Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Zaten milletin gazini anca bi turnuva alir bu saatten sonra. Bir de izliyebiliyoz artik, guzel olucak. http://i.imgur.com/mlsqBbT.jpg
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Benim power supply yalan oldu ondan çaktırmamaya çalışıyom. Bi kaç gün ertelensin bana yeter. Zaten sonuçlar üç aşa beş yukarı belli. Sabonis ilk turda elenir. Sonra qq...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 açın başlık gogo xfire falan yarar mı işe
Arma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Aceace said: Arma said: Amma tartışmışsınız. Üşenmeyen biri turnuva ayarlasın. Kozlarınızı kapışın Daha önce yaptık ben kazandım ki... ben çok iyi değilim. max 6 ya çıktım. oynayalım bi ara
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Sabonis bi twitch kanalı açar mısın? İzlemek istiyorum seni şaka değil ha cidden.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Turnuvayla ilgilenenler geyiğine turnuva için açtığım başlığa ilgilerini belirten birer mesaj atarsa güzel olur, hatta Bnet taglerinizi yazın o thread e, o daha güzel olur. 16 falan gibi yuvarlak bir rakama ulaştığımızda startı vereceğiz.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 oha lan. böyle mage'i napiim. hiçbiriyok: flamecannon, frostbolt, unstable portal, duplicate, fireball, blizzard, flamestrike... nasıl board temizlicez? vay babasını ya. mage iyi diye alıyoruz. yalan olup duruyoruz. en son güzel arena skorları ile hava attıktan sonra 5-3 yaptım lan sırayla. şimdi bununla da 2 win alırım ohhhhhşşşş sıçarım bütün güzel run'ımın ağzına.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 k1nJo said: inşallah bi dahakine polymorph da gelmez.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bi fikir alayım istedim, gelmis gecmis butun hearthstone turnuvalarının vodları olan bi site nasıl olurdu sizce?
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bombilo said: bi fikir alayım istedim, gelmis gecmis butun hearthstone turnuvalarının vodları olan bi site nasıl olurdu sizce? sadece vod degilde bütün konuları ele alsan iyi olur türkiyede herthstone fan site yok sanırım.. baya böle deckler haberler vs olan ..
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bi kaç Türkçe hs sitesi var aslında. Yinede tr için hs sitesi yapmak pek akıl karı değil, pek fazla oyuncu yok.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Düzgün bi Rogue decki söylesenize, iki tane 5 win questim var.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 deckinde boom ve loatheb olmayanı dövüyorlar herhalde. nerdeyse her classın en popüler deckinde bunlar var hep. oyun çok sıradan geliyor şu an. mech kartları da normal kartlara göre kat kat iyi olduğundan 3-4 droplar falan da hep belli mechler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 oil rogue da güzel ama tam bir kanser. karşıdaki adam akıllı oynarsa elindeki spellerle bön bön bakıyorsun.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 sabonis said: Düzgün bi Rogue decki söylesenize, iki tane 5 win questim var. ben bunu kullanıyorum quest için iyi oluyor... http://i.imgur.com/0viwHDa.jpg?1 Ayrıca adam istedigi kadar akıllıca oynasın oil+blade flurry iş yapar
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abbbbooo magicamy aslında erkekmiş sdhufhudashf
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 vay babasını. arenada coin-death lord üstüne sonraki tur velen's chosen takan priest'i yendim. olacak iş değil. böyle çözümsüz komboları yediğim zaman aşırı sinirleniyorum. yenince bile sinirim geçmiyor :D ulan bari assasinate gelse, yok arkadaş 4 kart kullanıp anca öldürürdüm.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ilk turn'de yeti koyan druidlere de kızıyorsundur sen :(
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ilk turn'de yeti koymak için 2 kart+coin harcıyor. kart kalmıyor elinde. 2 vs 1 şeklinde takaslıyorsun, sorun olmuyor. velen's chosen takılmış deathlord her şeyi öldürüyor, üstüne üstlük heal ediyor priest, temiz 4vs1 value falan alıyor. elinde hex falan yoksa tabii. noob noob şeyler söylemeyin dicem de, neyse oyunu öğretiyoruz arada biraz böle böle
Öne çıkan mesajlar