Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 enee ben de diyorum niye 2 gb bu oyun ya ahah sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UyEVwrlr7V8 stealth sanki çok zormuş gibi bide görünmezlik eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Ay sonu gideyimde ps4 alayım, şart oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KUYxz6GoIYw hype direk sıfır şu oyuna dsf çok meh duruyor ya. AC en sevdiğim oyun serisiydi, Ubisoft bi oyunla bitirdi. abv ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bende de hype yok hiç. Modern hikaye koyduk derlerse belki olur ama şu haliyle Trafalgar'da gezme fikri bile heyecanlandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=kV5JiYgZqkI jack the ripper da templar çıkar kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 said: Game Informer[1] 9/10 God is a Geek[2] 9/10 Gamespot[3] 9/10 Polygon[4] 8.5/10 CGMagazine[5] 7.5/10 Games Beat[6] 7.5/10 VideoGamer[7] 5/10 Post Arcade[8] 85 GamesRader+[9] 80 Forbes[10] 75 Kill Screen[11] 70 Hardcore Gamer[12] 60 Telegraph[13] 40 "present day" said: The present-day storyline returns in Syndicate, but it doesn’t go anywhere. It lacks focus and direction, which has been the case since Assassin’s Creed III. You won’t even recognize the characters involved unless you are into the expanded fiction of the Assassin’s Creed universe (with a couple pleasant exceptions). Thankfully, this muddled content is rare and brief, so it doesn’t distract from what Syndicate does well. yarın çıkıyor PS4'e. PC içinde Kasımda. Review'lar baya karışık. Genel olarak Unity'den iyi ama baya buglı filan yine. Sonuçta meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Günümüz hikayesi tarafında sağlam şeyler bekliyorum bu sefer Unity'de çok boş geçtiler. Yüksek puanlar alması şaşırtıcı beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 aquila-aquilus-aquality kombosu yapardıkta kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oyun çıktı, review'lar iyi, oynayanlarda beğenmiş gibi ama biraz daha bekleyip görmek gerek herhalde. Tarz olarak AC2'ye benzemiş diyorlar 2-3 yerde. Ben PC'ye aldım, beklemedeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 londra miydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Sarkeesian da beğenmiş, mutlaka almak lazım. http://www.youtube.com/watch?v=3OzKTAYkyTE Gerçi beğenmediği yanları da var: "Despite the presence of Henry Green, this is an overwhelmingly white game. It’s a huge missed opportunity for Syndicate, which could have taken the same approach to people of colour that it took to women, making their presence in gangs and throughout the factories and palaces of London just a normalized, internally consistent aspect of the game’s world." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ooo bütün cinsiyet, ırk, etnik, eyalet ve mahalleler mükemmel olarak temsil edildiyse kaçmaz tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 pc preload'a bütün oyunu koymuş Ubisoft, exe'siyle filan. Ondan direk crackleyip koymuşlar torrente daha çıkmadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bi ara paticikte sendika diye saçma bi oluşum vardı ne zaman bu oyunun başlığını görsem o aklıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Her sene Assassin's Creed ciktiginda, "bir gun bundle halinde assassin creed lerin hepsini alip oynayacagim" diyorum. O gun halen gelmedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Aynen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ben de açtım unity oynuyorum battlefront ve bunu beklerken. ilk defa bir ac oyununu %100 bitiremedim ana hikaye bittiğinde. zibilyon tane şey koymuşlar. çoğu side mission sakız gibi uzuyor olsa da kafaya taktım tamamlıyım diye ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Gallant said: Her sene Assassin's Creed ciktiginda, "bir gun bundle halinde assassin creed lerin hepsini alip oynayacagim" diyorum. O gun halen gelmedi:) Oynamaya değer 2 tane falan AC oyunu var abi, al onları oyna ağzına tadı güzel kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 kaan senin ağzın ne der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 AC2/brotherhood/revelations her zaman kalbimde yaşayacak. Brotherhood'u yükledim yine bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Hadi 3 olsun, onlar da Lath'ın dedikleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 unity'nin sonu kötüydü bu arada. kesinlikle kesmedi. kim vur diye gitmeler falan. ac'lerin hep sonunda wtf durumunda bırakan sahneler olurdu, unity'de o yok mesela kesinlikle. bu konuda kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Denizcan, Unity'nin expansion'ı Dead Kings'i oynasana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ya ona bir ara cafe theatre'a fast travel yapıcam diye yanlışlıkla girmiştim sdf. hoş gözüküyordu. sırf guillotine gun alayım diye bitiricektim de salmıştım. akşam bir bakayım ona da. zaten daha da oynamam heralde unity, chest'leri bitiricem bir de achievement için. sonra gelsin syndicate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar