LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Syndicate'ı pre-load ediyorum şuan, gece açık bıraktım ama uplay kapamış download'u '^4£#½'^+5 Dead Kings'i oyna çünkü onun sonu farklı bir tona sahip, o yüzden diyorum. Chest mhest uğraşma, onu bitir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Gectigi zaman cok ilgimi cekti. Bakalim reviewler ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 unity launch son zamanların en kötü oyun launch'uydu. 2 aya anca toparlanmaya başlamıştı oyun. optimizasyon feciydi. aynı hatayı yapmaz umarım ubi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Kanuni said: Gectigi zaman cok ilgimi cekti. Bakalim reviewler ne olacak. goty tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu arada oyun yüksek ihtimalle black flag kafasında olacak. gene aslında çok da assassin olma derdinde olmayan, gang wars ile hayatını geçiren bir protagonist gibi gözüküyor jacob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu daa cıkmadımı ya. benım aklımda cıktı hatta patladı diye kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Kazayla geleceği görmüşsün yine sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 pc release yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ben cekiyorum dayanamadim gene, bakip yazarim begenirsem alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Cuce said: bu daa cıkmadımı ya. benım aklımda cıktı hatta patladı diye kalmıs unity'dir o, sıçar gibi ac serisi oyun çıkartıyorlar afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Cuce said: bu daa cıkmadımı ya. benım aklımda cıktı hatta patladı diye kalmıs konsollara geçen ay çıktı ya. PC yeni çıkıyo. Unityden güzel dedilerdi işte reviewler hep. Tabii Unity'den iyi olabilmesi çok zor bi başarı değilde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Grafik ortam vs super ama milletin icinde katliam yapiyorum ortam cok donuk. kimsenin umrunda degil.. belki tutarial falandir ama pek bir ruhsuzluk katiyor olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahah en baştaki fabrika çok kötüydü harbiden. Sanki hergün assassinler takılıyormuş gibi umursamadı hiç kimse sdf. Londra'yı az dolaşıp bıraktım ama oyun Unity'den iyi gibi şu an. Combat daha başarılı, iyicene Arkham combatı olmuş. Modern day hikaye daha ilginç duruyor. Jacob ve Evie'yi de sevdim, Arno öküzünden sonra çok iyi geldiler. Londra'da Paristen büyük olmuş ama çok daha boş. Crowd sayısını baya bi azaltmışlar. Şehir boş duruyor böyle dev caddeler ama az insanla. Gerçi belki başka kısımları daha doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Laptopla hediye geldi. Nedir oynamaya deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Yok yok, ver sen değmez o hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 en azından optimize etmişler bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 oyunu baya sevdim ya. Kutu açma ve Helix glitch toplama dışında her şeyi bitirdim. Unity'nin olması gereken oyun olmuş. Jacob'ın yaptığı salaklıklar komikti baya, Evie'de tam Assassin Nerd. Eğlendirdiler. Ezio ve Edward kadar sevdim karakterleri. DLC'de daha çok Evie üstünden gidicekmiş sanırım o da hoş. Hikaye'de hoştu. Son boss fight meh ti ama. Londra'yı iyi yapmışlar baya. Modern day hikaye de ilerledi biraz. Unity gibi boktan değildi. Sonu baya cliffhangerla bitti tabii yine. Bir daha ki oyuna artık playable düzgün bi protagonist lazım ama modern day için. PC'de Sequence 7 den sonra bir sürü bug var. Ona kadar gayet sıkıntısız gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Assassins-Creed-Syndicate-Special-Edition-PC/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000667830 d&r 180 liradan 26 liraya indirmiş herhalde sitede hata oldu ama ben yinede bir denedim satın aldım bakalım nolucak herhalde iptal ederler yarın sabah asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oyun nasıl değer mi 26 liraya asfasad alasım var d&r dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oha sırf denemek için veriyordum siparişi tamamlaya bastım ürünü kaldırmışlar sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 haha iptal etmeseler bari satılanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 görücez bakalım :D http://imgim.com/5544incib6010338.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 onay bekleniyor yazıyordu başta. suan tedarik sürecinde diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 aynen benimki de tedarik sürecinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar