forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya şimdi bazı mesajlar ofsayt okumaması gerekn insanlar okursa ne oluyor bürsürü de madalya var yeni acc mi almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kız arkadaş mı buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gerçekte söylemeyeceğim şeyi foruma yazmamaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 patronun patiye üye mi oldu ekranından görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: ya şimdi bazı mesajlar ofsayt okumaması gerekn insanlar okursa ne oluyor bürsürü de madalya var yeni acc mi almak lazım Hala milli olamadım topic'in gibi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bi dk, böyle bi topic var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hahahahahahaha o topici hemen masamda istiyorum! asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 öyle demeyin lan kardeşimin 31 çeken gencin dramı gibi bir konulu animeye ilişkin postunu görmüştüm hiç kimse için iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 link plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 oha ilk korkuyorum diyen ben miyim o_O benim başıma bir kere kötü bişi geldi buraya yazdıklarım yüzünden,size olmamış herhal 6 degrees of seperation is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Arama bozuk zaten en fazla 7 ay geriyi gösteriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yok lan öyle bir şey o kadar da anticipated değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bingildak said: link plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yalnızlık zor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin said: Arama bozuk zaten en fazla 7 ay geriyi gösteriyor galiba. yok babam 10 yıla gidiyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben hala karagözmün 6 yıl önceki antipatik mesajlarını bulabiliyorum mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kolayi var acc baskasinin pati yeni uyelige kapali oldugu icin ortak kullaniyorduk ne bileyim fap konusuna abone olacagini dersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forum geçmişi çok süfer bişiy, niye istemiyorsun ki ulaşılmasını, ben mesela albion adlı oyunla ilgili ne yazılmış diye ararken şöyle bir mesaj bulmuştum, çok hoşuma gitmişti: http://forum.paticik.com/read.php?35,734289,734292#msg-734292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 fkjdsgsdg adam historik balta Eray_GNR said: In$ bulursun da yazını okudum yardım istememissin bisi yapmamıssın onerimi istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben rahatım. benim bilgisayarıma benden başka kimse bakmaz, anca cinayete kurban filan gidersem soruşturma amacıyla polis bakabilir. tek olasılık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: öyle demeyin lan kardeşimin 31 çeken gencin dramı gibi bir konulu animeye ilişkin postunu görmüştüm hiç kimse için iyi değil Sende her banlandığında Kardeşinin hesabıyla gelme ulan ayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bak ne oldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 vaperon said: patronun patiye üye mi oldu ekranından görünce :D ex patronum hala üye xD ARDA BEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Yerine adam aldılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 karda yürüyorsam izimi belli etmem, izim belli olacaksa da karda yürümem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar