k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dust yok ki, 600 falan var. 200 tane daha puddlestomper kırdığım zaman bi tane craftlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bende de dust yok ya :( boom yaptım dust kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ben de boom craftladım. 10 dust var... Sabo sen o Lorewalker Cho'ları patlatmadığın müddetçe ııh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 5k dust var ne craftlasam ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dr boom tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 boom + jugger craftlayip ranked ortamlara akiyim esasinda evet iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 herkes craftlarken bana desteden dusmesi paha biçilemez.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oo totemic uzun zamandır mutlu post atmıyordun, QQ bitti mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 qq biter mi ya. her 4 oyundan birinde kufuru basıyorum. sinir sistemini test etmek için en iyi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Aceace said: Ben de boom craftladım. 10 dust var... Sabo sen o Lorewalker Cho'ları patlatmadığın müddetçe ııh... 3k dust var. bankada daha var da, bankaya dokunmam. 3k ile napsak. 1 to arms men yapıcam 400 dust. 2600'e ne yapsam 1 legendary + birkaç rare. legend olarak sneed mi yapsak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Nesingwary bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o var zaten hem de gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 nesingwary ne kadar gereksiz bir kart ya neden yapma gereği duymuşlar ki öyle bişey acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Cho neden varsa ayni sebepten ki ise yarar da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sabonis said: o var zaten hem de gold abv tam dislemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Nesingwary'nin tek işlevi en yakın zamanda değişecek olmasından kaynaklanan dust'ı biriktirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 dün o kadar ağladım bugün leg çıktı packten hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bende de golden nesingwary var galiba ohss gelsin dustlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 çıktımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Arena olayı tamamen şans harbi ne deckler geliyor 12 olur diyorsun bi halt olmuyor , retiremi çeksem dediğim dandik hunter decki 9 yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oyunu öğendikden sonra herkes için tamamıyle sansa kalıyor olay. doğru kartlar gelirse kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 adama voljin gelmiş arenada pack dışından, bana gelen en değerli şey golden taskmaster lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 ilk tur coin portal alakir ikinci tur portal cairn ve shamana karşı recomdan alakiri foereapera çevir 10/10 would rng again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 mechmage sardım da bu aralar, şu loathebin efektif kullanımını bir anlamadım, ne zaman indirmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum, optimal senaryolarını bilmiyorum bütün mageler de loatheb kullanıyor hep oyunu loatheb çevirdiler oyunu loatheb kopardılar falan, bir help lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 rakibin büyü atmasını istemedigin zaman koyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar