Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Nope.. Kartların bazıları winmore amaçlı, bazıları ise seni oyuna geri sokacak kartlar. Mesela... Equilty-Cons seni oyuna tekrar ortak edebilecek bir kart kombinasyonu, Ragnaros rakip boarda kocuman bir minion indiği zaman snipelamanı sağlayabilecek bir kart, efendime söyleyeyim, Shadowflame handlock için güzel bir board clear, Sylvanas ve BOOM boarda indiği andan itibaren rakibe bela olan kartlar. DW'de bunlardan biri. Evet 5 turn elinde mal mal bekleme ihtimali var. Evet DW indiğin zaman suratına removal yeme ihtimali var. Hatta ve hatta "Hay elimde DW olacağına kart olmasaydı daha iyi olurdu" deme ihtimalin var. Ancak DW büyük ihtimalle kaybedeceğin bir oyunu çevirmeni sağlayacak sayılı kartlardan birisi. Elbette gidip control warriorda, handlock'ta ya da ne bileyim herhangi bir aggro deckte kullanamazsın. Ama finisher kartı olmayan, boarda geri dönüş yapmakta zorlanan deckler için (Paladin, Kombosuz druid, Ancestral call kullanan shaman gibi) son derece kullanışlı bir kart. Gidip zoo'ya DW koyup, "İşe yaramıyo yiea" demenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 zoo ya falan koydugumuz yok DW'yi, hayatımda zoo da oynamadım da.. hadi senin için top5 listesine 5. sıradan girsin DW .. seni mi kırıcam ..ama ilerleyen haftalarda üst sıraları zorlatırım bak söliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yav bak örnek verdim bitanem. Hayatımın anlamı. Ben de Sylvanas, DOOM, Rag gibi her decke rahatlıkla alabileceğin bir legendary olmadığını savunuyorum. En işe yaramaz top 5 (ETC ve Gelbin'i saymıyom) 5 Flame Leviathan 4 Oynxia 3 Gruul 2 Cho 1 Milhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sea giant'a recombo. atınca ya sea cıkıyor geri ya da dw geliyor o zaman cok güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Onyxia gereksiz değil bence. Kullanılabilir mi, evet. Ha keza Leviathan. Kripp'in Leviathan hakkında bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim. En gereksiz legendary'ler: 1- Nesingwary 2- Nozdormu 3- Cho 4- Mekgineer 5- Gruul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Aaa.. Nozdurmu'yu unuttuydum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Aslında Time Aspect olarak daha iyi bir özellik verebilirlermiş ona ya, daha oyuna etki eden, ne bileyim bir önceki tur ölen 1 random minion geri gelsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 undertaker degisikligi iyice bir rayina otursun, dr boom da degisecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya şu nozdormu en basitinden anti-alex olabilir hep diyorum da. sonuçta adam zamanın efendisi. battlecry'ı herolardan birini 1 turn önceki hp'ye geri döndürücek. çok şahane olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bir önceki hp cok efektif olmayabilir cogu zaman. ama bence de 1 önceki turne etki eden bir efekt ile değiştirilmeli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 daha önce de "oha çok op olur bee" diye tepki almıştım. bence güzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 k1nJo said: ya şu nozdormu en basitinden anti-alex olabilir hep diyorum da. sonuçta adam zamanın efendisi. battlecry'ı herolardan birini 1 turn önceki hp'ye geri döndürücek. çok şahane olmaz mı? not aldım,hallediyorum hemen.Dikkat update geliyor. Server'dan düşebilirsiniz,reset atıcam. http://www.pyramiduo.com/images/ss/cagri_sistemi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya şu halinden güzel olur, en azından destelere girer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 En son nax öncesi bırakmıştım ,nax geldikten sonra hiç elimi sürmedim ,arena hoşuma gaçıyordu Şimdi nax üstüne bir zımbırtı daha gelmiş , nerden başlamak lazım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=xGd7J_WG_ZQ bu cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 İşte bu yüzden druid'ten nefret ediyorum tam kanser ya. Bir de bunun kart yaktırıp öldürmeli versiyonu var o daha leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hangi yüzden, olayın druid le alakası yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ahahaha ulan ondan doomsayer cıkacagını adım gibi biliyordum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Her b.ka cevabı var şerefsizin o yüzden. Öyle deck mi olur ya. Herkesin hp full'e minion destroy'la 2 kart çektir minion at kart çektir çektir çektir gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dün inyormaynd benim bir maçı izlerken gülmekten ölüyoduk az kala :D ahahahah :D priest ile mage'e 3 fireball atamadan oyun bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 pürfect curve , 1 aydır yapamiyordum iyi geldi.. http://i.imgur.com/Sgh6sp3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UMqBOmvba0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Az önce bütün (Sludge belcher'dan legendarylere kadar) kartları golden bir golden warriora karşı oynadım. Walletwarrior'ın bokunu çıkarmış adam. Mastikorun üstteki de tam bir rehin deckmiş ha. Turn 3'ten sonra sadece ölmek bilmeyen minionlar serisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 12'nin üstüne 0 çektim warlock ile iyi geldi ^^ . Bi velen Chosen olsun bir de nova baska birşey istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 inyormaynd said: İşte bu yüzden druid'ten nefret ediyorum tam kanser ya. Bir de bunun kart yaktırıp öldürmeli versiyonu var o daha leş. hakkaten druid diye bir class vardi dimi? aylardir tek bir druid gormuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar