Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim power supply yalan oldu ondan çaktırmamaya çalışıyom.

Bi kaç gün ertelensin bana yeter. Zaten sonuçlar üç aşa beş yukarı belli. Sabonis ilk turda elenir. Sonra qq...
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Arma said:

Amma tartışmışsınız. Üşenmeyen biri turnuva ayarlasın. Kozlarınızı kapışın

Daha önce yaptık ben kazandım ki...

ben çok iyi değilim. max 6 ya çıktım. oynayalım bi ara
Mesaj tarihi:
Turnuvayla ilgilenenler geyiğine turnuva için açtığım başlığa ilgilerini belirten birer mesaj atarsa güzel olur, hatta Bnet taglerinizi yazın o thread e, o daha güzel olur. 16 falan gibi yuvarlak bir rakama ulaştığımızda startı vereceğiz.
Mesaj tarihi:
oha lan. böyle mage'i napiim. hiçbiriyok: flamecannon, frostbolt, unstable portal, duplicate, fireball, blizzard, flamestrike...

nasıl board temizlicez? vay babasını ya. mage iyi diye alıyoruz. yalan olup duruyoruz. en son güzel arena skorları ile hava attıktan sonra 5-3 yaptım lan sırayla. şimdi bununla da 2 win alırım ohhhhhşşşş sıçarım bütün güzel run'ımın ağzına.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

bi fikir alayım istedim, gelmis gecmis butun hearthstone turnuvalarının vodları olan bi site nasıl olurdu sizce?

sadece vod degilde bütün konuları ele alsan iyi olur türkiyede herthstone fan site yok sanırım.. baya böle deckler haberler vs olan ..
Mesaj tarihi:
deckinde boom ve loatheb olmayanı dövüyorlar herhalde. nerdeyse her classın en popüler deckinde bunlar var hep. oyun çok sıradan geliyor şu an. mech kartları da normal kartlara göre kat kat iyi olduğundan 3-4 droplar falan da hep belli mechler.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Düzgün bi Rogue decki söylesenize, iki tane 5 win questim var.

ben bunu kullanıyorum quest için iyi oluyor...

http://i.imgur.com/0viwHDa.jpg?1

Ayrıca adam istedigi kadar akıllıca oynasın oil+blade flurry iş yapar
Mesaj tarihi:
vay babasını. arenada coin-death lord üstüne sonraki tur velen's chosen takan priest'i yendim. olacak iş değil. böyle çözümsüz komboları yediğim zaman aşırı sinirleniyorum. yenince bile sinirim geçmiyor :D ulan bari assasinate gelse, yok arkadaş 4 kart kullanıp anca öldürürdüm.
Mesaj tarihi:
ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor.
velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii.
noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...