Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Syndicate

progamer

Öne çıkan mesajlar

ahah en baştaki fabrika çok kötüydü harbiden. Sanki hergün assassinler takılıyormuş gibi umursamadı hiç kimse sdf.

Londra'yı az dolaşıp bıraktım ama oyun Unity'den iyi gibi şu an. Combat daha başarılı, iyicene Arkham combatı olmuş. Modern day hikaye daha ilginç duruyor. Jacob ve Evie'yi de sevdim, Arno öküzünden sonra çok iyi geldiler. Londra'da Paristen büyük olmuş ama çok daha boş. Crowd sayısını baya bi azaltmışlar. Şehir boş duruyor böyle dev caddeler ama az insanla. Gerçi belki başka kısımları daha doludur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oyunu baya sevdim ya. Kutu açma ve Helix glitch toplama dışında her şeyi bitirdim. Unity'nin olması gereken oyun olmuş.

Jacob'ın yaptığı salaklıklar komikti baya, Evie'de tam Assassin Nerd. Eğlendirdiler. Ezio ve Edward kadar sevdim karakterleri. DLC'de daha çok Evie üstünden gidicekmiş sanırım o da hoş.

Hikaye'de hoştu. Son boss fight meh ti ama. Londra'yı iyi yapmışlar baya. Modern day hikaye de ilerledi biraz. Unity gibi boktan değildi. Sonu baya cliffhangerla bitti tabii yine. Bir daha ki oyuna artık playable düzgün bi protagonist lazım ama modern day için.

PC'de Sequence 7 den sonra bir sürü bug var. Ona kadar gayet sıkıntısız gittiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Assassins-Creed-Syndicate-Special-Edition-PC/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0000000667830

d&r 180 liradan 26 liraya indirmiş herhalde sitede hata oldu ama ben yinede bir denedim satın aldım bakalım nolucak

herhalde iptal ederler yarın sabah asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...