Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 gozumle gormedim ama fransa da ogle yemeginde sarap free diye biliyorum. yani zaar gibi icmiyosun tabi adabinla, fularinla falan belcikada da ogle arasinda ofis yemekhanesine bira icildigini gordum gozumle. hatta ictim. yine tabi 6-pack alip icmiyosun, kutu kola yerine bira gibi. almanyada da okul kantininde satarlardi. isyerinde adap nedir bilmiyorum ama icip derse girebiliyodun ogrenci olarak. ogretmensen iyi bakilmaz herhalde uk ve irlanda da yok boyle bi konsept ne okulda ne iste. sonuc olarak hayvan olan hayvanligini hukuku cigneyerek de yapar; normal insan, yasal bi zorunluluk olmasa da normal davranir. is kanununda yasak yazmasina gerek yok. nasil iyi/guzel ahlak icin din zorunlu degilse falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu arada bagimsiz olarak her gun icmek nedir en fazla her 3 gunde bire sinirlamak, alkol bagimliligi yolundan kurtaracaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Aluriel said: Mc_Lovin said: müslümanlar şarap içebilir. sarhoşken namaz kılamazlar ama. içki içmek yasaktır, çünkü içene zararları var faydalarına rağmen. ölümcül günah değil. http://i.gyazo.com/3f74c72a79e41bb12e5dda922c005de6.png REKT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 herkes şirketlerin patronların köpeği olmuş sonuna kadar iç mclovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 si cuppeliyi fena harcadilar cok kafa hocaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben babamın yanında çalışıyo olsam ve 1 bardak böyle içtiğimi görse "çok içme" der enseme şaplak atar sonra da bağırsaklarımı deşip kanımda danseder tükkanda şarap mı içilir lan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Yuh. İş yerinde, hem de kendi iş yerinde içki içiyorsun. (Bence insan başarılı olabilmek için kendi işinde kendisine karşı daha acımazsız olmalı.) Şöyle düşün; senin oğlun senin iş yerinde içki içse sen ne düşünürdün. Hatta daha profesyonel düşün; herhangi bir çalışanını öğle tatilinde içki içerken görsen ne yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 patronun oğlusun ve işe gidiyosan zaten haksızsın abi sen,otur evinden çalış dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 bizim dincilerde çok yapıyor bunu "içki içmek" arada bir kadeh içmek evet içki içmek fiilidir, ama içki içmek dediğimiz zaman kafalarda oluşan görüntü bu olmuyor yaptığı bence de gereksiz ve hoş olmamış ama, masaya çilingir kurmuş gibi de anlatmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Hem pedere güvenerek takıl öğle aralarında etik olmayan bir şekilde hem de fırça yedim diye üzül. Bro kaşınmışsın hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 babası sgk yıda asgariden yatırıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ülke olarak başarısızlığımızın nedeni alkolü hayata tam entegre edememek. Hala iş yerine içilme, sabah içilmez vs gibi tabular var. Halbuki avrupada öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 İşyerinde içmiyor onlar da, ama sabah bi biraya hayır demez hiç bir alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 iş yerinde içmek sevgiliyi/eşi aldatmak gibidir. yanlışlığı tartışılmaz ama bi çok kişi yapıyor, yakalanmadığın sürece ve bokunu çıkarmadığın sürece sorun yok. yakalanmışsın, gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 çok düşündün mü abi bu benzetme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ne disiplin yoksunu, ise saygisiz insanlar varmis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 adamda ne iş ahlakı nede saygı var gelmiş birde pişkin pişkin yazıyor burada. 40yaşında adam olsanda evlatta olsan kapı önü gösterilmesi lazım. iş yerinde ne alkolu amk mad-men izleye izleye menemen olmuş kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Daha neler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 her oglen iciyosan diger elemanlar kesin farketmislerdir. oglen 1 saat arayi buldu mu ickiye sarilan patron cocugu konumundasin su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 8 sayfa okumadım da post direk "babam patron, ben de onun şirketinde çalışıyorum" diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 2 telefona baktın diye ne drama döndürmüşsün be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 baba haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 baba haklı demeye gelmiştim. demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 iş yerinde içmek neyin kafası ya islamboydan gelirken ayrı bir komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar