Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sipeyskeyk said: Mithat said: Otelde santral olarak çalışıyordum, yazılımcı olayım diye yola çıktım, cryptocurrency ile zengin oldum. Bence başarı. Zengin olmak derken 3000 lira falan mı kazandın? Daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ulan sanki 3m kazandın. zneginlik kavramın ne kadar acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ay sonunda cebimde para kalıyor işte :D Bence o zenginlik ya? Değil mi? ühühühüühhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 sen bakma bunlara abi zenginlik bence de dedim ya zenginliğin ölçüsü yok diye kimi için cifors kimi için aysonunu getirebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Olm adam buymus; https://mcdn01.gittigidiyor.net/24886/tn30/248863867_tn30_0.jpg Sonra boyle yazabilen cizebilen, para kazanabilen biri olmus. Daha naapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bence ay sonunu görüp hiç borçlanmamış olmam, hatta üstüne paramın kalmış olması bu ekonomide bu ülkede çok olağandışı başarı lan. Eski otelde çalışan arkadaşlarım var, yarısı kovulmuş, diğer yarısına eskiden aldıkları paranın yarısını veriyorlarmış, ordan çıkıp bu noktaya gelmiş olmam, hele bi de benim gibi bir adamın gelmiş olması bence muhteşem. Daha genel geçer bakarsak tabii kimler kimler var dünyada, bende elon musk oldum demedim, bir mithat için gayet güzel başarı, ahmet mehmet için olmayabilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 di said: Olm adam buymus; https://mcdn01.gittigidiyor.net/24886/tn30/248863867_tn30_0.jpg Sonra boyle yazabilen cizebilen, para kazanabilen biri olmus. Daha naapsin? Yok eskiden ben buydum ; http://www.gazeteuzay.com/resimler/20170515/fdghdffadsg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 https://pbs.twimg.com/profile_images/463586721045569537/4XSTKBPK_400x400.jpeg Otelde santaldim dedin ulan, otelin neresine sigican. Su halinle bile zor tsisisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 di said: Olm adam buymus; https://mcdn01.gittigidiyor.net/24886/tn30/248863867_tn30_0.jpg Sonra boyle yazabilen cizebilen, para kazanabilen biri olmus. Daha naapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ahahah karitakür efsaneymiş sdfghkhigdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Artık zengin olduğuna göre de leri ayrı yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Liseden atilmistim sonra acik liseyi zor bitirmistim. Simdi ingiltere de masterim bitmek uzere. Cok matah bir sey segil ama sulalede level atladim, xxx in oglu lise 1 de 2 sene kalmis imaji gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Daha fazlasini hak ediyordum , kendimi basarili sayamiyorum. Ugrasmiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 ehe biz buna özetle Z kuşağı diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Özel okullar ve anadolu liseleri sınavında (çift sınavdı) ilk yüze girmiştim. Bir de Harry Potter'ın 5. kitabını 1 günde bitirmiştim. Aklıma başka da bir şey gelmedi. Sanırım global maximumumu 11 yaşındayken yaşamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olm bana 5. kitap öğlen 4 te gelmişti 2 günde bitirmiştim sabah gelse ben de 1 günde bitirirdim sldkgdflgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hatta arkadaş vardı evde kitap gelince salak gibi sevindik arkadaş niye seviniyosa :D sonra dedim abi hadi git sen ben kitap okucam xddd çocuk evine gitmişti şdjgşds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ahahah adam küçüklüğünde de alpha'imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Jaegerjaquez said: hatta arkadaş vardı evde kitap gelince salak gibi sevindik arkadaş niye seviniyosa :D sonra dedim abi hadi git sen ben kitap okucam xddd çocuk evine gitmişti şdjgşds ahaha çocugun o anki yüz ifadesini tahmin ediyorum asdafaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 He ben 21 yaşındayken bitirmiştim bir günde, yani o da pek bir başarı sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben orta 1 falandım galiba ya anneme önsipariş verdirtmiştim nası bi fanboysam sdfagsd gerçi hızlı okuma kursuna falan gittiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Jaegerjaquez said: hatta arkadaş vardı evde kitap gelince salak gibi sevindik arkadaş niye seviniyosa :D sonra dedim abi hadi git sen ben kitap okucam xddd çocuk evine gitmişti şdjgşds hahahaahahskdhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hp 5. kitaptta orta okulda olan insanla forumluyoruz teyyelam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 sus be sen de dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar