Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suicide Squad [2016]

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Jared'in bölümleri kırpılmış söylenene göre 6-7dk ya düşmüş. En başında hiç almayacaklardı adam role uymuyordu bir türlü. Söylenler doğruysa saçma hareketerinden dolayı film ekibi bile sevmiyormuş ve dışarıdaki buluşmalara çağırmıyormuş.

http://www.avclub.com/article/jared-leto-also-mailed-used-condoms-his-suicide-sq-235260

Margot ve William'ın emeklerine yazık oldu. Aslında Joker'i tamamiyle çıkartsalardı veya Jared'i çıkartıp Fassbender gibi birisini ekleselerdi ve filmin temasını yeraltı edebiyatından çıkartıp, önceki Batman'ler gibi klasik dcc çizgisine çekselerdi bile yeterdi. Birşeyler denediler, büyük ihtimalle içinden çıkamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlenme oranını arttırabilir böyle şeyler kısa sürede ama DC uzun vadede kendilerinden kopacak bir kitle yaratmak ister mi? Oyuncusu ayarsız işler yapıyor, yönetmeni galada küfürü basıyor, bir yandan düşük reviewlar geliyor. Bilemiyorum, pek parlak gözükmüyor. Aynı olay Hatred'da yaşandı steam den çıkartılınca insanlar veryansın etti ama şimdi dönüp oynayan kimse yok.

Şu sahne yıllar sonra bile hatırlanır:

batman vs superman

https://www.youtube.com/watch?v=1KcZvT-k0ng

Bu filmde hatırlanacak sahneler olacak mı? haftaya belli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

review okumaya gerek yok.

Batman vs Superman IMDB 6.9
Suicide Squad IMDB şu anda 7.1 ama 9.2 ile başladı, muhtemelen 6.7-7.0 aralığına inecek son oy ortalaması

Batman vs Superman Rottentomatoes %27 (4.9 ortalama) ve %65 seyirci
Suicide Squad Rottentomatoes %26 (4.7 ortalama) ve %73 seyirci

ki yani batman vs superman'in ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. daha kötü olması için sağlam çabalamaları lazımdı, çabalamışlar gibi gözüküyor. halbuki hypetrain'e binmiştim ben, yazık oldu. yine de giderim sinemada muhtemelen gidecek birileri olursa çevremde. yoksa da umrumda olmaz bluray çıkınca bakarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

imdb ortalamasına bakıp film begenmek/eleştirmek nedir yahu ?
su mitinge giden adamda oraya girip oy veriyor lel

böle kafada elitist hipsterlar var "yeaaaa imdb'ye mi bakacaz yeaaaa, filme ben kendim karar veririm, orada oylayanlar mal"

1) o iş öle işlemiyor hacı. 100bin kişi oylayınca, her şey nötr'leniyor. 3-5 çapulcunun, 3-5 hater'ın, 3-5 fanboi'un verdiği oylar popülasyon içinde etkisini yitiriyor.

2) Her hafta 10 film çıkıyor, her sezon 20 tane falan kaliteli dizi çıkıyor. Ki geçmişe bakarsan falan izlenmesi gereken kült film/dizi vs'leri katarsan rakamlar iyice sapıklaşıyor. Bomboş öğrenciyi falan geçelim, normal bir insanın max takip edebileceği dizi senede 10 falan, film ise iyi bir cinefile ise haftada 5-6 falan diyelim. Kısacası bir insanın çıkan bütün adam akıllı filmleri/dizileri izlemesinin mümkünatı yok. Belli bir eleme kriteri olması lazım. Bunu yapmanın en kolay yolu da IMDB. Filmin yönetmenine, geçmiş işlerine bakmak falan belli bir yere kadar kriter oluyor. Arkadaşlarından alacağın tavsiyeler son derece limitli oluyor.

Kısacası fabrikadan bu kadar çok ürün çıkarken ve biz sadece bunların çok ufak bir kısmını tadabilecekken, seve seve rating/review'a bakmak durumundayız. Kimse birbirini yemesin bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...