Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 warcraft değil de ThoseBastards'ın certified fresh olması cidden kredibilitesini yerle bir etti rt'nin. öte yandan bu film bu joker'le filan beğenilirse kötü örnek teşkil edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 genelde cikmadan 3445242 trailer ile herseyi gosteren filmler patliyor hep, zaten trailerlari izeyince filme gitmeye gerek olmuyor sdf. bunada "it’s an absolute mess" demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 HQ tek başına filmi izlemek için yeterli bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Jared'in bölümleri kırpılmış söylenene göre 6-7dk ya düşmüş. En başında hiç almayacaklardı adam role uymuyordu bir türlü. Söylenler doğruysa saçma hareketerinden dolayı film ekibi bile sevmiyormuş ve dışarıdaki buluşmalara çağırmıyormuş. http://www.avclub.com/article/jared-leto-also-mailed-used-condoms-his-suicide-sq-235260 Margot ve William'ın emeklerine yazık oldu. Aslında Joker'i tamamiyle çıkartsalardı veya Jared'i çıkartıp Fassbender gibi birisini ekleselerdi ve filmin temasını yeraltı edebiyatından çıkartıp, önceki Batman'ler gibi klasik dcc çizgisine çekselerdi bile yeterdi. Birşeyler denediler, büyük ihtimalle içinden çıkamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Iyy kullanılmış kondom göndermiş iğraannççç nefret ettim acaba film nasıl olmuştur gidip izleyeyim. evet evet kesin göndermiştir, kesin onu sevmiyorlardır bunlar publicity stunt değildir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 İzlenme oranını arttırabilir böyle şeyler kısa sürede ama DC uzun vadede kendilerinden kopacak bir kitle yaratmak ister mi? Oyuncusu ayarsız işler yapıyor, yönetmeni galada küfürü basıyor, bir yandan düşük reviewlar geliyor. Bilemiyorum, pek parlak gözükmüyor. Aynı olay Hatred'da yaşandı steam den çıkartılınca insanlar veryansın etti ama şimdi dönüp oynayan kimse yok. Şu sahne yıllar sonra bile hatırlanır: batman vs superman https://www.youtube.com/watch?v=1KcZvT-k0ng Bu filmde hatırlanacak sahneler olacak mı? haftaya belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/suicide-squads-secret-drama-rushed-916693?utm_source=twitter filmin production sıkıntılarını anlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Thor 3 ile Spider-man in yönetmenlerinin tıraşları kadar eğlenceli olacak mı film ? https://twitter.com/TaikaWaititi/status/760392321284251650 https://twitter.com/jnwtts/status/730848945690251264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hmm bu kadar kötüyse o zaman geçmiş sayfalarda konuştuğumuz robin teoriside çöpe gidiyor değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 su trailerdan ne bekliyodunuz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yL7UStivFHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 İnternette review yapanlar bokunu çıkarmış, eğlenceliydi diyen bir kısım insanlar var. Ben milletin artiz geçinmeye çalışmasından baydım, kendim izleyip kendim bakacam. İki üç velede göre zevkimi belirleyecek yaşı geçmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Uff redeagle a bak kocaman adam olmuş reviewları sallamıyor artık. Keşke ben de onun kadar olgunlaşabilsem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 20-30 tl ve 2-3 saat kaybetmemek için review okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 bi gidip bakayım ya en kötü bohemian rhapsody dinleriz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 axedice said: Uff redeagle a bak kocaman adam olmuş reviewları sallamıyor artık. Keşke ben de onun kadar olgunlaşabilsem =( İnanırsan bir gün olur belki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 review okumaya gerek yok. Batman vs Superman IMDB 6.9 Suicide Squad IMDB şu anda 7.1 ama 9.2 ile başladı, muhtemelen 6.7-7.0 aralığına inecek son oy ortalaması Batman vs Superman Rottentomatoes %27 (4.9 ortalama) ve %65 seyirci Suicide Squad Rottentomatoes %26 (4.7 ortalama) ve %73 seyirci ki yani batman vs superman'in ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. daha kötü olması için sağlam çabalamaları lazımdı, çabalamışlar gibi gözüküyor. halbuki hypetrain'e binmiştim ben, yazık oldu. yine de giderim sinemada muhtemelen gidecek birileri olursa çevremde. yoksa da umrumda olmaz bluray çıkınca bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 imdb ortalamasına bakıp film begenmek/eleştirmek nedir yahu ? su mitinge giden adamda oraya girip oy veriyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Fin said: imdb ortalamasına bakıp film begenmek/eleştirmek nedir yahu ? su mitinge giden adamda oraya girip oy veriyor lel böle kafada elitist hipsterlar var "yeaaaa imdb'ye mi bakacaz yeaaaa, filme ben kendim karar veririm, orada oylayanlar mal" 1) o iş öle işlemiyor hacı. 100bin kişi oylayınca, her şey nötr'leniyor. 3-5 çapulcunun, 3-5 hater'ın, 3-5 fanboi'un verdiği oylar popülasyon içinde etkisini yitiriyor. 2) Her hafta 10 film çıkıyor, her sezon 20 tane falan kaliteli dizi çıkıyor. Ki geçmişe bakarsan falan izlenmesi gereken kült film/dizi vs'leri katarsan rakamlar iyice sapıklaşıyor. Bomboş öğrenciyi falan geçelim, normal bir insanın max takip edebileceği dizi senede 10 falan, film ise iyi bir cinefile ise haftada 5-6 falan diyelim. Kısacası bir insanın çıkan bütün adam akıllı filmleri/dizileri izlemesinin mümkünatı yok. Belli bir eleme kriteri olması lazım. Bunu yapmanın en kolay yolu da IMDB. Filmin yönetmenine, geçmiş işlerine bakmak falan belli bir yere kadar kriter oluyor. Arkadaşlarından alacağın tavsiyeler son derece limitli oluyor. Kısacası fabrikadan bu kadar çok ürün çıkarken ve biz sadece bunların çok ufak bir kısmını tadabilecekken, seve seve rating/review'a bakmak durumundayız. Kimse birbirini yemesin bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 çıkmayan filmin ratingi 9 küsür git izle o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sene 2016 kimse imdb puanı gerçekten en doğrusu diye bakmıyor, fikir açısından bir eleminasyon gözüyle bakıyor. Filmin iyisi kötüsü de zaten +- 2 oynuyor maks. Hani imdbde 4 puanlı film aslında 9luk ya da 9luk film 4lük falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Filme giden istisnasız her arkadaşım küfrederek anıyor filmi, bayağı kötüye benziyor, sinemada gitmesem mi diye düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Fin said: çıkmayan filmin ratingi 9 küsür git izle o zaman sdf ne alakası var allasen. düzgün karşı argüman yerine ad hominem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 >imdb ratingine göre film kritize etmek ad hominem miletsote. period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 fin haklı kusura bakmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar