Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Dolara rağmen şaşırtıcı fırsatlar çıkabiliyor. Mesela Logitech'in G513 klavyesi Amazon'da 780 TL'ye düşmüş ?

Logitech G513

Sadelik ve alüminyum tasarımı hala hooş ama diğer yandan switch'i kötü ?

Mesaj tarihi:
On 16.11.2021 at 21:09, Silphatos dedi ki:

https://www.trendyol.com/sr?q=logitech mx518&qt=logitech mx518&st=logitech mx518&os=1

214'e mx518 aldım, kabloluya dönmem diyordum ama görünce dayanamadım eski aşkımı 

3 ay önce 240'a almıştım bende, hatta g400s muhabbetinde sen atmıştın galiba mx518 linkini, g400s halen kullanımda ama, daha mx'in kutusuna dokunmadım. sadece çalışma kontrolü yaptım tuşlar için o kadar.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

fps oynamıyorsan g400 bozulana kadar dursun ama online fps oynuyorsan g400ü sakla yeni mx518i kullan derim, yeni nesil logi hero sensoru olduğu için eski dandik 518/g400 sensörüne göre çok daha iyi, bir de orj 518/g400 125hz polling üstüne bile çıkamıyordu usb driver vs hacklemeyince, sadece 1000hz polling için bile değer yenisini kullanmak, özellikle monitör 120hz veya üstüyse 500/1000hz mouse polling şart windows desktop ekranda bile

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Mediamarkt’tan 350 liraya g305 aldim. Bir de 500 lira uzerine 50 lira alisveris vardi, steelseries mousepad aldim. Mis gibi oldu 3 4 senedir falan masanin uzerinde kullaniyordum mouse’u. G305 de bayagi iyiymis fiyatina gore. Malzemesi bir tik dandik ama goturur. 

Mesaj tarihi:

Jelibon tarzı ürünlerin hepsi öyle zaten. Normalde içlerindeki bir madde domuzdan üretildiği için müslüman ağırlıklı ülkelere farklı üretim yapıyorlar o maddeyi değiştirerek. Arada glikoz şurubu katan duysam da şaşırmam.

• Yeni Oluştur...