Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan


2

Öne çıkan mesajlar

Evinizde hayvan, hali vs. yoksa her sey isinizi gorur zaten.

Bizim apartmanda her katta cop kutusu var, sabahlari gorevli topluyor. Ben supurge yapinca disarda o cop kutusunun orda torbaya bosaltip cope atiyorum. Yoksa eve dagiliyor illa.

Torbali siemensim vardi yillar once, cok da memnundum ama o torba isi ayri eziyet geliyordu. Bir de filtreleri falan tiri viri genelde ucuz torbalilarin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, deadwoll dedi ki:

Eminim o kadar iyi temizledigine, cunku philips o kadar temizlemiyor. Olay sadece watt degil. Hali basligi falan bayagi farkediyor. Philips kedi tuyunu falan alamiyor halidan yeterince, halilar kalin tuylu diplere ulasamiyor vs. v15 anasini belliyor. Philips koltuktan falan toz cekmiyor dogru duzgun, dyson cekiyor.

işte merak ettiğim bu, şarjlı alet nasıl daha iyi temizler onu anlamıyorum. algı mı yoksa gerçekten diplerden kabloluların almadıklarını mı alıyor anlamadım.

şu yapmış mesela, 900watt philips ile süpürüyor sonra dyson ile süpürüyor hazne doluyor ok. ama işte bunun tersini yapan yok sdsfs. bi de onu görsem anlıcam sonunda. kirli halıyı bi dyson'la süpür, sonra kabloluyla süpür haznesini kontrol et ne çıkacak çok merak ediyorum.

8 saat önce, goldbären dedi ki:

yine de rowentanızla kıyaslamayın hiç kullanmadan... hele ki kablosuz dyson ile kablolu rowenta kıyaslamışsın. iddia ediyorum rowenta süpürgesi olan insanın zaten o güne kadar kullandığı en iyi süpürge rowentadır, annesinin evindeki simtel veya öğrenci evindeki fantomun üstüne rowenta alınca ABİ BEZE YABIŞIYOR BIRAKMIYOR diye anlatırsın tabi, zaten elektrikli süpürge bare minimum o sdfs.

karşılaştırma yapmamın sebebi yukarıdaki işte, burda videolarda vs daha iyi diyenler var çünkü. rowenta da 3 sene önce falan almıştım idareten ve fazlasıyla işimi gördü hiç upgrade ihtiyacı hissetmedim. şöyle çekiyor böyle çekiyor dememin sebebi de aleti övmek değil lol, kıyas yapabileceğimiz bir şekilde anlatıyorum, adam yok dyson o kadar çekmiyor diyebilir mesela.

alacağım ürünün fiyat performansı en önemli kıstas. ev de küçük o yüzden 2 hatta 3 katı para vermek anlamsız. ama şu kablosuz dikeyler daha temiz çekiyorsa pratik olmaları açısından düşünürüm yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, aktiftablet dedi ki:

Toz deil de halının yünü çıkmış ya, yeni halı muhtemelen o. Philipsle bi tur daha geçse, yine çıakrdı.

Bu arada ikisi de lazım ya. Bardak tabak kırıldığında minnacık şeyle süpürülmüyor.

Benim halilar 10 yillik ;( Videoyu izlemedim bilmiyorum.

@razzRaziel dedigini dener raporlarim bir ara, f/p noktasinda soyle bir sey var. Eski modeller de iyi, sadece bazi ozellikleri eksik (otomatik mod, lazer, buyuk hazne, toz sayar lol) ve fiyatlari da 7 8000 bandina iniyor kampanyalarda. Onlardan dusunebilirsin. V15 pahali ama biz pesin fiyatina 12 taksit falan gorunce en yenisini alip gectik.

@Gangren paticikte yapan erkek abi. O yuzden bu kadar konusuyoruz. Forumu kurarken adini beygirgucu aslanpencesi kurtboynu falan koysalar esimiz yapardi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Liebe dedi ki:

Şu reklama ünlülere vs verdikleri parayı indirime ayırsalar müşterinin kralı gelecek zaten hala aptal saptal cinlik peşindeler. 

Nüfusun internetten alış veriş yapanların oranı %13lerde falan(dı en son). O da pandemide arttı 7 miydi neydi. Birbiriyle rekabet etmiyorlar aslında, internetten alışveriş yapmayanları çekmeye çalışıyorlar ünlüler münlüler ile.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, aktiftablet dedi ki:

Birbiriyle rekabet etmiyorlar aslında, internetten alışveriş yapmayanları çekmeye çalışıyorlar ünlüler münlüler ile.

Ama ünlüler dediğin de genelde instagram "fenomen"leri. E onlara bakan kız zaten internetten alışveriş yapan kitle. Yoksa internetten ürün almayan zaten instagramda popo gösteren kızı takip edip onun linkine de bakmıyo ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aşırı memnunum. Yazı performansımı gerçekten artırdı ve yazarken zevk alıyorum. İşyerinde Logitech wireless kullanıyorum bununla aynı para fiyati. Ama o eşekmiş gibi geliyor bunun yanında. İşyerine de almayı düşünüyorum aynısından biraz fiyati inerse. 

M5bilisim diye bir yer var klavye hız testi yapılabilen. Orada daha önce 3 dakikada 115-120 civarı imlalı kelime yazabiliyorken bununla 135-140 a çıktı yazabildigim kelime. Ki bu baya bir fark o seviyede q klavye kullanan biri için. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şunları aldım bilek ağrısı için, tavsiye ederim. 

 

Umitive Mouse Pad avuç içi dayanağı, ergonomik bilek desteği setleri, konforlu hafızalı köpük klavye bilek desteği ve bilgisayar dizüstü bilgisayar ofis işleri için fare altlığı seti - siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B08DJ36H1N?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_AW3E2J5VJR0ZBB83FDRR

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Ben de HyperX Alloy Core RGB vardı membrane, varlığını unutmuşum. Piyasanın en iyi membrane klavyelerinden biriydi o aldığımda. Şimdi onu geri çıkardım, hala da iyi.

Mekanikten sonra sessizliği rahat geldi, özellikle oyun kulaklığını sadece VTT için kullandığım ve oyun oynarken ya da çalışırken müzik açtığımda açık planar magnetic kulaklıklara geçtiğimden beri tuş sesinden rahatsız oluyordum. Bununla devam ederim bir süre. TKL olmaması kötü ama multimedia tuşları filan güzel klavye.

PS. Hala ucuzken aldım Apex'i. Sessiz klavye iyi ama TKL olmayan klavye çok rahatsız geliyor artık bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...