromla finisher yapıyor. Bende durum biraz daha farklı. Benim finisherım charge. Yani konsept yine chargelamak. Bunu abzürt bir biçimde (Önceden kalma silah+Raider+charge+faceless) ile OTK olarak yapabildiğim gibi, boardtaki bir adama charge verip facelessla kopyalayarak da yapabiliyorum. Zaten deckte büssürü weapon olduğundan henüz board controlde sıkıntı da yaşamadım. Hunter, Mechmage Annoyotron inip inmemesine bakıyor :) Olcak lan bu deck. Hakkatten bak. I DID IT!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 neirea geçen sezon OTK combo warrioruyla ve duvardaki halısıyla legend olmuştu, twitchde vodu vardı 30 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 @ace deck fena değil. zaten ben cw'ı çok seviyorum oyundaki en zevkli decklerin başında bence. ona da benziyo biraz işte dediğin gibi. 3-4 maç atıp birkaç değişiklik yaptım -healbot -bgh -death's bite +raider +charge +brawl aslında en başta sadece death's bite<->brawl değişikliği yapmıştım çünkü etraf kanser pala ve mech mage ile dolu. ama 2. brawl'u koyunca bgh'i sallayıp combonun şansını artırmak istedim zaten 7+ attacklı pek minion yok etrafta bu kadar pala,mage,hunter varken. en yüksek ihtimalle dr. boom var bi yani sırf onun için olmasına gerek yok bence 2. brawl olunca. bi de charge 2 tane olunca 1'ini combodan bağımsız, daha situational kullanabildim. bi kere black knight ve bi kere de dr boom ile kullandım baya hoş oldu. 2. raider gereksiz olmuş olabilir, yeniden değiştirebilirim belki. biraz daha oynıyım karar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 haha deck'in adı güzelmiş ben de bir deniyim bi bakalım warrior questim vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Sorieno said: Mage kartı OLAY cidden. Flamestrike followup olarak baktığında inanılmaz bi game changer. Bayıldım. flamestrike atıp 4 minion öldürüp üstüne bi daha 4 vurman gerekmiyor çoğu zaman. flamestrike değil olay bence. wyrm'li weenie mage deck'leri veya mech mage için güzel bir tool olacak. ufak minionlar ile takas yapıp, üstüne 0-1 manaya 4 vuracak falan. ama decklerden ne çıkaracaklar da bunu sokacaklar mesela bu problem. minion yerine bunu koymak sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Blackrock mountain fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ben bir tek rogue kartını sevdim. Shaman'ın rare'ini bi de Bu arada yeni meta'yı gordunuz mu müthiş birşey. omlette-lock http://www.hearthpwn.com/decks/210322-omlette-lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Dün biraz Face Hunter oynadım resmen midem bulandı 5 el kazandım 3 el kaybettim. İnsanlar nasıl rank kasıyo lan bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 sabonis said: Sorieno said: Mage kartı OLAY cidden. Flamestrike followup olarak baktığında inanılmaz bi game changer. Bayıldım. flamestrike atıp 4 minion öldürüp üstüne bi daha 4 vurman gerekmiyor çoğu zaman. flamestrike değil olay bence. wyrm'li weenie mage deck'leri veya mech mage için güzel bir tool olacak. ufak minionlar ile takas yapıp, üstüne 0-1 manaya 4 vuracak falan. ama decklerden ne çıkaracaklar da bunu sokacaklar mesela bu problem. minion yerine bunu koymak sıkıntı. Abi şöyle düşün. Diyelim bir önceki turn trade ettin, board sende. 4/4 - 3/2 - 3/4 - 5/4 - 1/1 minion'ların olsun. Adamın bir sonraki turn Flamestrike atabileceğini biliyorsun. Bu durumda yaptığın ne oluyor? Mesela bir tane sticky koyuyorsun board'a ne bileyim Piloted Sky Golem. Ya da davar koyuyorsun Ogre Brute. Diyorsun ki s1k3rl3r, diğerlerini Flamestrike ile temizlemesine rağmen board yine bende. O 8 manayı inene kadar anasını ağlatırım, ben de 7 manada tempoyu iyice kuvvetlendirecek bir şey koyarım. Ama bu kart tamamen bu fikrini değiştiriyor. 5 tane minion'ını yiyip üstüne bir de 8/8'lik bir kartını uçuruyor mesela. Aha işte bu bütün stratejiyi değiştiren bir şey. Yani trade etti iki tane bedava 4 dmg koydu olayından çok daha büyük bir shift var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar