Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 candy sizin hangüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LFjZjXHrLU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 vataşiva kendi ofc. donatte donattee donnati kendiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Captain Tsubasa ve Candy evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Cobra olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 tsubasa ve candy dışında "waow anime izliyorum şu an resmen" dediğim hellsing ve vampire hunter d olmuştu. hangisini daha önce izlediğimi hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Çocukken çizgifilm kuşağında bu candydir tusubasadır kocaman gözlü tipler çıktığında "offf gene mi bu dandik şey başladı nerde benim spidermanim batmanim" diyip kanalı değiştirirdim. Şirinler dahil bütün çizgifilmler > anime Kendini ay prensesi denizcisi zanneden "erkekler" yetişti bu animulardan. Ki görüyorum hala forumda mevcutlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 speed racer hbb mi ne oradaydı. yani hatırladığım ilki, sanki robotlu bir şey daha izlemiş olabilirim ilk olarak aman neyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 30 dakika havada durmalılar dışında güzel işler var axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 pokemon sayılıyor mu sayılmıyorsa fullmetal alchemist: brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 robotech: the sentinels. TRT falan artık hangisi verdiyse kasede kaydetmişti ler oradan tekrar tekrar izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 axedice said: Kendini ay prensesi denizcisi zanneden "erkekler" yetişti bu animulardan. Ki görüyorum hala forumda mevcutlar... ya sen... seni seviyorum galba ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 macross rdf sanırım. veriyolardı televizyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 The Animatrix ve The Legend of Korra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://i.imgur.com/7GratqV.jpg ilk şu geldi aklıma sailormoon tsubasa varken sanki ilkokul 2-3e falan gidiyordum gibi bide en sevdiğim robin hood vardı http://3.bp.blogspot.com/-DK0LZeRnksE/UjeArYeVLOI/AAAAAAAAFic/oMaboozxltw/s1600/robin-hood.jpg bu edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ROBOTECH ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Captain Tsubasa ve Candy evet. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 axedice said: Çocukken çizgifilm kuşağında bu candydir tusubasadır kocaman gözlü tipler çıktığında "offf gene mi bu dandik şey başladı nerde benim spidermanim batmanim" diyip kanalı değiştirirdim. Şirinler dahil bütün çizgifilmler > anime Kendini ay prensesi denizcisi zanneden "erkekler" yetişti bu animulardan. Ki görüyorum hala forumda mevcutlar...Düşüncelerime tercüman olmuş şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 yamato herhalde direk damardan girmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 CANDY tabi de onu anime olarak izlememiştim. Bilinçli olarak animeye (geç başladım) beni başlatan arkadşımın tavsiyesi üzerine ilk olarak Kaichou wa maid sama izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 candy tarafindan ninjalandi benimde ilk anime tecrubem cogunluk gibi ama ciddi ciddi ismini bilerek ilk izledigim: http://www.youtube.com/watch?v=ten4sIwapQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Anime diyerek izledigim diyorsaniz Haibane Renmei. Gelmis en iyi 4-5 animeden biriyle baslayinca bir daha birakamiyorsun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://img7.anidb.net/pics/anime/138718.jpg çok büyük ihtimalle voltran, sonra o dönem hbb ve diğer kanalların verdiği malum ganbare genki, future boy conan, arada legend of galactic heroes vs gibi diğer meşhur serileri de izledim ama tahminim biraz sonrasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 TRT'de sailor moon ile başladık... Vay be. TRT yayınlardı bunları... Ne hale geldik mk... Sonra Capt. Tsubasa, Dragon ball, arada bir ton hatırlayamadığım şey de vardır hani. Ama indirip izleme olayına Bleach ile başladım kardeşim sağolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 her spor dalında başarılı olan spastik bir eleman vardı, kısa boylu sapıktı. masa tenisi oynarken elini masaya vurup titret vuruş falan yapıyordu. ilk animem bu mu tam hatırlamıyorum ama şimdi görsem oturur izlerim hissi vermiştir bana hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar